Dodaj do ulubionych

polewaczki za komuny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:21
oj czy wam nie przydała by się polewaczka która polewa ulice wodą że aż miło
i tak jakoś świeżo w mieście jak za komuny ale w taki skwar to wszystko
wydaje się piękne i racjonalne
Obserwuj wątek
    • scapolo Re: polewaczki za komuny 16.07.07, 13:54
      Ja tez pamiętam te polewaczki uliczne, odświezały w upalne dni ulice!
    • Gość: gizmo Re: polewaczki za komuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:26
      Jestem za bo już nie idzie wytrzymać! jak masz znajomości to zorganizuj takie
      lanie
    • Gość: romek Re: polewaczki za komuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:07
      też bym był za tym bo mi kurz i temperatura wchodzi tam gdzie nie powinna
      • Gość: 50-cio latek Re: polewaczki za komuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:35
        Zapomnialem, ale faktycznie za komuny byly polewaczki, mimo ze to wynalazek
        komunistyczny trzeba przeniesc do demokracji. Nalezy podlewac ulice, trawniki,
        ale tez kwiaty. Czekamy.
    • Gość: gienio z planu Re: polewaczki za komuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:48
      Jestem za bo mi nawet zimne piwo nie wystarcza!!
    • Gość: Gość Re: polewaczki za komuny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.07, 08:31
      W biedniejszych dzielnicach NY towarzystwo odkręca sobie hydrant pożarowy i się
      dzieciaki chlapią ;)
    • Gość: aa Re: polewaczki za komuny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.07, 08:35
      Za komuny były polewaczki bo służyły w razie drak do polewania ludzi. Po 89-tym
      polewaczki zezłomowano i ich nie ma. Teraz można polewać tylko z flaszek i we
      własnym zakresie, ale to ochłody nie przynosi choć ulgę dla pęcherza tak.
      • Gość: zrx Re: polewaczki za komuny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.07, 16:16
        oj naiwni,naiwni,naiwni...jak kiedyś śpiewano w kabarecie. polewaczki
        zezłomowano,wprowadzono zamiatarkę która powinna zraszać ulice ale kto za to
        zapłaci? pozostaje nam jedyna "pańska" fontanna dla wytchnienia.
    • Gość: k Re: polewaczki za komuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:03
      czyzby komus tesknily sie czasy komunistyczne i ograniczanie ludzkiej swiadomosci?
      osoba zapodajaca post z pewnoscia nie jest swiadoma globalnego ocieplenia i
      konsekwencji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka