Dodaj do ulubionych

Serwis komputerowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:30
Czy ktoś mógłby mi polecić fachowy i rzetelny serwis komputerowy /Tarnobrzeg,
Stalowa Wola, Sandomierz, .../. W grę wchodzi przegląd laptopa, ewentualne
zmiany techniczne. Proszę o poważne informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Serwis komputerowy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.07, 20:35
      JA JESTEM ZADOWOLONY Z USŁUG PC LANDU W TBG KOŁO RONDA NA SANDOMIERSKIEJ PO
      SCHODKACH W DÓŁ
    • kapitanmatematyka Re: Serwis komputerowy 22.01.07, 21:53
      jesli laptop ten jest dla ciebie istotny.. to nie dawaj go jakims domoroslym
      pseudoinformatykom, ktorych jest pelno w tbg/stw/snd, te wszystkie pclandy
      komputerlandy, viacomy, intershop i co tam jeszcze.
      sprawdz w necie gdzie jest autoryzowany serwis, zadzwon, dogadaj sie, wyslij tam
      kurierem i juz.
      jasne, zaplacisz wiecej.. ale takim sprzedawcom komputerow to ja bym nie ufal.

aczkolwiek podobno viacom ma teraz przedstawicielstwo karen notebooks, wiec moze
      beda potrafili doradzic cos z serwisem, tzn. wezma go i wysla do autoryzowanego
      serwisu danej marki.. i taka jest rola chlopcow z bulgara. ;)
      • Gość: mktwkr Re: Serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:28

pierdzielicie panie zielonka jak potłuczony...

i idąc twoim tropem, to z ciebie kierowca jak z kodziej dupy trąba - bo
        przecie, żeby być dobrym kierowcą, trzeba - no właśnie co trzeba?

---
        Polecam Gambit.
      • nom73 Re: Serwis komputerowy 05.02.07, 19:34
        jeżeli masz sprawne ręce i trochę zdolności manualnych to wszystko czego
        potrzebujesz znajdziesz na www.google.pl :-)

Miałem kiedyś styczność z serwisantem HP z Rzeszowa i mniej wiedział niż ja na
        temat naprawianego sprzętu, więc teraz sam naprawiam, pomocna stronka:
        elektroda.pl
        :D
        • Gość: gość Re: Serwis komputerowy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.09.13, 16:44
          Kolego nom73 zapewne masz rację ale na elektrodzie też jest masę bzdur, no chyba, że jesteś dopuszczony do forum serwisantów, only ;)
    • Gość: gg Re: Serwis komputerowy IP: 213.199.214.* 22.01.07, 23:02
      Zanim oddasz sprzęt do serwisu spisz numery zamieszczonych w nim części. Ludzie
      pracujący w tej branży nie zawsze należą do uczciwych. Znam przypadki wstawiania
      starych dysków , wolniejszych pamięci," przekręconych" kart graficznych itd.
      Później trudno dobiegać swoich praw. Ludzie w tej branży postępują podobnie jak
      pracownicy ówczesnych punktów usługowych ZURT czy UNITRY. Gdybym tego nie
      widział to bym Ciebie nie ostrzegał. Problem ten dotyczy całej polski. Cwaniaków
      nie brakuje. Pozdrawiam.
      • Gość: laptop Re: Serwis komputerowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 20:57
        proszę poszukaj w necie autoryzowanego serwisu laptopów - ja toshibe wysyłałem
        na ich koszt do naprawy ( naprawa gwarancyjna ) i szybko i sprawnie zrobili to
        w ciagu 72 godzin - o ile pamietam to serwis jest w w-wie za cmentarzem
        powązkowskim ,nikt ci laptopa nie rozbuduje poza serwisem
        • s0pran0 Re: Serwis komputerowy 27.01.14, 20:38
          Można samemu rozbudować pamięć lub dysk twardy, wymienić napęd CD/DVD. W większości przypadków ogranicza się do odkręcenia max 4 śrubek. Niektóre modele pozwalają wymienić kartę graficzną lub procesor. Jakby założyciel tematu podał model laptopa można by powiedzieć co i jak rozbudować.
      • Gość: aa Re: Serwis komputerowy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.01.07, 07:57
        Jak ma facet spisać części w laptopie? Przy rozbieraniu uszkodzi obudowę albo
        jeszcze gorzej. Rozbierałeś kiedyś laptopa? Bądź poważny.
      • Gość: gg Re: Serwis komputerowy IP: 213.199.214.* 30.01.07, 00:10
        Skorzystaj z programu, bodajże: CPU-Z to jest program który powie jakie masz
        części w komputerze poda ich numery, nazwy itp. Może go znajdziesz na witrynie:
        wwwk.komputerswiat.pl
    • Gość: mktwkr Re: Serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:29
      Gambit - TBG
      • Gość: kompmam Re: Serwis komputerowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:11
        polecam takiego gościa co siedzi w sewisie
        • Gość: Globo1 Re: Serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:48
          Ściślej. Co masz na myśli - konkretnie: "Gość siedzący w serwisie". Czy chodzi
          o po prostu - serwis autoryzowany?
          • Gość: kompman Re: Serwis komputerowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 16:05
            Yhyyyyyyyyyyyyyy.......
          • Gość: mktwkr Re: Serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 21:54

idz do Gambitu i zapytaj o Pana Bolesława K.
            ---

• Gość: gość Re: Serwis komputerowy IP: 213.199.214.* 05.02.07, 23:07
      w ostatnim numerze PC FORMAT jest trochę informacji jak "POGRZEBAĆ" w laptopie
      ale jak sięgam pamiecią, takie informacje pojawiały się także w innych gazetach.
      • Gość: sceptyk Re: Serwis komputerowy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.01.14, 13:35
        Pogrzebać to sobie możesz pogrzebać w portkach. Bez instrukcji do konkretnego modelu lepiej nie startować bo możesz sobie narobić kłopotu.
    • Gość: janek Re: Serwis komputerowy IP: *.102.protectedgroup.com 06.09.13, 09:50
      Czy możecie mi polecić jakiś darmowy system antywirusowy?
      • Gość: Darek Re: Serwis komputerowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.13, 13:18
        np. Avast
        • Gość: bb Re: Serwis komputerowy IP: *.189.221.50.skyware.pl 27.01.14, 11:36
          Avira Free Antivirus - polecam już kilka lat z niego korzystam i nie mam większych problemów.
    • webart-promotion Re: Serwis komputerowy w Stalowej Woli 26.01.14, 20:27
      Doradzamy, wyprzedajemy kompy, sieci komputerowe, routery, switche. Zapewniamy całościowe usługi informatyczne w Stalowej Woli. Serwis komputerowy w Stalowej Woli i Nisku Montujemy, uaktualniamy aplikacje. Obsługa informatyczna Stalowa Wola, zajmuje my się grafiką reklamową przykładowo: ulotki reklamowe, nadruki reklamowe na: koszule, czapki, ubranie robocze, wizytówki, gadżety reklamowe także podkładki, podstawki. Wyprzedajemy komputery, oprogramowanie, sprzęt komputerowy również akcesoria komputerowe. Serwis Sieci komputerowych Stalowa Wola - naprawa laptopów i komputerów. Obsługa informatyczna dla firm w Stalowej Woli: zapewniamy odzyskiwanie danych, programy magazynowe: FPP, CDN XL, Subiekt GT, umożliwiamy nadzór nad oprogramowaniem na serwerach, stacjach roboczych, instalacja, aktualizacja oprogramowania, wymazywanie wirusów tzn. wrogiego oprogramowania, także archiwizacja danych, modernizujemy sieci komputerowe Stalowa Wola.
    • e-ftalo Re: Serwis komputerowy 27.01.14, 21:23
      zależy z którego roku i jakiej firmy laptop.Pewne zmiany techniczne mogą sie zupełnie nie opłacać. Jeśli chodzi o naprawianie,to trzeba podać konkretnie co się dzieje i ile może kosztować. Faktycznie z tym pytaniem lepiej na elektrodę,od razu by pytali o konkret i doradzili ,a nie takie farmazony jak tu
      • nom73 Re: Serwis komputerowy 28.01.14, 12:28
        e-ftalo napisał:

> zależy z którego roku i jakiej firmy laptop.

Wątek sprzed 7 lat to pewnie już go zezłomował. ;-)
        • s0pran0 Re: Serwis komputerowy 28.01.14, 19:19
          haha ale jaja dopiero teraz zauważyłem. Ale ktoś ładnie odkopał :)
    • Gość: Jurek Ogórek Re: Serwis komputerowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.14, 15:55
      Multi Service - Marcin Ślęp 501 330 272 (dawniej GamBit)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka