Dodaj do ulubionych

Platforma rozdaje flagi

03.05.07, 09:55
Hipokryzja miejscowych działaczy PO jest niewymowna. Rozdają flagi na
targowisku a sami mają Święto Flagi i Święto 3 Maja, gdzieś. Niedawny
przywódca PO, niejaki R.Niedbałowski, nie raczył powiesić flagi narodowej na
siedzibie firmy mieszczącej się w samym centrum miasta. Może wisiała 1 Maja,
nie byłem, nie widziałem. Za komuny mówiło się, że ornitolog nie musi umieć
latać. Teraz są jednak inne czasy. Wzywam do bojkotu firmy Foto Classic. Ten
sam apel dotyczy PSS Społem. Też nie zauważyli świąt i na pawilonie nba ul.
Wyspiańskiego, należącym do nich, flag biało czerwonych się nie uświadczy.
Wstyd żebym ja musiał uczyć patriotyzmu. Panie Prezydencie Janie Dziubiński.
Weź się Pan za nich.
Obserwuj wątek
    • Gość: słowo prawdy Od kiedy SLD to patrioci?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 10:10
      Wy chyba najmniej możecie kogoś uczyć patriotyzmu. SLD kraj sprzedało
      • Gość: mb Re: Od kiedy SLD to patrioci?? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.05.07, 10:40
        Dobrze ze Ciebie nie sprzedali.
        • Gość: MB Parker Re: Od kiedy SLD to patrioci?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 10:56
          Ciebie bym sprzedał na Kubę
        • Gość: marcin Re: Od kiedy SLD to patrioci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 11:01
          a od kiedy patriotyzm jest na pokaz? Ważniejsze co ma się w sercu i odnosi się
          to do wiary również.Nie drażni was ta udawana pobożność, którą na codzień
          uprawiają PiS i LPR? Przecież to czyny człowieka, jego stosunek do innych ludzi
          świadczy o tym czy jest patriotą czy katolikiem.Postępowanie władz naszego
          kraju jest dalekie od ideału.Szerzenie nienawiści, zamętu,skłócanie
          Polaków,ośmieszanie naszego kraju na forum całego świata to jest dzisiejszy
          obraz Polski.Nie widzę nic złego w tym,że PO rozdaje flagi, a co do pana N.sam
          piszesz,że był do niedawna szefem PO.Więc już nie jest? Poza tym jest to dosyć
          nieciekawa postać w Tarnobrzegu, więc nikt na jego postępowaniu nie powinien
          się wzorować.
          • Gość: do Marcina Re: Od kiedy SLD to patrioci?? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.05.07, 14:10
            Zacznij czytać i oglądać również coś innego niż GeWu i WSI24 bo twój debilizm
            zacznie narastać. Piszesz tylko to co tam usłyszysz lub przeczytasz. To źle.
            Powinieneś też myśleć swoim rozumem.
            • Gość: marcin Re: Od kiedy SLD to patrioci?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:07
              to typowe dla ludzi twego pokroju! Ubliżać.Skoro ci tak GW przeszkadza to po co
              wchodzisz na to forum? Nie życzę sobie tego typu impertynencji.Fajnie być
              anonimowym co? Czujesz się wtedy taki mocny!Typowy PiSuar
    • Gość: PO Re: Platforma rozdaje flagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 15:26
      gwoli wyjaśnienia. Pan R. Niedbałowski od kilku lat nie jest członkiem
      Platformy Obywatelskiej.
      • Gość: patriota Re: Platforma rozdaje flagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:49
        Jesli to prawda ze PO rozdawalo flagi to godne podziwi, mimo ze PO nie darze
        sympatia. Ale napewno jest to tylko obluda propagandowa jesli tych flag nie
        wywiesza sie u siebie. Na mojej ulicy jest kilku czlonkow PO ale flag nie widze.
        Nawet na niektorych instytucjach gdzie szefami sa czlonkowie PO, flagi nie ma.
        Do roboty Panowie, nie gadka a czynem!!!
        • Gość: telewidz Re: Platforma rozdaje flagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:14
          Piekna sprawa, pokazywali w telewizji Szczecin, kierowcy jezdzili z flagami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka