Gość: bolo IP: *.crowley.pl 19.03.07, 21:30 gdzie jest fajny ciucholand? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: fajny ciucholand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 04:38 w Tuszowie Narodowym u Jozefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: fajny ciucholand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 08:44 w sumie w kazdym mozna znalezc cos ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susi Re: fajny ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 09:13 tez tak uwazam, w kazdym jest cos innego, rownie ciekawego.Ale przydaby sie taki z prawdziwego zdarzenia..duzo przymierzalni(bo z tym jest zwykle problem), i ciuszki nie posegrowane najpierw przez kolezanki sprzedawczyn, a dopiero pozniej wywieszone na sklep, tylko z fajnm towarem dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: fajny ciucholand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:31 w tbg sa naprawde fajne ciuchlandy ale sa opanowane przez kobiety ktore maja chyba jakis uklad w tych sklepach wykupuja co ciekawsze rzeczy a potem sprzedaja znam taka jedna pania ktora zawsze jast pierwsza przy otwarciu niektorych sklepow nie wiem jak sie nazywa ma na imie barbara i jezdzi starym mitsubisi coltem podobno ma uklady w wiekszosci sklepow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbysia Re: fajny ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:49 stara groszkowa tez odwiedza ciuchy 15 razy dziennie hehe...nie ma jak miec kase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan starego colta Re: fajny ciucholand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 20:25 cześć kacha. Czyżbyś nie mogła przeżyć tego że ktoś jest lepiej operatywny i potrafi sobie radzić w dzisiejszej sytuacji lepiej od Ciebie.A może po prostu jesteś koleżanką Barbary i SZLAG cię trafia że dziewczyna potrafi sobie poradzić w każdej sytuacji .A propos COLTA,może jest stary ale BARDZO BARDZO JARY. FAN BARBARY i STAREGO COLTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: fajny ciucholand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:23 szczerze polecam sklep Next na Sienkiewicza (obok Best Collection.) mają fajne końcówki kolekcji z UK. ciuszki nie są strasznie zniszczone, przeciwnie - niektóre nówki. wprawdzie ceny mogłyby być ciut niższe, ale raz na jakiś czas można zaszaleć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówka Re: fajny ciucholand IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.03.07, 20:48 w moich osobistych szafach jest największy ciucholand, zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkk Re: fajny ciucholand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 08:59 adam i ewa maja dwa w tbg spieszcie sie bo jak tam byla barbara od tego mitsubisi colta to pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: fajny ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:03 Ja też tak sądze o swojej szafie,nic nie nadaje sie do ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzezanka Re: fajny ciucholand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:58 a ja uwazam ze w tych ciuchlandach to parodia, ceny są chyba z kosmosu zwłaszcza w tym NEXT za stare szmaty nieraz trzeba zaplacic tyle co za nowe! ja dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adria Re: fajny ciucholand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 00:00 Zgadzam sie ze swoją poprzedniczką, bylam w Next z kolezanką i ceny za ciuchy z jakims defektem jak z kosmosu, oszaleli chyba. A do tego z ekspedientką byl jakis starszy pan, który wciąz powtarzal jaka to dzisiejsza mlodziez jest okropna i patrzyl na nas jak na zlodziejki (jakies panienki chyba cos wyniosly).Za takie pieniądze to ja sobie kupię i nową rzecz i bez jakichs plam, dziur itd. Pierwszy raz widzialam takie ceny w ciuchlandzie :-) A tak poza tym fajne ciuchy są w ciuchlandzie nad kaprysem i wiekszosc wisi na wieszakach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: fajny ciucholand 27.03.07, 17:51 polecam ten obok PZU - tam gdzie dawniej miescil sie chyba MPiK a potem Kolak ceny w dniu dostawy ( co 3 dzien ) 35 zl/kg, potem 25 a na 3 dzien 10 zl Odpowiedz Link Zgłoś