Dodaj do ulubionych

Moderacja Forum Tarnobrzeg

12.05.07, 01:06

1. Ogłoszenia typu kupię/sprzedam/zamienię będę przesuwał na Dwukropek .

2. Nie odpowiadam publicznie na pytania dotyczące usuniętych/przeniesionych
postów. Natomiast zawsze odpowiem na maila w takiej sprawie.

3. Reklamy stron www nie mających związku z tematem forum będą usuwane.

4. Wątki "trollujące" będą przesuwane na oślą ławkę . Jestem cierpliwy.
Jeśli mam usunąć jakiegoś posta kilkadziesiąt razy - zrobię to.

5. Wszystkie posty nie stosujące się do zasad TU umieszczonych będą
usuwane.
Obserwuj wątek
    • Gość: eljot Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:19
      Mam pytanie do Marcina 33, jaka droga sie kontaktowac?
      • xulu Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg 12.05.07, 23:43
        załóż konto na gazecie i będziesz miał dostęp przez kontakt e-mail
      • marcin_33 Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg 13.05.07, 09:29
        xulu udzielił Ci już odpowiedzi :)

• Gość: David Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.05.07, 20:36
          Proponuje jeszcze przeklejenie tematów, służba zdrowia lekarze itp. oraz śluby
          wesela ipt.
          Są to tematy często sie powtarzające i zaśmiecają tylko forum powtarzeniem tego
          samego!
    • Gość: Wojtek Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 19:34
      Panie Marcinie jest Pan pierwszym moderatorem który dba o klasę forum, nareszcie
      bez wulgaryzmów. pozdrawiam !
    • Gość: Gardan Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg IP: 149.156.56.* 21.06.07, 14:49
      Dlaczego moderator nie odpowiada publicznie na pytania dotyczące usunietych
      wątków? Przecież kazdy chce wiedziec dlaczego dany watek został usuniety. Takie
      nieodpowiadanie publicznie na zarzuty rodzi podejrzenia, że w przyszłości jesli
      jakiś watek nie bedzie pasował np władzy to moderator bedzie mógł go usunąć i
      nie bedzie się musiał z tego tłumaczyć. Takie praktyki można zobaczyć w krajach
      totalitarnych gdzie władza mowi, że usunęła coś "bo tak" i koniec. Przjrzystość
      moderatorze. przejrzystość.
    • Gość: piotr Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 19:33
      panie Marcinie , myślę ,że już czas niektóre tematy usunąć całkiem , zaśmiecają
      to nasze forum - tak uważam i poddaje pod rozwage
      • Gość: eljot Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 22:51
        Panie Marcinie, wycina Pan niektore watki moim zdaniem bez powodu. Kiedys wycial
        Pan moj, bo w tekscie po wielu prymitywnych wypowiedziach napisalem slowo glupi,
        przy okazji wycial Pan tekst, ktorego brak czyni niejasnosc nastepnych
        wypowiedzi. Zgadza sie, trzeba uczyc kultury, prosze wybaczyc, sam o to dbam,
        ale nie uwazam ze taki wpis w stosunku do osoby bezimiennej, ktora sama sie nie
        szanuje jest czyms zlym, czasem dosadnosc wzbudza refleksje. Zgadzam sie nie
        moze byc brutalnosci i chamstwa. Prosze pozwolic sie poszarpac, jednomyslnosc
        juz mielismy.
        Niektorzy to forum krytykuja, a ja ktorego brutalnie opluwaja i pomawiaja
        popieram, jak ludzie nie maja odwagi cywilnej stanac naprzeciw, niech sie
        wygadaja, odwaga kiedys przyjdzie. Forum jest doskonala forma rozpoznawcza.
        Pozdrawiam.
    • Gość: user 1 Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 17:40
      nie ma już potrzeby roztrząsania spraw dzikowskich na forum
      ogólnopolskim; tarnobrzeski Dzików uruchomił swoje forum -
      www.ask.tarnobrzeg.pl/fordzik - tutaj są Dzikowianie, którzy
      znają tematy z autopsji... :)
    • piotr.m82 Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg 19.01.08, 12:28
      Mam pytanie do pana moderatora.

Dlaczego został usunięty mój temat odnośnie rozmowy kwalifikacyjnej do ARNO
      komputer ...????
      1. Czy przyczyna jest iż odpowiedziałem na posta umieszczonego przez jakiegoś
      tam shaza? czy jak to sie tam pisze. Oczywiście mógł sie on poczuć urażony tak
      samo jak i ja jego wypowiedzią. Niech będzie ze przesadziłem w mej odpowiedzi
      ale czy nie można było zostawić chociaż tematu?!!!
      2. To nie była reklama rej firmy a jedynie zapytanie na które miałem nadzieje
      dostać poważne odpowiedzi po to żeby sie z jakąś osobą zgadać i nie wydawać 200
      zł na paliwo. W końcu jestem osobą bezrobotną dla której jest to duży wydatek, a
      która by chciała podjąć prace.
      Może jest jeszcze jakiś powód??
      • xulu Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg 22.01.08, 20:17
        hehe tutaj już od dłuższego czasu niema moderatora :P
      • admiral_cooper Re: Moderacja Forum Tarnobrzeg 27.01.08, 18:42
        prosta odpowiedź bo post mimo że był zgodny z regulaminem i netykietą nie
        spodobał się wielkiemu moderatorowi, i nie potrzebnie to piszesz bo pan
        moderator nie przyjmuje krytyki.
    • Gość: ds Moderator to szef urzędu cenzury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 13:54
      I co wg Ciebie było naruszającego regulamin i netykietę że usunąłeś moje posty w
      wątku Tarnobrzeski Rydzyk? Nie mogę wyrażać swoich poglądów? Mam do tego prawo.
      Jesteś beznadziejny, już jaszczur12 był od Ciebie lepszy. Koleś kasuje posty w
      którym w sposób kulturalny wypowiadam swoje poglądy a zostawia oszczerstwa i nie
      prawdziwe informacje dotyczące Księdza Józefczyka. Pewnie jesteś jakimś Moherem
      skoro wszystkie krytyczne wypowiedzi o Ojcu Dyrektorze natychmiast kasujesz.
      Jesteś nie obiektywny i wprowadzasz cenzurę i kasujesz wszystkie posty które nie
      zgadzają się z Twoimi poglądami. Tyle co tutaj jest śmieci to koleś tego nie
      kasuje tylko czyjeś poglądy, niezgodnie z jego poglądami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka