Dodaj do ulubionych

Uchanski pójdzie do pierdla?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 08:03
Prokuratura wreszcie złożyła wniosek o kasację do Sądu Najwyższego.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: 80.48.232.* 29.06.06, 14:12
      o kasację prokuratury ?
    • Gość: wnerwiony Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: 195.205.110.* 30.06.06, 15:25
      Dlaczego tak niektórym leży na wątrobie gość o nazwisku Uchański. To, że walnął lufę i wsiadł do auta nic przecież dziwnego ani w Polsce ani na świecie. Chyba, że polujesz ziomal na jego stołek. To już inna sprawa. Kiedyś trzeba było umieć pisać i mieć długopis by nasmarować anonim. Teraz wystarczy mieć komputer i dostęp do internetu by gościa obrzucać bezkarnie błotem za błąd, który mu się trafił. Myślę, że i wtedy i teraz jest zwyczajnym chamem ten kto bez przerwy wraca do tej sprawy. Ma chłop sprawę w sądzie i jakoś go tam obsmyczą. Tobie gó.. do tego patafianie i ćwoku.
      • Gość: gościówka Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: 217.96.44.* 30.06.06, 16:05
        Znając zwyczaje tego forum, to po takim "opr" temat Pana Uchańskiego
        przekształci się w wątek o: NM, JDZ i WG!
        Mam rację?
        • Gość: jot 1,55% Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:53
          Jest jeszcze coś takiego jak honor. Niestety do tego trzeba być człowiekiem
          znającym swoją wartość ,a nie szmatą bojącą się utraty stanowiska- bo nic nie
          potrafię .To nas gubi - całkowicie dyspozycyjne wobec przełożonych miernoty
          mające świadomość swojego nieudacznictwa. Wnerwiony zapamiętaj sobie , że miarą
          człowieka nie jest stanowisko jakie pełni.
          • Gość: wnerwiony Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: 195.205.110.* 01.07.06, 21:58
            Piszesz o honorze a zachowujesz się jak ostatni dupek. Chłop ma zrezygnować ze stanowiska bo trochę wypił i go złapali. Jak by źle wywiązywał się z obowiązków, to rozumiem. Odpierz się od niego grzmocie.
            • Gość: wnerwiona Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:04
              Jakby taki Uchański po pijaku przejechał twoje dziecko, nie przeżyłeś tego, to
              nie wiesz co to znaczy - grzmocie i dupku!
              • jk475 Re: Uchanski pójdzie do pierdla? 02.07.06, 19:38
                Ale nie przejechał. Można by go oskarżyć o całą kupę innych rzeczy. Przyznaj się skąd u ciebie taka zajadłość. Masz dzieci czy sama jesteś dzieckiem?
                • romeq Re: Uchanski pójdzie do pierdla? 02.07.06, 22:53
                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3457719.html
                  A ten się napił i zabił dziecko. Czekam co teraz napiszesz jk475 ?
                  • jk475 Re: Uchanski pójdzie do pierdla? 03.07.06, 19:02
                    Do gościa podpisującego się: romeq

Słyszałem w TVP o tej tragedi na zalewie Hańcza. Motorówką jechał facet i kobieta. Motorówką kierowała kobieta, która miała 0.00 promila alkoholu we krwi.Pasażer miał 0.2 promila. Wg mnie to mniej niż ćwierć piwa. Problemem było chyba nie ilość alkoholu wypitego przez pasażera, lecz brak umiejętności i rozwagi kierującej motorówką. Nie wiem też jaki udział mieli pasażerowie kajaka.
                    Ta tragedia nie ma nic wspólnego z problemem niejakiego Uchańskiego. Również za to, że obok ziemi przeleci asteroida, też ten Uchański raczej nie odpowiada. A może się mylę? Przy okazji dodam, że nigdy w życiu nie widziałem Naczelnika Uchańskiego a przeczytałem o nim po raz pierwszy na forum. Zabrałem głos bo mnie wpienia pieprzenie bez sensu. Ilustracją do tej sprawy i wracanie do niej bez końca, jest rysunek Mleczki, który narysował jak nosorożec usiłuje wystosunkować żyrafę. Podpis pod rysunkiem: Nie pieprz bez sensu.

