Gość: wyborca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:46 Kto wie coś o tym gościu? Ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:47 nie dodałem, że on kandyduje do rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winetou Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:49 bardzo dobry nauczyciel języka angielskiego - pracuje m. in. w szkole WORD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:52 aha, coś jeszcze wiadomo? - bo na tej rozkładówce w Tygodniku budzi zaufanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Kto to jest ten Paradowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:21 Potwierdzam, uczył mnie w Wordzie, super facet, świetny organizator. Gdybym był w okręgu 3, na pewno bym na niego zagłosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.06, 20:31 Inteligentna autoreklama. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:04 miła pani / panie "po" - to było po prostu pytanie o osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.10.06, 21:09 Ale gdyby to pisał sam PP to trudno cokolwiek zarzucic takiej formie prezentacji. Zresztą słyszałem, że to inteligentny facet i oby mu się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kto to jest ten Paradowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:20 inteligentny,grzeczny,rzeczowy , uczy moje dzieci już kilka lat ,i naprawdę na tle innych kandydatów wyróżnia się UCZCIWOŚCIĄ - polecam Odpowiedz Link Zgłoś