Dodaj do ulubionych

pościel wełniana

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 16:08
czy ktoś posiada pościel wełnianą?czy jesteście zadowoleni, czy polecilibyście
ją kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: albi Re: pościel wełniana IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.07.07, 17:56
      Jest fajna ale raczej na zimowe noce
    • myszatbg Re: pościel wełniana 16.07.07, 14:27
      Posiadam pościel wełnianą ,ale nie polecam kosztowała mnie 1190 jednym słowem
      bardziej potrzebna na zimę niż lato .Ale każdy ma swoje upodobania .
      • Gość: gość portalu Re: pościel wełniana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 07:21
        właśnie się zastanawiałam jak się śpi w upalne dni pod kołdrą wełnianą,teraz już
        wiem. A czy faktycznie jest tak,że człowiek się w niej nie poci,wysypia się,
        kręgosłup nie boli?
        • Gość: Gość Re: pościel wełniana IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.07, 08:28
          A co ma kręgosłup do kołdry :))))
          Nie słuchaj bzdur wygadywanych na pokazach.
          Oczywiście, że nadaje się na lato ale nie kołdra a prześcieradło z wełny
          czesankowej. Super oddycha, super termika i jest bardzo lekkie. Wada wyrobów
          tego rodzaju to tworzenie się "kotów", które wiecznie trzeba zbierac. Miałem
          użytkowałem i więcej tego nie kupię ze względu na walające się paprochy.
    • Gość: maja Re: pościel wełniana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:21
      Poście jest ok. Ale trzeba uważać na jakość. Niestety przekonałam się na własnej
      skórze, że ta zależy od ceny. Wg mnie tutaj dobry produkt nie może być tani.
      Kupiłam raz materac, wydawało się okazyjnie - tanio, ale po pół roku mogłam
      przez niego świat oglądać. Potem dałam się namówić na jeszcze jeden komplet -
      dwa razy drożej ale po dwóch latach wygląda wciąż jak nowy. A śpi sie -
      rewelacja! Nawet w u pały. Ale ja mam komplet kaszmirowy. Nie wiem jak merynos...
    • Gość: gość Re: pościel wełniana IP: *.eranet.pl 18.09.07, 19:32
      Trzeba wiedzieć gdzie i jaką kupić i wtedy jest ok. Natomiast te wszystkie opisy
      tzw. użytkowników którzy nie wiedzą jak ją użytkować, no cóż za niewiedzę trzeba
      płacić.Mam 7 lat i nie chce innej, ale trzeba zapoznać się jak ją użytkować.No i
      dobra zawsze kosztuje.
      Wszelkie okazje radzę omijać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka