Gość: VW PASSAT GT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:49 Czy w tarnobrzegu jest jakaś firma gdzie nabuje klimatyzację?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: serwis klimatyzacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:16 w tbg nie ma. jest w stalowej. nabjają na mijescu a wszystko trwa kole godziny czasu łącznie z wymianą oleju, i czyszczeniem układu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: serwis klimatyzacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 21:20 a gdzie kolego w stalowej i jaka cena +/- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: serwis klimatyzacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 09:03 cena 150zł. przed wiaduktem skręcamy w prawo (jadąc od tarnobrzega) tam gdzie jest halmar i na przeciwko centrum handlowego są magazyny a na płocie jest reklama klimatyzacja. trzeba wjechać na plac do końca i po prawej stronie jest zaklad. jak zanjdę to podam ci telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: serwis klimatyzacji IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.04.06, 13:05 W Tarnobrzegu też chyba jest, na ulicy MIckiewicza za budynkiem Urzędu Miasta (dawnym Komitetem Wojewódzkim). Pisze chyba, bo widziałem reklamy, ale jeszcze nie korzystałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: serwis klimatyzacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:40 tam już nie ma zakładu. byłem ostatnio aby nabic klimę i jest kartka że zakład zlikwidowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobo Re: serwis klimatyzacji IP: 80.54.16.* 24.04.06, 19:57 w normalnym aucie nie ma czegos takiego jak nabijanie klikatyzacji - robi sie to jedynie w przypadku uszkodzenia mechanicznego instalcji klimatyzacji /np. w wyniku wypadku/. normalnie eksploatowana klimatyzacja jets sprawna przez wiele lat, tak samo jak lodówka w domu, osobny rozdzial to konserwacja klimatyzacji jej odkazanie i uzywanie rowniez zima. skoro czynnik chlodzacy opuszcza uklad to nic nie da nabicie, bo po krotkim czasi znow ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sypo Re: serwis klimatyzacji IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 25.04.06, 20:45 co ty stary piszesz !! ja mam w aucie sprawną klimę samochód ma 8 lat i dwa razy była dobijana i był uzupełniany olej wiec czego piszesz takie historie napewno jest sprawna i szczelna była sprawdzana na serwisie toyoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: serwis klimatyzacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:02 kolega ma vw jette z 91r i niedobijana byla ani razu ztym ze auto przyprowadzone bylo pare ladnych lat temu ze stanow i to mowi za siebie tam potrafia klime zrobic , a europejczyki i japonce nie sa mocni w tym temacie widocznie sam mam audi A6 i musze wtym roku dobic bo slabo juz chlodzi bb Odpowiedz Link Zgłoś