Dodaj do ulubionych

Kto to jest ten Paradowski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:46
Kto wie coś o tym gościu? Ktoś zna?
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:47
      nie dodałem, że on kandyduje do rady
      • Gość: winetou Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:49
        bardzo dobry nauczyciel języka angielskiego - pracuje m. in. w szkole WORD
        • Gość: wyborca Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:52
          aha, coś jeszcze wiadomo? - bo na tej rozkładówce w Tygodniku budzi zaufanie..
          • Gość: JA Kto to jest ten Paradowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:21
            Potwierdzam, uczył mnie w Wordzie, super facet, świetny organizator. Gdybym był
            w okręgu 3, na pewno bym na niego zagłosował.
            • Gość: po Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.06, 20:31
              Inteligentna autoreklama. Popieram.
              • Gość: wyborca Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:04
                miła pani / panie "po" - to było po prostu pytanie o osobę.
                • Gość: po Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.06, 21:09
                  Ale gdyby to pisał sam PP to trudno cokolwiek zarzucic takiej formie
                  prezentacji. Zresztą słyszałem, że to inteligentny facet i oby mu się udało.
                  • Gość: xxx Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:20
                    inteligentny,grzeczny,rzeczowy , uczy moje dzieci już kilka lat ,i naprawdę na
                    tle innych kandydatów wyróżnia się UCZCIWOŚCIĄ - polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka