Gość: gość portalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 16:08 czy ktoś posiada pościel wełnianą?czy jesteście zadowoleni, czy polecilibyście ją kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: albi Re: pościel wełniana IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.07.07, 17:56 Jest fajna ale raczej na zimowe noce Odpowiedz Link Zgłoś
myszatbg Re: pościel wełniana 16.07.07, 14:27 Posiadam pościel wełnianą ,ale nie polecam kosztowała mnie 1190 jednym słowem bardziej potrzebna na zimę niż lato .Ale każdy ma swoje upodobania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: pościel wełniana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 07:21 właśnie się zastanawiałam jak się śpi w upalne dni pod kołdrą wełnianą,teraz już wiem. A czy faktycznie jest tak,że człowiek się w niej nie poci,wysypia się, kręgosłup nie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: pościel wełniana IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.07, 08:28 A co ma kręgosłup do kołdry :)))) Nie słuchaj bzdur wygadywanych na pokazach. Oczywiście, że nadaje się na lato ale nie kołdra a prześcieradło z wełny czesankowej. Super oddycha, super termika i jest bardzo lekkie. Wada wyrobów tego rodzaju to tworzenie się "kotów", które wiecznie trzeba zbierac. Miałem użytkowałem i więcej tego nie kupię ze względu na walające się paprochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: pościel wełniana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:21 Poście jest ok. Ale trzeba uważać na jakość. Niestety przekonałam się na własnej skórze, że ta zależy od ceny. Wg mnie tutaj dobry produkt nie może być tani. Kupiłam raz materac, wydawało się okazyjnie - tanio, ale po pół roku mogłam przez niego świat oglądać. Potem dałam się namówić na jeszcze jeden komplet - dwa razy drożej ale po dwóch latach wygląda wciąż jak nowy. A śpi sie - rewelacja! Nawet w u pały. Ale ja mam komplet kaszmirowy. Nie wiem jak merynos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pościel wełniana IP: *.eranet.pl 18.09.07, 19:32 Trzeba wiedzieć gdzie i jaką kupić i wtedy jest ok. Natomiast te wszystkie opisy tzw. użytkowników którzy nie wiedzą jak ją użytkować, no cóż za niewiedzę trzeba płacić.Mam 7 lat i nie chce innej, ale trzeba zapoznać się jak ją użytkować.No i dobra zawsze kosztuje. Wszelkie okazje radzę omijać. Odpowiedz Link Zgłoś