Gość: robin hood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 00:03 Czy warto tam podjąc pracę, jakie są warunki i atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kargul Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:36 a co to jest PKS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówka Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.12.06, 13:41 Typowy folwark - nie pasuje to „fora ze dwora”! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 14:13 pomieniałeś się za głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówka Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.06, 16:23 Zapytaj o odczucia pierwszego z brzegu pracownika PKS (ale na osobności i najlepiej znajomego), to dowiesz się jak tam jest! Ten zakład już się „rozkłada”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 19:50 stary nie opłaca sie tam iść nawet teraz to orbis przejął i jest normalnie załamka autobusy sie psują na potęge wiem bo znajomy jechał rano do kielc i później wracał tym samym autobusem i 3 razy pod rząd autobus sie popsuł od opatowa do sandomierza na 1 jechał masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 01:12 Spojrz na autobusy tarnobzreskie to bedziesz mial pojecie o firmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chętny Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 00:34 Może jednak ktoś w tej firmie przygarnie mnie do pracy, stworzy miłą atmosferę i Będzie płacił mi 1800 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:12 kwartalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: PKS w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 09:58 czytając wpisy na tym forum to wszyscy i wszystko jest złe; nic się nie opłaca i nic nie warto robić, a lepiej jest wszędzie poza Tarnobrzegiem; oczywiście czytająć inne fora tam też jest fatalnie i też piszą takie niezadowolone oszołomy Odpowiedz Link Zgłoś