ewuniaaa3 22.04.07, 11:19 Możecie polecic jakiś dobry i niezbyt drogi preparat do skórek wokół paznokci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosiunia87 Re: preparat do skórek 22.04.07, 13:06 ale chodzi o pieleęgnację, czy o łatwiejsze usuwanie? jeśli o usuwanie, to ja mam z avonu, nie jest może rewelacyjny, ale zmiękcza skórki i jest też odżywką do paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
largecoffe Re: preparat do skórek 22.04.07, 13:28 Polecam pen do skórek ALessandro. Nie jest tani - ok. 50zł, ale wystarczył mi na 2 lata. Do opakowania dołaczone są dodatkowe końcówki, które wymieniasz, gdy się zniszczą. Preparat ten wspaniale pielęgnuje skórki a przy regularnym używaniu wyraźnie widać także poprawę stanu paznokci (podobno odżywia macierz paznokcia). Nie najgorszy jest pomarańczowy olejek Kylie's. Nie polecam natomiast peeleingu tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniaaa3 Re: preparat do skórek 22.04.07, 18:25 chodzi mi o zmiękczenie skórek...a ile mniej więcej kosztuje ten olejek kylie's? Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: preparat do skórek 27.04.07, 23:45 super jest olejek do rak YR arnica. Jest zarowno do pielegnacji rak jak i skorek. Fajnie nawilza, i tak zmiekcza skorki ze na wiele dni pozostaja niewidocznie, niepozadzierane etc. Odpowiedz Link Zgłoś