Gość: blusmen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:01 Czy bezstronność odpowiedni warsztat pracy jest potrzebny dziennikarzowi. A co zrobic kiedy nie wszystko wiem? Pytam o niejakiego M. Radzimowskiego - czy jest to uczciwe dziennikarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Echo dnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:37 A o co ci właściwie chodzi? I do kogo jest skierowany ten bełkot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Echo dnia IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 08:17 O co Ci chodzi, ośle? Czepianie się Echa Dnia jest momentami tak modne jak bluzganie na Grzegorza Rasiaka, Ryśka z Klanu lub rzecznika UM. Te wypowiedzi na różnych forach świadczą tylko o jednym, że ludzie w Polsce a szczególnie w Tbg nie widzą istotnych problemów tylko je wymyślają. Czynią to jednak mało dowcipnie i wyjątkowo debilnie. Myślę, że poziom umysłowy tych ludzi, ich zdaniem wysoki, w istocie graniczy z beznadziejnym tumaństwem. Chyba wyłączę komputer, walnę lufę i pójdę na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaja Re: Echo dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 12:10 Odwalcie sie od Marcina. To fajny człowiek i bardzo dobry dziennikarz, nie tylko według mnie jeden z lepszych w Tarnobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: Echo dnia 30.01.06, 15:08 A o co chodzi tak ogólnie bo z treści postu trudno wywnioskować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Echo dnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:58 potwierdzam to co papaja, dodam tylko że często podejmuje tematy których inni sie boją albo nie chcą się komuś narażać. Jest też spoko gośc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Echo dnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 07:47 kropka51-bez walnięcia lufy tego nie rozbierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Echo dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:51 Ni argumentu, ni przykładu, ni treści. Tak chyba, to czepianie się. A może jest to przykład dziennikarstwa leniwego jak pierogi ;-), o ile takie jest. Odpowiedz Link Zgłoś