Gość: reno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:21 oj czy wam nie przydała by się polewaczka która polewa ulice wodą że aż miło i tak jakoś świeżo w mieście jak za komuny ale w taki skwar to wszystko wydaje się piękne i racjonalne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scapolo Re: polewaczki za komuny 16.07.07, 13:54 Ja tez pamiętam te polewaczki uliczne, odświezały w upalne dni ulice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: polewaczki za komuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:26 Jestem za bo już nie idzie wytrzymać! jak masz znajomości to zorganizuj takie lanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: polewaczki za komuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:07 też bym był za tym bo mi kurz i temperatura wchodzi tam gdzie nie powinna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-cio latek Re: polewaczki za komuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:35 Zapomnialem, ale faktycznie za komuny byly polewaczki, mimo ze to wynalazek komunistyczny trzeba przeniesc do demokracji. Nalezy podlewac ulice, trawniki, ale tez kwiaty. Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio z planu Re: polewaczki za komuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:48 Jestem za bo mi nawet zimne piwo nie wystarcza!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: polewaczki za komuny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.07, 08:31 W biedniejszych dzielnicach NY towarzystwo odkręca sobie hydrant pożarowy i się dzieciaki chlapią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: polewaczki za komuny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.07, 08:35 Za komuny były polewaczki bo służyły w razie drak do polewania ludzi. Po 89-tym polewaczki zezłomowano i ich nie ma. Teraz można polewać tylko z flaszek i we własnym zakresie, ale to ochłody nie przynosi choć ulgę dla pęcherza tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrx Re: polewaczki za komuny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.07, 16:16 oj naiwni,naiwni,naiwni...jak kiedyś śpiewano w kabarecie. polewaczki zezłomowano,wprowadzono zamiatarkę która powinna zraszać ulice ale kto za to zapłaci? pozostaje nam jedyna "pańska" fontanna dla wytchnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: polewaczki za komuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:03 czyzby komus tesknily sie czasy komunistyczne i ograniczanie ludzkiej swiadomosci? osoba zapodajaca post z pewnoscia nie jest swiadoma globalnego ocieplenia i konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś