Gość: anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:59 Doradźcie- jakie (żel/akryl), gdzie, za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qweszxc Re: tipsy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:03 Kobieto, jeśli chcesz sobie zniszczyć paznokcie, proszę bardzo. Nakładaj żel, akryl, olejną, nawet lakier łodziowy. Przedtem jednak się zastanów, czy warto. Mimo ze jestem meżczyzną, wiem coś o tym, bo mojej żonie, która miała słabe/miękkie paznokcie, jakaś pinda coś takiego doradziła. Zanim odbudowała swoje naturalne po takich zabiegach, minął rok. O estetyce paznokci po tych eksperymentach nie wspomnę, bo do dziś mam odruch wymiotny. Rozważ to, co napisałem. Poza tym mnie takie łopaty na palcach kobiety xle się kojarzą i są naprawdę wątpliwym jej "ozdobnikiem". Nożyczki, pilniczek, pielęgnacja w naturalnych preparatach i to zupełnie wystarczy. Pozdrawiam, przyszła "kocico" heheheheheheheh, bleeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylistka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.05.07, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksiński Re: tipsy Tarnobrzeg IP: 213.199.214.* 31.05.07, 23:13 >qweszxc - idiota< Nieładnie nazwałaś człowieka który chciał Ci pomóc wykorzystując doświadczenie własnej żony.Ten człowiek ma rację. W nasze życie wkracza przemysł i chemia a to wiąże się z ingerencją w naturę która tego nie lubi. Trudno jest odtworzyć najzwyklejszą śluzówkę nosa czy oka zniszczonych choćby antybiotykiem a co dopiero paznokieć.Mógłbym napisać jeszcze kilka zdań na ten temat ale czy to do Ciebie dziewczyno(kobieto) dotrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minutka Re: tipsy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 19:02 Najgożej jest kiedy w sprawach takich jak ta wypowiadają się osoby nie kompetentne i mało na ten temat wiedzące .Podajesz przykład swojej żony ale nie mówisz czy aby napewno żona zastosowała się do zaleceń kosmetyczki co do dalszego postępowania no i najważniejsze czy te tipsy napewno zakładała jej kosmetyczka - stylistka paznokci ? Ponadto w kosmetyce tak jak w innych dziedzinach produkty ciągle są ulepszane i z roku na rok stają się lepsze.A o długości tipsa i szerokości decyduje klijentka a nie kosmetyczka ! Wiem coś o tym bo sama je noszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tipsy Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.06.07, 19:17 Popieram 'Minutke". Tez mam slabe paznokcie i chodze w tipsach juz prawie 2 lata a przez to mam mocne i piekne paznokcie. Jak sie idzie do wykwalifikowanej stylistki paznokci to napewno bedzie sie zadowolonym. Polecam te obok fotoclassicu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweszxc Re: tipsy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:33 "NajgoRZej jest kiedy w sprawach takich jak ta wypowiadają się osoby niEKompetentne i mało na ten temat wiedzące ... Wiem coś o tym bo sama je noszę!" Wybacz @minutka, ale ty też nie jesteś chyba kompetentna, bo tylko "nosisz" tipsy, więc nie zarzucaj mi niekompetencji. Opowiedziałem o doświadczeniach swojej żony, która stosowała się do zaleceń kosmetyczki z cieszącego się (podobno) renomą salonu w Sandomierzu /nazwy nie znam/ i tyle! Po prostu pięknie się w tych sprawach różnimy i nie ma sensu się napinać ;) Pozdrawiam. BTW. Poprawiłem błędy, bo mnie rażą. Odpowiedz Link Zgłoś