Dodaj do ulubionych

tipsy Tarnobrzeg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:59
Doradźcie- jakie (żel/akryl), gdzie, za ile?
Obserwuj wątek
    • Gość: qweszxc Re: tipsy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:03
      Kobieto, jeśli chcesz sobie zniszczyć paznokcie, proszę bardzo. Nakładaj żel,
      akryl, olejną, nawet lakier łodziowy. Przedtem jednak się zastanów, czy warto.
      Mimo ze jestem meżczyzną, wiem coś o tym, bo mojej żonie, która miała
      słabe/miękkie paznokcie, jakaś pinda coś takiego doradziła. Zanim odbudowała
      swoje naturalne po takich zabiegach, minął rok. O estetyce paznokci po tych
      eksperymentach nie wspomnę, bo do dziś mam odruch wymiotny.
      Rozważ to, co napisałem. Poza tym mnie takie łopaty na palcach kobiety xle się
      kojarzą i są naprawdę wątpliwym jej "ozdobnikiem".
      Nożyczki, pilniczek, pielęgnacja w naturalnych preparatach i to zupełnie
      wystarczy.
      Pozdrawiam, przyszła "kocico" heheheheheheheh, bleeeeeeeeeeeee
      • Gość: stylistka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ja [...] IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.05.07, 22:43
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Iksiński Re: tipsy Tarnobrzeg IP: 213.199.214.* 31.05.07, 23:13
          >qweszxc - idiota<
          Nieładnie nazwałaś człowieka który chciał Ci pomóc wykorzystując doświadczenie
          własnej żony.Ten człowiek ma rację. W nasze życie wkracza przemysł i chemia a to
          wiąże się z ingerencją w naturę która tego nie lubi. Trudno jest odtworzyć
          najzwyklejszą śluzówkę nosa czy oka zniszczonych choćby antybiotykiem a co
          dopiero paznokieć.Mógłbym napisać jeszcze kilka zdań na ten temat ale czy to do
          Ciebie dziewczyno(kobieto) dotrze?
          • Gość: minutka Re: tipsy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 19:02
            Najgożej jest kiedy w sprawach takich jak ta wypowiadają się osoby nie
            kompetentne i mało na ten temat wiedzące .Podajesz przykład swojej żony ale nie
            mówisz czy aby napewno żona zastosowała się do zaleceń kosmetyczki co do
            dalszego postępowania no i najważniejsze czy te tipsy napewno zakładała jej
            kosmetyczka - stylistka paznokci ? Ponadto w kosmetyce tak jak w innych
            dziedzinach produkty ciągle są ulepszane i z roku na rok stają się lepsze.A o
            długości tipsa i szerokości decyduje klijentka a nie kosmetyczka ! Wiem coś o
            tym bo sama je noszę !
            • Gość: ja Re: tipsy Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.06.07, 19:17
              Popieram 'Minutke". Tez mam slabe paznokcie i chodze w tipsach juz prawie 2
              lata a przez to mam mocne i piekne paznokcie. Jak sie idzie do wykwalifikowanej
              stylistki paznokci to napewno bedzie sie zadowolonym. Polecam te obok
              fotoclassicu:))
              • Gość: qweszxc Re: tipsy Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:33
                "NajgoRZej jest kiedy w sprawach takich jak ta wypowiadają się osoby
                niEKompetentne i mało na ten temat wiedzące
                ...
                Wiem coś o tym bo sama je noszę!"

Wybacz @minutka, ale ty też nie jesteś chyba kompetentna, bo tylko "nosisz"
                tipsy, więc nie zarzucaj mi niekompetencji.

Opowiedziałem o doświadczeniach swojej żony, która stosowała się do zaleceń
                kosmetyczki z cieszącego się (podobno) renomą salonu w Sandomierzu /nazwy nie
                znam/ i tyle!
                Po prostu pięknie się w tych sprawach różnimy i nie ma sensu się napinać ;)
                Pozdrawiam.
                BTW. Poprawiłem błędy, bo mnie rażą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka