Dodaj do ulubionych

GINĄ komentarze !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:21
skandal! z forum znikają komentarze które dotyczą "grubego". sam do końca nie
wiem o kogo chodzi, ale komentarze znikają. jak widać moderatorowi nie
przeszkadza to, że niektórzy obrażają konkretne nazwiska pisząc że XXX YYY to
złodziej czy ch... bowiem te komentarze wiszą na forum od miesięcy. Wyrzutek
z lewicy to rzeczywiście prezydent internetu!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: GINĄ komentarze ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 08:23
      w posćie napad na bank również sa wyciete komentarze. pewnie następny z pisu
      albo z tv trwam. rydzyk zabronił pisać o parasolach
    • jaszczur12 Re: GINĄ komentarze ! 07.03.06, 08:55
      > jak widać moderatorowi nie
      > przeszkadza to, że niektórzy obrażają konkretne nazwiska pisząc że XXX YYY to
      > złodziej czy ch... bowiem te komentarze wiszą na forum od miesięcy. Wyrzutek
      > z lewicy to rzeczywiście prezydent internetu!

Wszystkiego nie jestem w stanie zauważyć. Powiedz gdzie a zrobi się porządek
      • kropka51 Re: GINĄ komentarze ! 07.03.06, 10:09
        Gdyby jaszczur wyrzucił wszystkie obraźliwe i głupie komentarze to na tym forum
        zostałoby może ze dwadzieścia wpisów
        • Gość: Logan Re: GINĄ komentarze ! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:07
          I bardzo dobrze, popieram! Jaszczur tnij Waść a jak nie podołasz to zleć komuś
          kto ma siłę nad tym zapanować.
          Mało ciekawych tematów, poziom dyskusji bardzo marny. Ciągle te 3 lub 4
          przewijające się nazwiska i nieustanne obrzucanie się kupą (od złodziei,
          pijaków po wieśniaków). Ciekawe, bo ja pamiętam, że tam gdzie teraz nowe
          osiedla to jeszcze niedawno krowy się pasły a kto zaprzeczy, ten znaczy
          jest "przyjezdny" i zgrywa raczej mieszczucha.
          Nazwa forum to w końcu "Tarnobrzeg" i kiedy ktoś z Polski tu wchodzi to ma
          gotowy profil mieszkańca Tbg. Z resztą nie ma co się dziwić, bo Tarnobrzeg to w
          rzeczywistości sypialnia dawnego Siarkopolu. Od czasu upadku kopalni niewiele
          tu przybyło, chyba tylko emerytów i bezrobotnych.
          • Gość: konger Re: GINĄ komentarze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:40
            Loganie sięgnij do dawnych zapisków/nawet do"Pamietnika Włościanina"J.Słomki a
            zobaczysz że dawnymi czasy w T.NIE panoszyli sie jak
            dzisiaj ,Mastalerze ,Dziubki Lenarci czy też im podobni potomkowie J.Szeli
            tylko istniała tutaj społecznośc z własnymi grupami inteligecji uczciwych
            kupców,rzemieślników i prostych dobrych obywateli którzy mieli swoje wady ale
            nie byli bandą cwniaczków co to jeszcze pare lat temu robili laskę komunie a
            teraz udaja świetych .
            • Gość: Logan Re: GINĄ komentarze ! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 20:59
              Na temat tych gości mam swoje zdanie ale nie są warci nawet tego abym o nich
              wspominał. Brałem natomiast pod uwagę wypowiedzi ludzi co wpadają tu na chwilę,
              żeby zrobić zadymę ukrywając sie pod nickiem. Jestem ciekawy co będzie, kiedy
              ktoś wymieniony z imienia i nazwiska a pomówiony tutaj nada temu bieg. Przecież
              nie ma większego problemu żeby znaleźć gościa?
              Internet to medium wolne i takie zostać powinno a każdy kto ma trochę oleju w
              głowie powinien wiedzieć gdzie są granice.
      • Gość: klient Re: GINĄ komentarze ! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 23:08
        Giną, giną komentarze. M.in nt artykułu w rchu o zrabowanym milionie. Ciekawe
        komu najbardziej zalezało usunać zwłaszcza taki jeden?
    • skrybek Re: GINĄ komentarze ! 07.03.06, 22:29
      Święta prawda, ja także zauważam pewną tendencję. Taką iż jaszczur zostawia
      bardzo obraźliwie komentarze dotyczące każdej innej opcji niż ta która odnosi
      się do Norberta M.(komentarze dot. tej osoby nawet krytyczne, podkreślam
      krytyczne - NIE-OBRAŹLIWE, znikają w mgnieniu oka, na czym nasz moderator,
      został już nieraz złapany). Widać Norbert - nasz "Człowiek Internetu" w okresie
      przedwyborczym i zapewne też wyborczym nie próżnuje.
      • Gość: forumowicz Re: GINĄ komentarze ! IP: 80.54.16.* 08.03.06, 09:23
        Poszukaj jakie paszkwile wypisuje się na N.M. a jakie na Jana i całą
        kokieterię, porównaj a wtedy może zrozumiesz.
    • jaszczur12 Re: GINĄ komentarze ! 08.03.06, 14:50
      Jeśli są jakieś wątpliwości proszę o kontakt na mail
      jaszczur12@gazeta.pl
      Pozdrawiam :]
      • Gość: jarma Re: GINĄ komentarze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:13
        o stasiu U też wyczyścili...
        • Gość: gosc Re: GINĄ komentarze ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:38
          to taka nowoczesna forma wolnego słowa w wolnej Polsce w wykonaniu jaszczura
          • dj_siewca Re: GINĄ komentarze ! 08.03.06, 19:16
            Wolność słowa (jak to sobie niektórzy tłumaczą)doprowadziła do obrazy uczuć
            religijnych muzułmanów. I wywołała tylko same problemy.
            Jaszczur rób swoje i nie patrz na te głupie komentarze
    • 1719aa Re: GINĄ komentarze ! 08.03.06, 18:20
      Tak trzymaj.Idzie nowe.Obyś nie przgapił.Wzoruj się na Wesołym Staszku on zawsze idzie z wiatrem.
      • Gość: gosc Re: GINĄ komentarze ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:06
        masz racje,idzie z wiatrem-a wraca pod wiatr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka