Dodaj do ulubionych

Gwiazda forum !

IP: 213.76.135.* 13.01.03, 11:05
Jak czytam forum odnosze nieodparte wrazenie ze jedyna gwiazda jest tu Jan
Dziubinski. Pojawia sie średnio w 70 % postow. I tak - czasem jako wspanialy
i jedynie sluszny prezydent, innym razem jako, deliktanie ujmujac, persona
non grata w naszym miescie, czasem natomiast wyskakuje jak krolik z kapelusza
w postach wydawaloby sie nie zwiazanych z osoba Jana D.
Przyklady: post o budowie domu Roberta Niedbalowskiego i tekst "wspominalismy
jak daleko mamy Dziubka" ma sie jak piesc do nosa - swiadczy to jedynie o
kompleksach - picie wody w zaciszu gabinetow i obrabianie dupy komus bez
odwagi podjecia dialogu twarza w twarz. Inny przypadek to odsniezanie miasta
i blizej nie sprecyzowane pretensje do Dziubiskiego.
Mnie osobiscie nasuwa sie mysl ze wiekoszsc forumowych pisarzy tkwi mentalnie
w socjalizmie i traktuje prezydenta jak polboga zeslanego z "góry" czyli KW
PZPR. Mam wrazenie ze idea demokracji jest forumowiczom zupelnie obca i nie
wiedza ze prezydent to wynajety przez nich czlowiek ktory zyje z waszych
pieniedzy i wlazenie mu do dupy jest nie na miejscu bo koles popada w
samozachwyt, taki jak wlasnie popadly wladze Tarnobrzega. Prezydent ma byc
ostro rozliczany z tego co robi - jesli sie nie udaje - zegnam go szybko a
mozemy to zrobic bo mamy w reku ostre narzedzie w postaci referendum.

Obserwuj wątek
    • cfiercinteligent Re: Gwiazda forum ! 13.01.03, 11:23
      Gość portalu: kierkegaard napisał(a):

> Jak czytam forum odnosze nieodparte wrazenie ze jedyna gwiazda jest tu Jan
      > Dziubinski. Pojawia sie średnio w 70 % postow. I tak - czasem jako wspanialy
      > i jedynie sluszny prezydent, innym razem jako, deliktanie ujmujac, persona
      > non grata w naszym miescie, czasem natomiast wyskakuje jak krolik z kapelusza
      > w postach wydawaloby sie nie zwiazanych z osoba Jana D.
      > Przyklady: post o budowie domu Roberta Niedbalowskiego i tekst "wspominalismy
      > jak daleko mamy Dziubka" ma sie jak piesc do nosa - swiadczy to jedynie o
      > kompleksach - picie wody w zaciszu gabinetow i obrabianie dupy komus bez
      > odwagi podjecia dialogu twarza w twarz. Inny przypadek to odsniezanie miasta
      > i blizej nie sprecyzowane pretensje do Dziubiskiego.
      > Mnie osobiscie nasuwa sie mysl ze wiekoszsc forumowych pisarzy tkwi mentalnie
      > w socjalizmie i traktuje prezydenta jak polboga zeslanego z "góry" czyli KW
      > PZPR. Mam wrazenie ze idea demokracji jest forumowiczom zupelnie obca i nie
      > wiedza ze prezydent to wynajety przez nich czlowiek ktory zyje z waszych
      > pieniedzy i wlazenie mu do dupy jest nie na miejscu bo koles popada w
      > samozachwyt, taki jak wlasnie popadly wladze Tarnobrzega. Prezydent ma byc
      > ostro rozliczany z tego co robi - jesli sie nie udaje - zegnam go szybko a
      > mozemy to zrobic bo mamy w reku ostre narzedzie w postaci referendum.

A niby kto jest odpowiedzialny za brak odśnieżania miasta jak nie Dziubiński?
      Czyżby znowu Leszek Miller?
      Dlaczego ma nie być "gwiazdą forum" skoro jest najbardziej kontrowersyjną
      postacią w powiecie Tarnobrzeg?
      A o jakiej demokracji i referendum ty piszesz? Najpierw musi być wolność mediów
      a dopiero wtedy można mowić o referendum i rozliczaniu prezydenta.

>
      >
      • Gość: kierkegaard Re: Gwiazda forum ! IP: 213.76.135.* 13.01.03, 11:46
        cfiercinteligent napisała:

> A o jakiej demokracji i referendum ty piszesz? Najpierw musi być wolność
        mediówa dopiero wtedy można mowić o referendum i rozliczaniu prezydenta.

Czyli nadal nie rozumiesz ? Nie wiesz na czym polega spoleczenstwo
        obywatelskie ? Wolne media to tylko jeden z elementow tego spoleczenstwa. Ty
        mozesz jak osoba prywatna wytykac bledy rzadzacym, mozesz zalozyc
        stowarzyszenie, mozesz organizowac wiece, masowki, mozesz chodzic na sesje Rady
        Miasta, mozesz sie w koncu przykuc do fontanny przed oknami Dziubinskiego -
        masz szereg mozliwosci wiec działaj i nie bredz na boga.....
        • cfiercinteligent Re: Gwiazda forum ! 13.01.03, 15:12

> cfiercinteligent napisała:
          >
          >
          >
          > > A o jakiej demokracji i referendum ty piszesz? Najpierw musi być wolność
          > mediówa dopiero wtedy można mowić o referendum i rozliczaniu prezydenta.
          >
          >
          > Czyli nadal nie rozumiesz ? Nie wiesz na czym polega spoleczenstwo
          > obywatelskie ? Wolne media to tylko jeden z elementow tego spoleczenstwa. Ty
          > mozesz jak osoba prywatna wytykac bledy rzadzacym, mozesz zalozyc
          > stowarzyszenie, mozesz organizowac wiece, masowki, mozesz chodzic na sesje
          Rady
          >
          > Miasta, mozesz sie w koncu przykuc do fontanny przed oknami Dziubinskiego -
          > masz szereg mozliwosci wiec działaj i nie bredz na boga.....

Wiem, że mogę tylko co z tego. Prezydent ma przecież opozycję nawet w radzie
          miasta tylko co z tego. I tak zrobi co tylko zechce. To jest walenie głową w
          mur. Jedynie co może dać jakiś skutek to błaganie go albo apelowanie do
          pozostalości jego rozsądku.
    • Gość: detektyw obiektyw Re: Gwiazda forum ! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 16:34

> Jak czytam forum odnosze nieodparte wrazenie ze jedyna gwiazda jest tu Jan
      > Dziubinski. Pojawia sie średnio w 70 % postow. I tak - czasem jako wspanialy
      > i jedynie sluszny prezydent, innym razem jako, deliktanie ujmujac, persona
      > non grata w naszym miescie, czasem natomiast wyskakuje jak krolik z kapelusza
      > w postach wydawaloby sie nie zwiazanych z osoba Jana D.
      > Przyklady: post o budowie domu Roberta Niedbalowskiego i tekst "wspominalismy
      > jak daleko mamy Dziubka" ma sie jak piesc do nosa - swiadczy to jedynie o
      > kompleksach - picie wody w zaciszu gabinetow i obrabianie dupy komus bez
      > odwagi podjecia dialogu twarza w twarz. Inny przypadek to odsniezanie miasta
      > i blizej nie sprecyzowane pretensje do Dziubiskiego.
      > Mnie osobiscie nasuwa sie mysl ze wiekoszsc forumowych pisarzy tkwi mentalnie
      > w socjalizmie i traktuje prezydenta jak polboga zeslanego z "góry" czyli KW
      > PZPR. Mam wrazenie ze idea demokracji jest forumowiczom zupelnie obca i nie
      > wiedza ze prezydent to wynajety przez nich czlowiek ktory zyje z waszych
      > pieniedzy i wlazenie mu do dupy jest nie na miejscu bo koles popada w
      > samozachwyt, taki jak wlasnie popadly wladze Tarnobrzega. Prezydent ma byc
      > ostro rozliczany z tego co robi - jesli sie nie udaje - zegnam go szybko a
      > mozemy to zrobic bo mamy w reku ostre narzedzie w postaci referendum.
      >
      >

Mnie osobiście nasuwa się na myśl to,że Jan Dziubiński wygrał przewagą ponad
      1000 głosów nad swoim przeciwnikiem w demokratycznych wyborach. Nasuwa mi się
      także na myśl to === że skoro był by ,aż takim "złym wujkiem Jankiem" po prostu
      by go nie wybrano. Demokracja jest demokracją . A to że 70 % procent postów
      obija się o jego osobę znaczy niewątpliwie że prezydent Tarnobrzega jest osobą
      POPULARNĄ (w złym dla jednych oraz w dobrym znaczeniu dla innych).Podejrzewam
      także ,że grupa osób która wysyła te 70 % postów ( w kategorii zły<=>dobry
      Dziubek)stanowi 5 % wszystkich piszących i czytających to forum.Tak więc
      wszyscy Anty-Jan'kowie oraz "Razem za Jankiem" łączcie się !!! ale nie na tym
      forum, bo już mi się zbiera na wymioty ...
      • Gość: kierkegaard Re: Gwiazda forum ! IP: 213.76.135.* 14.01.03, 07:48
        Gość portalu: detektyw obiektyw napisał(a):

Tak więc wszyscy Anty-Jan'kowie oraz "Razem za Jankiem" łączcie się !!! ale nie
        na tym forum, bo już mi się zbiera na wymioty ...

I za to bym sie z toba napil ale skoro masz zaraz wymiotowac to chyba
        odpuszcze...
      • irek_gladysz Re: Gwiazda forum ! 14.01.03, 16:58
        Gość portalu: detektyw obiektyw napisał(a):

> >
        >
        > Mnie osobiście nasuwa się na myśl to,że Jan Dziubiński wygrał przewagą ponad
        > 1000 głosów nad swoim przeciwnikiem w demokratycznych wyborach. Nasuwa mi się
        > także na myśl to === że skoro był by ,aż takim "złym wujkiem Jankiem" po
        prostu
        >
        > by go nie wybrano. Demokracja jest demokracją . A to że 70 % procent postów
        > obija się o jego osobę znaczy niewątpliwie że prezydent Tarnobrzega jest
        osobą
        > POPULARNĄ (w złym dla jednych oraz w dobrym znaczeniu dla innych).Podejrzewam
        > także ,że grupa osób która wysyła te 70 % postów ( w kategorii zły<=>dobr
        > y
        > Dziubek)stanowi 5 % wszystkich piszących i czytających to forum.Tak więc
        > wszyscy Anty-Jan'kowie oraz "Razem za Jankiem" łączcie się !!! ale nie na tym
        > forum, bo już mi się zbiera na wymioty ...

Mając telewizję, gazety, radio i kler we własnych rękach nawet największy debil
        może wygrać wybory.
        Trzeba też wziąć pod uwagę, że 60% ludzi nie poszło na wybory. Czy z sympatii
        dla Dziubińskiego?
        Także dla mnie Dziubiński nie ma nawet połowicznej legitymizacji.
        • Gość: Bugs Bunny Re: Gwiazda forum ! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 17:23
          irek_gladysz napisał:

> Gość portalu: detektyw obiektyw napisał(a):
          >
          > > >
          > >
          > > Mnie osobiście nasuwa się na myśl to,że Jan Dziubiński wygrał przewagą pon
          > ad
          > > 1000 głosów nad swoim przeciwnikiem w demokratycznych wyborach. Nasuwa mi
          > się
          > > także na myśl to === że skoro był by ,aż takim "złym wujkiem Jankiem" po
          > prostu
          > >
          > > by go nie wybrano. Demokracja jest demokracją . A to że 70 % procent postó
          > w
          > > obija się o jego osobę znaczy niewątpliwie że prezydent Tarnobrzega jest
          > osobą
          > > POPULARNĄ (w złym dla jednych oraz w dobrym znaczeniu dla innych).Podejrze
          > wam
          > > także ,że grupa osób która wysyła te 70 % postów ( w kategorii zły<=
          > 2dobr
          > > y
          > > Dziubek)stanowi 5 % wszystkich piszących i czytających to forum.Tak więc
          > > wszyscy Anty-Jan'kowie oraz "Razem za Jankiem" łączcie się !!! ale nie na
          > tym
          > > forum, bo już mi się zbiera na wymioty ...
          >
          > Mając telewizję, gazety, radio i kler we własnych rękach nawet największy
          debil
          >
          > może wygrać wybory.
          > Trzeba też wziąć pod uwagę, że 60% ludzi nie poszło na wybory. Czy z sympatii
          > dla Dziubińskiego?

Oj "żal za dupę jeszcze trzyma... żal trzyma " panie Norbercie ... Nie ma
          innego wyjaśnienia.
          PS."Dziubiński ma nad nami nieograniczoną kontrolę ,,, wrrrr...ciarki
          przechodzą mi po plecach ,opanował nas! mam dreszcze ...ON jest
          wszędzie !!!! " Buahahahaha ,Tobie też się to śni Irku ? ;)))))))))))

Bugs Bunny
          Memory fajnd i wszystko jasne ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka