Gość: lk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:35 Zamierzam w przyszłym roku wysłać syna do LO Społecznego. Może ktoś podzieli się doświadczeniami w tym temacie, czy warto? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warto Re: LO Społeczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:09 naprawdę warto,a mówię to jako absolwent z 2001 roku.Nigdy potem szkoła już nie była taka fajna jak w liceum.Teraz życie to jedna wielka nuda.Poziom nauczania wyskoki,nauczyciele są w porzo,nie słyszałem żeby ktoś nie zdał bo był niedouczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa Re: LO Społeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:53 >Poziom nauczania wyskoki, No jak "wyskoki" były, to rzeczywiście warto! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanmatematyka Re: LO Społeczne 19.09.06, 22:49 nie warto. nie ograniczaj dziecka.. spoleczne? lata swojej swietnosci ma za soba, to juz nie ta szkola co kiedys (niestety). mozna mowic, ze male klasy itd itp, ale wiem (niestety z autopsji), ze nie jest to takie rozowe jak sie wszystkim wydaje. dobra klasa w panstwowym liceum plus prywatna nauka jezykow => najlepsze rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: LO Społeczne IP: 80.54.16.* 22.09.06, 16:29 Jest jestem za LO Społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś