Dodaj do ulubionych

PKS w Tarnobrzegu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 00:03
Czy warto tam podjąc pracę, jakie są warunki i atmosfera
Obserwuj wątek
    • Gość: kargul Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:36
      a co to jest PKS?
      • Gość: gościówka Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.12.06, 13:41
        Typowy folwark - nie pasuje to „fora ze dwora”!
    • Gość: pracownik Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 14:13
      pomieniałeś się za głowy.
      • Gość: gościówka Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.06, 16:23
        Zapytaj o odczucia pierwszego z brzegu pracownika PKS (ale na osobności i
        najlepiej znajomego), to dowiesz się jak tam jest!
        Ten zakład już się „rozkłada”.
        • Gość: jaaa Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 19:50
          stary nie opłaca sie tam iść nawet teraz to orbis przejął i jest normalnie
          załamka autobusy sie psują na potęge wiem bo znajomy jechał rano do kielc i
          później wracał tym samym autobusem i 3 razy pod rząd autobus sie popsuł od
          opatowa do sandomierza na 1 jechał masakra
    • Gość: Klient Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 01:12
      Spojrz na autobusy tarnobzreskie to bedziesz mial pojecie o firmie...
      • Gość: chętny Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 00:34
        Może jednak ktoś w tej firmie przygarnie mnie do pracy, stworzy miłą atmosferę
        i Będzie płacił mi 1800 brutto
        • Gość: aa Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:12
          kwartalnie
          • Gość: znudzony Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 09:58
            czytając wpisy na tym forum to wszyscy i wszystko jest złe; nic się nie opłaca
            i nic nie warto robić, a lepiej jest wszędzie poza Tarnobrzegiem; oczywiście
            czytająć inne fora tam też jest fatalnie i też piszą takie niezadowolone
            oszołomy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka