Gość: ODBIOORCA IP: *.xcore.pl 17.03.06, 20:01 LUDZIE CO SADZICIE NA TEMAT FIRMY MARKIZETA JAK BYLO NA FORUM, WISAN TERAZ JEST PILECKI TO BRAKUJE MARKIZETA . CO TO JEST ZA FIRMA KLIENT KTORZY CHCE ODBIERAC TOWAR OD NICH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec skopan Re: markizeta IP: *.xcore.pl 17.03.06, 20:04 dorobil sie dorobkiewicz na wisanie i mądry yteraz jest, jezdzi fura po skopaniu , nie baczac na ludzi. z tego co wiem to idzie mocno w polske ale zeby sie nie ugotował z swoimi firankami. uwazam ze jest arogancki i niewarto zadawc sie z nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: markizeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 08:11 Jak Wisan padnie a to juz niedługo to i z Markizety dużo niezostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: markizeta 18.03.06, 22:20 całkiem niedawno był nabór nowych pracowników - na stanowiska, które są już obsadzone np. sprzedawca więc... chyba też coś tam jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: markizeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 08:14 to wituś taki drań i nie poznaje starych znajomych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega ze szkoly Re: markizeta IP: *.xcore.pl 19.03.06, 11:32 vhodzilem razem z nim do szkoly a teraz wielki bizmesmen ze mu sloma z butów wystaje i nie poznaje kolegów. kasa do glowy uderzyla mu . kiedys dobry kolega a teraz wielki cham . slyszalem ze ma problemy finansowe bo obłozyl maszyny w Turcji i musi placic gotowka ktorej nie ma . Cham i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorel Re: markizeta IP: 80.54.16.* 20.03.06, 09:11 nie wiem jaki jest szef markizety bo go nie znam i tam nie pracowalem ale zapewniam was ze pileckiego nikt nie przebije w chamstwie i we wszystkim co najgorsze. a to juz wiem bo u pileckiego pracowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY NA FORUM Re: markizeta IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.06, 22:56 WITKOWI PALMA DO GLOWY ODWALILA I KASA MU TEZ ODWALILA. MYSLI ZE SWIAT BEDZIE SIE KOLO NIE GO KRECIL I KAZDY BEDZIE MU SIE KLANIAL DO PASA NIE ZEJDZIE NA ZIEMIE I ZAPLACI SWE DLUGI KTORE MA U SWYCH DOSTAWCOW CHOCBY DO WISANU Z TEGO CO JA WIEM TO TEZ NIE PLACI JAK NALEZY . A PO DRUGIE TO MU PALMA ODWALILA NA PUNKCIE ZEMSTY WOBEC WISANU NIE WIEM CO CHCE PRZEZ TO POKAZAC ZE MU SLOMA Z BUTOW WYSTAJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wow Re: markizeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 15:23 poprostu sie człowiek dorobił i tyle, zazdorosć ludzie was zrzera czy co, jesli ktoś ma pieniadze to od razu jest ham dla was, moze wy byście sie za uczciwą robtę wzieli, zamaist nagadywac na innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurel Re: markizeta do wow IP: 80.48.69.* 24.03.06, 06:46 A Ty jesteś po prostu analfabetą i chamem bo nie znasz ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: markizeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 07:02 od pewnego czasu jest jakis debilny lom co sie ortografi czepia mam dla niego wiadomoscn czep sie tranwaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurel Re: markizeta do leszek IP: 80.48.69.* 24.03.06, 17:25 Człowieku, ktoś kto nie umie latać nie powinien latać, ktoś kto nie umie leczyć nie powinien leczyć i ktoś kto nie umie pisać nie powinien pisać. W dwu zdaniach zrobiłeś dwa błędy. Jesteś zwykły prostak i tłuk. mam dla ciebie wiadomość: czep się łopaty a nie klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: markizeta IP: 80.48.69.* 29.03.06, 06:58 Niewiele można powiedzieć dobrego o firmie która sciąga tureckie i chińskie badziewie i zalewa tym polski rynek. Ludzie się łapią na niską cenę, wypiorą te szmaty raz i są w szoku gdyż nie nadają się do powieszenia w oknie Odpowiedz Link Zgłoś