P.S.
                    Mogłem pomylić zwierzęta.
    • Gość: mimi Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 07:45
      teraz już wolno wszystkim jeździć na bani, tylko najktótszą drogą do domu i
      uważnie. Wzorca i usprawiedliwienie sącdu już mamy. Będzie weselej wracać
      do "Starej".
      • Gość: kasacja 3*tak Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:31
        Uchanski bezkrytycznie wykonywał polecenia Dziubinskiego . - Niszczył kariery
        niewinnych ludzi. Niestety historia kołem się toczy.
        • Gość: aaa Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: 195.205.110.* 03.07.06, 19:12
          Coś mi się wydaje, że ten Uchański to jest lepsze ziółko.
          Chyba plaga komarów to też jego sprawka. Tak jest wg Ciebie?
          Ale do rzeczy. Podaj konkrety, nazwiska itp. Jak nie, to puknij
          się w łeb i nie ośmieszaj się.
          • Gość: kasacja*3 Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:43
            Jak mam podawać nazwiska? Ludzi zwolnionych ze stanowisk dyrektora szkoły bądż
            przeniesionych na emerytury. PO co? Że Uchanski się zmienił - złudne nadzieje ,
            chodzi grzeczny od grudnia to fakt ale trochę mało . Pamiętam jego butę w
            Grębowie i wcześniejsze kadzenie na stanowisku wychowawcy - ZERO. Wielki kowboj
            , DO robienia karmników ,zgodnie z wykształceniem Panie Uchanski. Może podam i
            nazwiska ale nie wiem aaa czy ci się to spodoba.
            • Gość: zbity Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:19
              Nie ma litości dla tego PIJAKA !!!
              On nie pierwszy raz się nawalił !
              Budując karmiki też czułem od niego alkochol !
              Powinien odpaść z tego wyścigu i zostać pozbawiony dobrego imienia na łamach
              prasy! Cześć.
              • Gość: lodzia Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: *.toya.net.pl 25.07.06, 18:07
                Ci co w tak idiotyczny sposób usprawiedlowiają Uchańskiego, to są chyba jego
                kumple z roboty, albo usłużni podwładni.Nie wydaje mi się aby mógł wypowiadać
                takie idiotyzmy człowiek uczciwie oceniający opisywane zdarzenie
                • adek451 Re: Uchanski pójdzie do pierdla? 25.07.06, 18:53
                  Przeczytałem w 2 miejscach co pisze niejaka lodzia. Nie dosyć,
                  że zakochana w byłym Prezydencie a obecnym podejrzanym Kwachu,
                  to jeszcze napada na jakiegoś Uchańskiego. Jesteś dzieckiem czy
                  tylko durną postkomunistyczną raszplą?
                  Chyba z gorąca na mózg ci padło.
    • Gość: przerazony Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:53
      ale macie radoche, zamkna go ,a ja wam mowie , jestem zdecydowanym
      przeciwnikiem alkocholu, pijanych uwazam za mordercow, ale zeby rzyc z
      nieszczescia, czy glupoty drugiego, to podlosc, tak moze postepowac tylko nic
      nie czujace zwierze. czasem spotykam tego faceta, zachowuje sie jak opetany, ja
      bym mu juz dzis wybaczyl, wydaje mi sie ze najwieksza jego kara to swiadomosc
      zlego czynu, a co moze byc wazniejsze jak zdrowa swiadomosc, ja mysle ze juz
      dzis jest abstynentem.
      • Gość: . Re: Uchanski pójdzie do pierdla? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 00:50
        Pijani kierowcy wiozą śmierć. Tmm razem nie przejechał nikogo, bo mu się nie
        udało. Następnym razem może mu się udać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka