jolzag 29.09.05, 13:59 wysłałam ze 30 sms na ten durny eskomat i nic! Jakiś gó..arz zgarnął 23 000 i puścił tylko jednego sms??? I gdzie tu sprawiedliwość???? Teraz powinni oddać wydaną kasę za sms!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 14:01 co jest qrd, sami wściekli dzisiaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
jolzag Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 14:03 wydałam z 70 zł na sms i co? nic tylko obeszłam się smakiem!!! A tak mi się marzyła ta kaska!!! 23000 już miałam plany co za nią sobie kupię i w co zainwestuje!! Ale myślę, że to chyba jakaś ściema. Pewnie oni dzwonią po swoich znajomych, a taki zwykły szary obywatel nie ma żadnych szans!!! W dupie ich mam więcej nie wyślę! Ani jednego, złamanego sms!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 14:08 ja się nigdy w takie coś nie bawiłam, po co tracić kasę i nerwy.... Olej temat, szkoda zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 14:02 słuchałam tego, jadąc samochodem, tak się ucieszył, że aż go zatkało. no widzisz, trzeba było też jednego puścić :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolzag Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 14:04 Ale gadają, że im więcej tym lepiej. Wiec tak też robiłam. Ale głupia ze mnie. A myślałam, że naprawdę do mnie zadzwonią!! Skandal! Nie no mam naprawdę zje..y już dokumentnie dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 14:08 przejdź na radiostację, tam za smsy dvd rozdawali, może coś Ci wpadnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jolzag Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 14:13 ale ja nie chcę dvd. Ja chcę zgarnąć kase. Ale nie będę już więcej grała bo mnie to tylko doprowadza do furii. SZkoda na nich kasy. Oszuści i tyle. Ale mam żal bo zawsze taki zostaje jak czlowiek jest blisko. A byłam naprawdę bardzo blisko, bo już znałam kod i jeszcze te 30 sms!! AH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 14:17 uczciwą pracą ludzie się bogacą, a Ty fundujesz nagrody innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 14:15 Ty wydałaś, ktoś zarobił, czysta ekonomia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolzag Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 14:20 no bo inni się bogacą na takich głupich jak ja. Ale człowiek zawsze ma nadzieje, że może tym razem będzie ten szczęśliwy dzień i szczęście się do mnie uśmiechnie i wygram te milutkie pieniążki! A tu nici.Widać nie jest mi pisane mieć kasę. Wogóle szkoda gadać dziewczyny.... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 14:30 ja byłam naiwna i w potrzebie przy pierwszej edycji :), ale, że za bogata nie byłam, to mniej wydałam :). Bo to tak jest biedny podzieli sie ostatnim groszem, tak sobie tłumacz jolzag :) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.girl Re: Ale się wściekłam!!! 29.09.05, 15:51 po co się wściekać?? lepiej wcale w takie duperele nie grać. Odpowiedz Link Zgłoś