Dodaj do ulubionych

Norbert M. prezydentem !

05.09.06, 08:42
miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,3595531.html
Zobaczcie, to, że lewicowy poseł poipera prawicowego prezydenta, to wszyscy
wiedzą, ale, że Norbert Mastalerz :
"lider Socjaldemokracji Polskiej, były prezydent Tarnobrzega oraz były
wicemarszałek województwa podkarpackiego."
Były prezydent Tarnobrzega, kiedy był prezydentem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anioł Re: Norbert M. prezydentem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:12
      I co najważniejsze - kiedy będzie - NIGDY
      • riicki Re: Norbert M. prezydentem ! 05.09.06, 09:46
        Nie to nie w tym sensie, przyjmijmy, że to artykuł z przyszłości, bo z
        pewnościa nie z teraźniejszości, gdyż nie można powiedzieć, że Norbert
        Mastalerz był prezydentem Tarnobrzega, widocznie za jakiś czas tak będą o Nim
        pisać, niewiedza jakiegoś dziennikarza zwiastuje sukces, jednym słowem to dobry
        omen !!!
    • Gość: gosc Re: Norbert M. prezydentem ! IP: 80.48.232.* 05.09.06, 11:06
      był przez jeden dzień-obszernie opisywała to lokalna prasa
    • Gość: kaka Re: Norbert M. prezydentem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:06
      Ja dziękuje za takiego prezydenta pirata drogowego uczę sie jeździć i pan M
      wymusił pierszenstwo L-ce. Myśli że juz mu wszystko wolno...
      • riicki Re: Norbert M. prezydentem ! 05.09.06, 11:15
        Jezeli chodzi o L-ki, to tak potrzeba cierpliwości, każdy kiedyś się uczył i
        należy o tym pamietać, ale jak kaka sobie troszkę pojeździsz, jakieś parę lat,
        to zobaczymy, czy będziesz jeździć za L-ką 30 km/godz,
        • Gość: kaka Re: Norbert M. prezydentem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:06
          Wiem ale kandydat na prezia powinien dawać dobry przyklad:))
          a ja wcale 30 tak czesto nie jeżdże:))
          • radomianka2 Re: Norbert M. prezydentem ! 05.09.06, 12:19
            Przecież sam w swoim blogu chwalił się, że oblał test, za to najszybciej
            przejechał plac manewrowy podczas imprezy dla VIP-ów, jeszcze czepił się
            Pintala, który zamiast pochwalić w prasie jego piracką jazdę, wytknął właśnie
            oblanie tego testu
            • riicki Re: Norbert M. prezydentem ! 05.09.06, 12:30
              Tak kandydat na prezydenta powinien dawać dobry przykład, i daje, zapewniam
              cię, że Norbert Mastalerz jest uczciwym człowiekiem. Jaką masz pewność, że to
              właśnie on wymusił pierszeństwo? Jesteś bardzo spostrzegawcza, zazwyczaj osoby,
              które siedzą za kierownicą L-ki uczą się, więc widzą tylko drogę i nic więcej,
              poobsewuj jak jedzie nauka jazdy, śmiesznie wyglądają, jakby mieli klapki na
              oczach,zaięg widzenia, tylko droga i nic więcej, ale zapewne ja tak samo
              wyglądałam, jak się uczyłam. A może to nie był on?, - nie możesz mieć pewności,
              poza tym zapewniam cię, że każdemu kierowcy zdaży się wyprzedzić L-kę, każdemu
              zdaży się przekroczyć prędkość ( jak tu jeździć 50 km/godz, po mieście ),
              każdemu zdaży się nie zapiąć pasów, czy nie włączyć świateł, Człowiek jest
              tylko człowiekiem, więc nie czepiaj się.
              • Gość: ala Re: Norbert M. prezydentem ! IP: 80.48.232.* 05.09.06, 12:38

albo usiąść za kierownicą ala Uchański

• riicki Re: Norbert M. prezydentem ! 05.09.06, 12:51
                  Tak, podtrzymuje Człowiek jest tylko człowiekiem, i dodam jeszcze, że alkohol
                  jest dla ludzi, ale !!! w odpowiednich okolicznościach!!! W sytuacji, jak mam
                  prowadzić auto, odmawiam, nie pije, albo kierownica - albo alkohol, można
                  zawsze zadzwonić po taksówke.
                  • Gość: strażak Re: Norbert M. prezydentem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:14
                    Ochotnicze Straże Pożarne na terenie miasta są od gaszenia pożarów i ratowania
                    ludzi i ich dobytku .Dlatego proszę nie mieszać nas w politykę.Nie jesteśmy ani
                    po lewej stronie , ani po prawej. Nam zależy na niesieniu pomocy i wyposażeniu
                    w odpowiedni sprzęt oraz odpowiednich warunkach jego przechowywania .Nie ma
                    również żadnego Kierownictwa Ochotniczych Straży , które gwarantowało by
                    poparcie w wyborach jak pisze chyba Gazeta Wyborcza
                    • Gość: ala Re: Norbert M. prezydentem ! IP: 80.48.232.* 05.09.06, 14:43
                      "strażak",dobrze mówisz
                • deeskjet Re: Norbert M. prezydentem ! 23.09.06, 09:37
                  i wszystko jasne ...
              • Gość: kaka Re: Norbert M. prezydentem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:40
                Bo go poznałam,potrafie jeździć i nie patrzę tylko w przednią szybę zapewniam
                cię:))
                • riicki Re: Norbert M. prezydentem ! 05.09.06, 14:46
                  kierowca powinien miec oczy dookoła głowy, po to ma lusterka w aucie, ale
                  zapewniam ciebie, że każdy może sie pomylić, :)
                  • Gość: kaka Re: Norbert M. prezydentem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 15:00
                    Daj już spokój z tym zapewnianiem zachowujesz sie jak jakieś guru heh albo
                    kandydat na prezydenta :))
                    pozdrawiam
                    • riicki Re: Norbert M. prezydentem ! 05.09.06, 15:15
                      Ty też daj spokój, sama też zapewniasz "nie patrzę tylko w przednią szybę
                      zapewniam cię:))",,,
                      nie jestem aniu guru, ani kadydatem, a raczej kandydatką na prezydenta,
                      szerokiej drogi

• Gość: Strażak II Re: Norbert M. prezydentem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 15:17
                      Zgodnie z Ustawą o Ochronie Przeciwpożarowej , za jej stan na terenie miasta
                      odpowiada Prezydent . I kto by nim nie był musi finansować utrzymanie
                      samochodów , sprzętu pożarniczego i wyszkolenia strażaków. Jak już było tu
                      napisane , nas nie interesuje polityka .Ponadto nikt i nigdzie się nie
                      deklarował , że jest przeciwny Panu Mastalerzowi / jak pisza gazety/ , czy
                      wypowiadają sie niektóre osoby. Wybory kandydata na Prezydenta miasta
                      pozostawiamy każdemu indywidualnie do własnej oceny.
                      • Gość: Robert Re: Norbert M. prezydentem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:47
                        Strazak widze ze jestes obeznany w temacie, powiedz mi jakim sprzetem dysponuje
                        miasto Tarnobrzeg, ile mamy wozow bojowych i gdzie sa rozlokowane mam rowniez
                        na mysli OSP ?.
                      • dwiikk Re: Norbert M. prezydentem ! 24.09.06, 14:26
                        co ten strażak tak od rzeczy plecie, załóż sobie nowy wątek, a nie tu, bo to
                        nie na temat ...
    • Gość: Konger Re: Norbert M. prezydentem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:52
      Wakacje mineły a Wy zamiast Ludzmi zajmujecie się jakimś nadętym dupkiem i
      gminnym cwaniaczkem ...Ludzie nawozy pod oziminę a nie do Naszego Miasta
    • scapolo Re: Norbert M. prezydentem ! 06.09.06, 23:36
      Zapraszam na bloga P.Mastalerza, tam się realizuj ...
    • Gość: myslacy Re: Norbert M. prezydentem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 14:12
      never never
      • riicki Re: Norbert M. prezydentem ! 11.09.06, 07:48
        never- nigdy nie mów nigdy,
        bloga odwiedzają zarówno zwolennicy jaki i przeciwnicy, jedny słowem Pan
        Norbert dostarczył nam wszystkim niezłej rozrywki w postaci swojego bloga,
        cieawość co tam nowego napisał, co nowego się wydarzyło w mieście, ciekawość
        bierze górę, prponuję dodać do ulubionych i czytać,
        • Gość: Anioł Re: Norbert M. prezydentem ! IP: 202.101.6.* 11.09.06, 23:56

riicki - jeśli ktoś nie wie to ten koleś to ciota.

• riicki Re: Norbert M. prezydentem ! 22.09.06, 20:13
            a może Riicki to kobieta? Nie przyszło ci to do głowy?To jest login na czść
            mojego dobrego kumpla, którego nazywa Riki Martin, pomyśl, człowieku !
    • e-motka Re: Norbert M. prezydentem ! 23.09.06, 17:51
      Ciekawi mnie jakie konsekwencje ponosi dziennikarz w momencie takiej wpadki ?
      Czy pozostaje mu tylko niesmak... czy ktoś coś wie ?
      • riicki Re: Norbert M. prezydentem ! 24.09.06, 09:53
        a mnie ciekawi, czy po tym nieszczęsnym dla niego artykule napisał coś jeszcze
        o Mastalerzu ? Jeżeli tak, to pewnie zastanowił się dwa razy...
        • solletka Re: Norbert M. prezydentem ! 25.09.06, 14:44
          nic dwa razy się nie zdarzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych
          pocałunków, dwóch tych samych spojrzeń w oczy...
          więc pewnie temu dziennikarzowi się tak nie zdarzy
    • Gość: obywatel Re: Norbert M. prezydentem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 08:09
      Norbi już był zbawicielem szpitala w Tarnobrzegu i przywióżł dyrektora który
      okazał się alkoholikiem i skończył po 2 miesiącach na leczeniu; jeżeli tak mają
      wyglądać jego rządy to tragedia dla miasta
      • Gość: Były zwolennik Mleczarz następcą Łukaszenki . ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 12:14
        Jako były pracownik mleczarni Dziubinski ma wiele wspólnego z kołchożnikiem
        Łukaszenką.
    • pismak5 Re: Norbert M. prezydentem - chyba Białorusi 03.10.06, 08:50
      bo na pewno nie Tarnobrzega
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka