Gość: Dota IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 06:05 czy ktoś leczy się u Pani Doktor Myłek-co sądzicie o jej metodach leczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 07:46 Na temat tej pani komentarz jest jednozdzniowy - "słoma z butów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:07 Jeden wielki pic i nabijanie ludzi w butelkę bardzo drogą butelę Odpowiedz Link Zgłoś
klik.klak Re: Doktor Danuta Myłek 10.01.06, 20:18 Nie dość że droga to niemiła i wyniosła. Skuteczność leczenia mierna. A jeśli już się zdecydujesz do niej iść pamiętaj, że zwracając się do niej nie waż się zapomnieć jej tytułu naukowego. Forma "proszę pani" zabroniona. Poprawnie: "proszę pani doktor". Cytuje: "pani to se pan możesz mówić do baby na straganie" pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dota Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:29 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.O tym,że pani doktor jest niemiła to przekonałam się na własnej skórze,ale głównie chodzi mi o jej jakość leczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 08:27 Skuteczność jest mierna,jest to typowy cniacki "doktor"rodem z PRL-u. To samo /w najgorszym wypadku/uzyskasz u swojego nawet zagonionego lekarza rodzinnego nawet gdyby to był"orzeł"typu Pawlik /z PR I/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:11 Najlepsza od alergii jest pani Smaler, naprawde poaga nie po 100 wizytach a po 1 nie wytrzepujac kieszeni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-sanepid Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:40 Podobnie jest z panią doktórką Badowską, derektórką sanepidu w Szydłowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dota Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 06:52 Czy naprawdę nie ma ani jednej osoby,kyóra by odpowiedziała "Tak, ja jestem zadowolona z leczenia Pani Doktor,mnie wyleczła z choroby" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wini3 Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 08:03 Czy alergika można wyleczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dota Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:55 Według pani doktor tak,jej szczepionkami neutralizacyjnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Doktor Danuta Myłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:44 W dużych miastach Pani Doktor jest pośmiewiskiem za swój prowincjonalny sposób bycia. Odpowiedz Link Zgłoś