Dodaj do ulubionych

serwis klimatyzacji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:49
Czy w tarnobrzegu jest jakaś firma gdzie nabuje klimatyzację??
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: serwis klimatyzacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:16
      w tbg nie ma. jest w stalowej. nabjają na mijescu a wszystko trwa kole godziny
      czasu łącznie z wymianą oleju, i czyszczeniem układu.
      • Gość: lol Re: serwis klimatyzacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:20
        a gdzie kolego w stalowej i jaka cena +/-
        • Gość: ja Re: serwis klimatyzacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 09:03
          cena 150zł. przed wiaduktem skręcamy w prawo (jadąc od tarnobrzega) tam gdzie
          jest halmar i na przeciwko centrum handlowego są magazyny a na płocie jest
          reklama klimatyzacja. trzeba wjechać na plac do końca i po prawej stronie jest
          zaklad. jak zanjdę to podam ci telefon.
      • Gość: Olek Re: serwis klimatyzacji IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.04.06, 13:05
        W Tarnobrzegu też chyba jest, na ulicy MIckiewicza za budynkiem Urzędu Miasta
        (dawnym Komitetem Wojewódzkim). Pisze chyba, bo widziałem reklamy, ale jeszcze
        nie korzystałem.
        • Gość: ja Re: serwis klimatyzacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:40
          tam już nie ma zakładu. byłem ostatnio aby nabic klimę i jest kartka że zakład
          zlikwidowany
    • Gość: Bobo Re: serwis klimatyzacji IP: 80.54.16.* 24.04.06, 19:57
      w normalnym aucie nie ma czegos takiego jak nabijanie klikatyzacji - robi sie
      to jedynie w przypadku uszkodzenia mechanicznego instalcji klimatyzacji /np. w
      wyniku wypadku/. normalnie eksploatowana klimatyzacja jets sprawna przez wiele
      lat, tak samo jak lodówka w domu, osobny rozdzial to konserwacja klimatyzacji
      jej odkazanie i uzywanie rowniez zima. skoro czynnik chlodzacy opuszcza uklad
      to nic nie da nabicie, bo po krotkim czasi znow ucieknie.
      • Gość: sypo Re: serwis klimatyzacji IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 25.04.06, 20:45
        co ty stary piszesz !! ja mam w aucie sprawną klimę samochód ma 8 lat i dwa
        razy była dobijana i był uzupełniany olej wiec czego piszesz takie historie
        napewno jest sprawna i szczelna była sprawdzana na serwisie toyoty
    • Gość: lol Re: serwis klimatyzacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:02
      kolega ma vw jette z 91r i niedobijana byla ani razu ztym ze auto przyprowadzone
      bylo pare ladnych lat temu ze stanow i to mowi za siebie tam potrafia klime
      zrobic , a europejczyki i japonce nie sa mocni w tym temacie widocznie
      sam mam audi A6 i musze wtym roku dobic bo slabo juz chlodzi
      bb
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka