Dodaj do ulubionych

Niedbałowski

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.07, 12:57
Plotka głosi, że Niedbałowski sprzedał firmę i zwalnia pracowników. Czy to
prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: gościówka Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.07, 14:48
      Też o tym słyszałam, ale że ta likwidacja łączy się z postępowaniem karnym w
      jego sprawie .... niestety nie wiem jakiej.
      • Gość: europejczyk Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.03.07, 14:32
        Jak kupi niemiec to teraz będziecie się witać nie dzień dobry tylko haj hitla.
    • Gość: por. Borewicz Re: Niedbałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 16:27
      z plotek wiem ze przejal to jakis niemiec. Wszyscy w firmie mowia praca do
      maja, niewiadomo co dalej
      • Gość: Niemiec Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.07, 18:48
        Ale się ku.. boją o prace że takie plotki sieją.
        • Gość: aaa Re: Niedbałowski IP: 85.195.119.* 28.03.07, 21:09
          ooooooo a to się dzieje
    • Gość: Norbi Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:41
      o Ku..z ja będe się prowdzał
    • Gość: szeffc Re: Niedbałowski IP: *.eranet.pl 29.03.07, 20:51
      Niedbałowski sprzedał jedna z posiadanych firm ,tą która miała najwięcej
      pracowników. Jest prawdopodobne że pracę może stracić część pracowników. Ale
      podobno fatalnie placił więc nie będzie żalu odchodzić.
    • Gość: pracownik Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 18:43
      płacił dobrze kierowcom to byly duze pieniadze jak byl daleki wyjazd starczało
      na wszystkio nawet na wyskok na piwko
    • yamaga Re: Niedbałowski 31.03.07, 18:44
      jak sprzedał to jak może zwalniać???
      • Gość: janek Re: Niedbałowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 18:59
        nikogo nie zwalnia tam pracuja co maja rente chorobowa jak zwolni jak ma ztego
        niskie oplaty zus
        • Gość: bolo Re: Niedbałowski IP: *.crowley.pl 31.03.07, 20:51
          90% pracowników firmy będzie zwolniona kwiecień-maj nikt nie patrzy na ludzi
          dzięki którym firma zarabiała a teraz juz jestes niepotrzebny to aut na
          bruk!!!!!!!!!
          • Gość: ciekawy Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.07, 11:15
            Jak dla mnie to żaden pracodawca. Z zasłyszanych opinii ani tamtejsza płaca ani
            warunki pracy ...bez rewelacji!
            Kojarzę tylko kapelusiatego typa, który wepchał się mi u fryzjera poza
            kolejnością, niby czemu? Klasyczna chamówka!
            • Gość: antycham Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.07, 14:25
              Jak odwalił chamówe trzeba było mu zwrócić uwage a nie siedzieć cicho jak ciele.
              • Gość: ala Re: Niedbałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:39
                ciekawe.. jak gość mógł wepchać się do fryzjera poza kolejnością - skoro facet
                jest łysy ??? chyba że na polerkę...
    • Gość: mktwkr Re: Niedbałowski + info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 20:59

R. Niedbałowski sprzedał firmę w Poznaniu i Tarnobrzegu. Zostawił sobie jedynie
      sklep i pozostałości po hurtowni (i być może jeszcze dział reklamy). Pracownicy
      otrzymali juz wypowiedzenia i faktycznie pracują do maja br.

co będzie później? trudno powiedzieć.

Firmę sprzedał konkurencyjnej firmie z niemieckim kapitałem. (siec punktow
      fotosferta, bo o to chodzilo)

i wcale nie uważam aby stracił na tej zagrywce - a sprzedał nie dlatego, że
      nie miał pieniędzy - sprzedał gdyż po prostu rynek usług fotograficznych nie
      jest już tak rentowny jak kilka lat temu - zrobiłbym to samo na jego miejscu.

a pracownicy?
      cóż... ci, którzy cokolwiek potrafili odeszli wcześniej - reszta ekipy to
      kierowcy, którzy wozili zlecenia.

zawsze moze uruchomic w miejsce usług konkretną hurtownie foto + zlecenia przez
      Internet, sklep Internetowy (sprzet astro-foto) itd.
      a do obsługi tego wszystkiego potrzebni są przecież ludzie - jest nadzieja dla
      zainteresowanych.

pozdr.
      • Gość: snupi Re: Niedbałowski + info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 21:20
        no tak za coś musi ten malenki domek wykończyc.
        • Gość: Kumpel Re: Niedbałowski + info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:16
          Ej.Dziubki możecie Niedbałowskiego w dupę pocałować!!!!!!!!
          • Gość: Kciuk Re: Niedbałowski + info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 07:19
            Robercie zrób wreszcie porządek w tym mieście, przybłędzie Dziubinskiemu już
            dziękujemy, zgraja przydupasów z Lubasem na czele też do likwidacji. Zrób to
            dla Tarnobrzega.
    • Gość: netkom Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.07, 21:36
      czas aby powiedziedż że to silny człowiek. na dzien dzisiejszy nie pokonał go
      CBŚ a jego pozycja ekonomizna mocno wzrosła po sprzedaży firmy. Może takich
      ludzi powinnismy mieć jako swoich reprezentantóww w mieście ?
      • Gość: bolo Re: Niedbałowski IP: *.crowley.pl 11.04.07, 20:36
        jak dostanie się do władzy to tylko sobie dobrze zrobi tak jak z firmą kieszę
        troche nabił a pracownicy na bruk.
    • Gość: koko Re: Niedbałowski IP: 80.51.159.* 12.04.07, 21:01
      Niedbałowski to super gość wystarczy popatrzyć na maskę .
      • Gość: free Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.04.07, 21:47
        gosść chyba jeszcze nie powiedział ostatniego słowa . wierzę że może być tym co
        jeszcze w Tarnbrzegu mocno zamiesza . pozdro dla Tadzia Zycha Historyka.
        • Gość: Ja Re: Niedbałowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:18
          Ja tam Roberta lubię. Fajny gość.
          • Gość: kaśka Re: Niedbałowski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.08.07, 21:52
            Ja Was ludzie nie rozumiem. Skoro sprzedał firmę, to musiał zwolnić pracowników.
            Co miał z nimi zrobić? Zabrać ze sobą do domu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka