Gość: doktor IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.07, 12:57 Plotka głosi, że Niedbałowski sprzedał firmę i zwalnia pracowników. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościówka Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.07, 14:48 Też o tym słyszałam, ale że ta likwidacja łączy się z postępowaniem karnym w jego sprawie .... niestety nie wiem jakiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.03.07, 14:32 Jak kupi niemiec to teraz będziecie się witać nie dzień dobry tylko haj hitla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Borewicz Re: Niedbałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 16:27 z plotek wiem ze przejal to jakis niemiec. Wszyscy w firmie mowia praca do maja, niewiadomo co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemiec Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.07, 18:48 Ale się ku.. boją o prace że takie plotki sieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Niedbałowski IP: 85.195.119.* 28.03.07, 21:09 ooooooo a to się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:41 o Ku..z ja będe się prowdzał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeffc Re: Niedbałowski IP: *.eranet.pl 29.03.07, 20:51 Niedbałowski sprzedał jedna z posiadanych firm ,tą która miała najwięcej pracowników. Jest prawdopodobne że pracę może stracić część pracowników. Ale podobno fatalnie placił więc nie będzie żalu odchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 18:43 płacił dobrze kierowcom to byly duze pieniadze jak byl daleki wyjazd starczało na wszystkio nawet na wyskok na piwko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 18:59 nikogo nie zwalnia tam pracuja co maja rente chorobowa jak zwolni jak ma ztego niskie oplaty zus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Niedbałowski IP: *.crowley.pl 31.03.07, 20:51 90% pracowników firmy będzie zwolniona kwiecień-maj nikt nie patrzy na ludzi dzięki którym firma zarabiała a teraz juz jestes niepotrzebny to aut na bruk!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.07, 11:15 Jak dla mnie to żaden pracodawca. Z zasłyszanych opinii ani tamtejsza płaca ani warunki pracy ...bez rewelacji! Kojarzę tylko kapelusiatego typa, który wepchał się mi u fryzjera poza kolejnością, niby czemu? Klasyczna chamówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycham Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.07, 14:25 Jak odwalił chamówe trzeba było mu zwrócić uwage a nie siedzieć cicho jak ciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Niedbałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:39 ciekawe.. jak gość mógł wepchać się do fryzjera poza kolejnością - skoro facet jest łysy ??? chyba że na polerkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mktwkr Re: Niedbałowski + info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 20:59 R. Niedbałowski sprzedał firmę w Poznaniu i Tarnobrzegu. Zostawił sobie jedynie sklep i pozostałości po hurtowni (i być może jeszcze dział reklamy). Pracownicy otrzymali juz wypowiedzenia i faktycznie pracują do maja br. co będzie później? trudno powiedzieć. Firmę sprzedał konkurencyjnej firmie z niemieckim kapitałem. (siec punktow fotosferta, bo o to chodzilo) i wcale nie uważam aby stracił na tej zagrywce - a sprzedał nie dlatego, że nie miał pieniędzy - sprzedał gdyż po prostu rynek usług fotograficznych nie jest już tak rentowny jak kilka lat temu - zrobiłbym to samo na jego miejscu. a pracownicy? cóż... ci, którzy cokolwiek potrafili odeszli wcześniej - reszta ekipy to kierowcy, którzy wozili zlecenia. zawsze moze uruchomic w miejsce usług konkretną hurtownie foto + zlecenia przez Internet, sklep Internetowy (sprzet astro-foto) itd. a do obsługi tego wszystkiego potrzebni są przecież ludzie - jest nadzieja dla zainteresowanych. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snupi Re: Niedbałowski + info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 21:20 no tak za coś musi ten malenki domek wykończyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumpel Re: Niedbałowski + info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:16 Ej.Dziubki możecie Niedbałowskiego w dupę pocałować!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kciuk Re: Niedbałowski + info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 07:19 Robercie zrób wreszcie porządek w tym mieście, przybłędzie Dziubinskiemu już dziękujemy, zgraja przydupasów z Lubasem na czele też do likwidacji. Zrób to dla Tarnobrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netkom Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 21:36 czas aby powiedziedż że to silny człowiek. na dzien dzisiejszy nie pokonał go CBŚ a jego pozycja ekonomizna mocno wzrosła po sprzedaży firmy. Może takich ludzi powinnismy mieć jako swoich reprezentantóww w mieście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Niedbałowski IP: *.crowley.pl 11.04.07, 20:36 jak dostanie się do władzy to tylko sobie dobrze zrobi tak jak z firmą kieszę troche nabił a pracownicy na bruk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Niedbałowski IP: 80.51.159.* 12.04.07, 21:01 Niedbałowski to super gość wystarczy popatrzyć na maskę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.04.07, 21:47 gosść chyba jeszcze nie powiedział ostatniego słowa . wierzę że może być tym co jeszcze w Tarnbrzegu mocno zamiesza . pozdro dla Tadzia Zycha Historyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Niedbałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:18 Ja tam Roberta lubię. Fajny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.08.07, 21:52 Ja Was ludzie nie rozumiem. Skoro sprzedał firmę, to musiał zwolnić pracowników. Co miał z nimi zrobić? Zabrać ze sobą do domu? Odpowiedz Link Zgłoś