Dodaj do ulubionych

Najgorszy warsztat samochodowy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 15:08
W trosce o dobro użytkowników czterech kółek proponuję wyselekcjonowac
warsztaty samochodowe o "szemranej " renomie.
Moja Propozycja: PARES MOTORS niejakiego Siudaka w Tarnobrzegu ul. Zwierzyniecka 1
1. Kiepska i niesympatyczna obsługa
2. Niekompetentni pracownicy (o właścicielu nie wspomnę, jaki pan taki kram),
potrafią zrobic więcej szkody niż było. Mechanika samochodowa to dla nich kosmos
3. Unikają wydawania faktur i stronią od egzekwowania reklamacji, pewnie gonią
kradzione części
4. Drogo
Generalnie porażka , nawet na myciu aut sie nie znają, jeśli nie chcesz miec
rys z brudnej, zapiaszczonej szmaty na lakierze to to nie polecam.
Wpisujcie Wasze opinie, a wszyscy unikniemy niepotrzebnych kosztów napraw
naszych 4 kólek
Obserwuj wątek
    • Gość: wd Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 15:20
      Ten warsztat na miescie kolo Sadu i Ronda do bani.
      • Gość: lol Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 15:23
        nie wiem czy to dotyczy tylko tbg czy tez innych miast,ale najwieksza porazka to
        bosch servis pawlik w rozwadowie
        nie chce mi sie rozpisywac , ale standardowa usluga to koszt ok 2000pln,
        niewazne co by niezrobili,
    • Gość: Robert Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 16:57
      zgadzam sie w 100% z autorem wątku. Bylem ich klientem ale juz zrezygnowalem.
      Dokladnie potwierdzam kazdy punkt, a w szczegolnosci ten ze gdy przyjedziesz
      naprawa jednej czesci to wyjedziesz z bardziej popsutym samochodem. Tak bylo w
      moim przypadku. Oczywiscie nie mozna doprosic sie o fakture, nie mowiac i
      reklamcji i splawianiu.
      NIE POLECAM Serdecznie Nie polecam tego Warsztatu !!!
    • Gość: Robert Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 20:32
      Co do tego warsztatu, to masz rację, ale to już wszyscy wiedzą i dlatego tam nie
      ma kolejek (klientów). Ciekawe z czego płaci pracownikom, jeśli wogóle płaci ??
      • Gość: lusi Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:51
        czyli jednym słowem trzymamy się Z DALEKA. Może szybko zbankrutuje ;-)
        • Gość: rr Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:45
          gdyby miał zbankrutować już dawno by to zrobił, sporo zainwestował w budynek.
          Chyba jakieś lewe interesy się ich trzymają, podobno długów też ma sporo.
          Zaproponowali mi kiedyś wymianę kompletu sprzęgła, gdzie w sąsiednim warsztacie
          (za administracją serbinowa) za robocizne zapłaciłem 50% z tej propozycji :)
          • Gość: opel Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: 80.51.159.* 10.12.06, 20:50
            Mi również zaproponowano w tym warsztacie za administracją naprawę auta za
            połowę ceny jakiej żądali w pierwszym(tym przy skrzyżowaniu)
    • Gość: zibi Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:10
      Też kiedyś miałem wątpliwą przyjemność być klientem tego warsztatu to mi
      załatwili hamulce na cacy, porażka nie polecam. A na pieczątce to mieli serwis
      RENO straszne kmioty.
      • Gość: kierowca Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 23:01
        oni mieli autoryzacę Renault?
        • Gość: albert Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 09:22
          Też mam gdzieś wbitą pieczątkę "serwis pogwarancyjny Ford, opel, RENO (??)..."
          to RENO już świadczy o renomie.
    • Gość: uffff Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 01:36
      dobrze ze ten temat sie pojawil... bede wiedzial kogo unikac.
    • Gość: FFF Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 07:27
      • Gość: FF Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:58
        • Gość: Agnei Re: Najgorszy warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 09:03
          Absolutna racja
          • smieszekleszek Re: Najgorszy warsztat samochodowy 16.03.19, 21:05
            Byłem w tym warsztacie u Roberta S. jest bardzo drogi i nieuczciwy, prawdziwy hochsztapler, trzeba mu patrzeć na ręce.
            • a.sdf.gh.kl Re: Najgorszy warsztat samochodowy 17.03.19, 13:34
              A który "magik" w warsztacie samochodowym ma inne cechy niż wymieniłeś u Roberta? "Przemysł" samochodowy jest był i będzie gangstersko - mafijno - złodziejsko - kombinatorski.
              • xx1967 Re: Najgorszy warsztat samochodowy 17.03.19, 20:05
                Potwierdzam, w ubiegłą sobotę miałam jechać po auto " cacko" z bratem. Brat sprawdził, że był porządnie bity. Ludzie wciskają przez telefon kit, by zarobić i oszukać.
                • e-zybi Re: Najgorszy warsztat samochodowy 17.03.19, 20:24
                  To niech Pani księdzu oprawi w ramki, powiesi na ścianie i wzdycha...wychodzi na to, że tylko on jest dobry, uczciwy i prawdomówny ;-)
                • wislocki12 Bity przez telefon... 17.03.19, 21:07
                  Przez telefon bity? ;-)
                  • xx1967 Re: Bity przez telefon... 17.03.19, 21:28
                    vin-strefa.pl/
                    • xx1967 Re: Bity przez telefon... 17.03.19, 21:30
                      20 zł
              • wislocki12 Niefart 17.03.19, 21:02
                A Mateuszowi z elektrykami jakoś nie idzie... Z promami też! O śmigłowcach i okrętach podwodnych nawet już nie wspomnę... ;-)
            • e-zyleta Re: Najgorszy warsztat samochodowy 17.03.19, 21:21
              Takich dorobkiewiczów jest więcej, natomiast są warsztaty solidne, które dbają o swoją renomę:-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka