Gość: Egon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 22:00 Czy to prawda, że Pan Michał odchodzi ze szpitala ? Wcześniej żona a teraz on..oj co sie narobiło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justyna Re: Dr Michał Truś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 23:37 no chyba razem z żoną do Brzozowa, ona chyba gdzieś tam wygrała konkurs na ordynatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Dr Michał Truś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 07:27 do przeworska idą obydwoje , teraz głąb bedzie robił wszystko - nawet drewniane nogi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Dr Michał Truś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 09:12 mam pytanie: czy pani dr Truś przyjmuje jeszcze prywatnie w Tarnobrzegu? Bardzo prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Dr Michał Truś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 13:40 Przyjmuje. na ul mickiewicza naprzeciw wjazdu do dyrekcji szpitala. Tam jest zespol gabinetow prywatnych. Przyjmuje w kazdy piatek od 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dr Michał Truś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 21:41 ale czy to sprawdzona informacja?Skoro mieszka i pracuje w Przeworsku to jakim cudem przyjmuje w Tbg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Dr Michał Truś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 16:30 do basi , a kto ci napisał ze mieszka w przeworsku? pracuje ale mieszka w tarnobrzegu - póki co.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak04 Re: Dr Michał Truś IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.09.07, 20:08 parę dni temu byłem w przychodni i słyszałem głoś trusia więc przyjmuje i chyba tak kolorowo w przeworsku nie jest skoro można go zastać w tbg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dr Michał Truś IP: *.aster.pl 06.09.07, 10:05 moze podbijał obiegówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "czaruś" Re: Dr Michał Truś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 16:20 lekarze w czasie strajku złozyli wypowiedzenia mijające 31 sierpnia i to był ostatni dzien pracy dr trusia w tbg-u , od 1 go pracuje w przeworsku ,co do "różowości" pracy w przeworsku - zarabia duzo więcej niz w tbg-u i co niebagatelne NIE MA TAM GłąBA ( wszyscy wiedzą ze to on "wyrył" trusiów z tbga ), teraz na ortopedii beda robic dobre wrażenie - a nie operacje ,aha pytanie do dyrekcji szpitala w tbgu - czy ordynator cieślicki ,po wypadku jest zdrów aby przyjmowac i ordynowac? widziałem go wczoraj i chyba najprędzej to on potrzebuje pomocy medzycznej...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Dr Michał Truś IP: 80.50.76.* 19.09.07, 09:56 Wypowiedzenie dr Trusia upływało 30.09.07, ale lek Cieślicki i lek Gutowski 29.08.07 odwołali lek Trusia z dniem 01.09.07 ze stanowiska zastępcy ordynatora tak bez powodu dla kaprysu albo ktoś im kazał( , może Rzeszow -konsultant) i dlatego nie miał wyboru i złożył wypowiedzenie za porozumieniem stron z dniem 01.09.07 .Nareszcie będa robili co chcą niszczyli chirurgów dziecięcych , i płukali kolana do woli, gorzej jak się sami złamią ciekawe kto ich z operuje.. Trusiowie są bardzo popularni w całym wojewodztwie podkarpackim , moga za to podzi8ękować mafii tarnobrzesko-rzeszowskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: Dr Michał Truś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:39 głuptasku! to pani Marta Truś wymusiła na mężu odejście ze szpitala w Tarnobrzegu ze względu na swoje ambicje i zazdrość o męża. pogadaj z pielęgniarkami z ortopedii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Dr Michał Truś IP: 80.249.6.* 19.09.07, 11:29 Nawet jeśli to prawda to miała do tego prawo - i dobrze zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zorientowanej. Re: Dr Michał Truś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:17 aleś dowaliła do pieca!!!! rzeczywiście wiadomości jak od ziobry - GłUPOTY PISZESZ I TYLE !!!! NIC TRUSIOWA NIE WYMOGłA NA TRUSIU - CHYBA NIE ZNASZ TRUSIA ,BO NA NIM NIKT NIE MOżE WYWRZEC ZADNEJ PRESJI - TO MA WRęCZ ODWROTNY SKUTEK , WCALE SIE NIE DZIWIE TRUSIOWI ZE POSZEDł Z TBGA , PRZECIEZ TEN CIEśLICKI TO MIERNOTA , POZA KOLANAMI NIE ROBIł NIC , A TERAZ PO WYPADKU W OGóLE NIC NIE ROBI!!!!! DOSLOWNIE I W PRZENOSNI - A TRUS TO JEST FACET Z JAJAMI !!!! I WOBEC POWYżSZEGO TRUDNO SIE DZIWIć TRUSIOWEJ - CIEKAWE CZY TY MASZ MęZA? A MOZE JAKAS ZAZDROśC ? UCH TO RZECZYWIśCIE WYWALIłAś PRAWDę NICZYM OCZYWISTE OCZYWISTOSCI NASZYCH braci mniejszych .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dr Michał Truś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:39 typowa prymitywna plotkarka!Pewnie to ty jesteś jedną z tych pielęgniarek z ortopedii.Pani Truś odeszła ponieważ nie było dla niej miejsca w TBG-u.Dopóki Głąb będzie ordynatorem, dopóty nikt nie ma prawa rozwoju zawodowego na jego oddziale.Z tego co ogólnie wiadomo to Truś z podobnego powodu został wysiudany ze swojego oddziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: Dr Michał Truś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:13 Ludzie,dajcie spokoj, bo robi mi sie slabo od czytania tych bzdur i oczerniania Cieslickiego.Nie,nie jestem Jego adwokatem,ale najlepiej byc sedzia w cudzej sprawie.Skoro tak ubolewcie nad rodzina Trusia Marty i Michala zalozcie fan club i walczcie o Nich! a najlepiej jedzcie za Nimi.Po co te ataki? chcecie byc Ich pacjentami wsiadac w samochod i do Przeworska,nic nie stoi na przeszkodzie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWKA Re: Dr Michał Truś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 15:09 Ja to bym pana Trusia już dawno zabrała z tej firmy, a napewno po wypadku pana Cieślickiego ( z pielęgniarką ) .Co tam się dzieje na tym oddziale, chłopy uciekajcie i to szybko , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: Dr Michał Truś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:16 Poki co to lek.Trus.....najlepiej zrob z Niego od razu docenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Dr Michał Truś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:57 przeciez to zwyczajowe powiedzenie.Gdy idziesz do gabinetu lekarskiego to mówisz panie doktorze lub pani doktor, a nie pani lekarz.Chyba to jasne? Musisz się czepiać szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ali Re: Dr Michał Truś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 10:57 taksię składa ,ze miałem do czynienia z jednym i drugim , byłem połamany - i w trakcie operacji slysałem jak rozmawiali truś z cieslickim i co ? cieslicki gada - michal nie robimy wysylamy do rzeszowa , a trus - przeciez to jest proste złożenie i sruby , a cieslicki - zrobisz to ? trus - zrobie - i kto tu jest doktorem a kto lekarzem a nawet konowałem ? lezałem 2 tygodnie i patrzyłem co robił cieslicki a co trus , krótko cieslicki g.....o , trus resztę . na koniec dlaczego cieslicki musial wiac z rzeszowa? - bo miał słabośc do przyjmowania prezentów i wyręczania w tym kolegów ( brał nie za swoja robotę )tak sie mowi w rzeszowie i smieje ze tbg zyskal fachowca wysokiej klasy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA do Goscia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 14:41 Mozesz miec swoje zdanie, ja to szanuje, ale nie opowiadaj bzdur,ze zespol dyskutowal na sali na co zespolic zlamanie kosci, to juz wie, kazdy kto ma operowac i jeszcze jedno..Na ortopedii panowala i panuje zasada..kto przyjmuje ten operuje i nikomu nic do tego.Odnosnie Trusia to faktycznie SWIETNY ZABIEGOWIEC, ale nic poza tym. Zycze zdrowia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: do Ali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 19:13 Masz rację że dr. |Trus to świetny zabiegowiec. Apropos "nic poza tym", co masz na myśli,że nie umie włazić nikomu do dupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala do Joli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 14:44 Wybacz................dr to tytul i co innego mowic w mowie potocznej ogolnie przyjetej, a co innego pisac, tyle dobrze,ze chociaz bez kropki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ali Re: do Joli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 09:50 słuchaj no o wszechwiedząca , właśnie tak zrobił cieślicki przy moich połamanych kulasach , miał asystować , bo operowac miał truś , powiedział jak zobaczył ,że może rzeszów? , leżąc po operacji ,rozmawiając z innymi "połamańcami" ,stwierdzam ze nie jest to odosobniony przypadek ,ze cieślicki co bardziej czasochłonne i obarczone większym ryzykiem operacje odsyła , a tak jak w moim przypadku szkody naczyniowe były b duze i jakby nie trus to by mi 2 nogi chlasnęli powyżej kolan ,bo czas gonił i groziła martwica, ale cieślicki powiedział co powiedział i tego się będe trzymał , bo usłyszałem...wiem też ze dr cieślicki jest niezły w kolanach ale tylko w tym, a nazwa oddziału "ortopedyczno - traumatologiczny" mówi o szerokim spektrum , postawa cieślickiego to tak jakbys przyjechała do warsztatu samochodowego i powiedzieli ci że olej wymienią ,ale filtra nie.....poza tym jak zwykle to jałowa dyskusja tbg ma cieślickiego a przeworsk trusia ,kto stracił a kto zyskał już widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: do Joli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 13:44 skoro wiesz lepiej, niech Ci bedzie.Ciesze sie,ze jestes juz zdrowy, a o Nich(T i C) to my sie nie martwmy, na pewno dadza sobie swietnie rade.A dla Twojej wiadomosci to Trus mogl tu spokojnie zostac i swoje robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: dp ali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 15:16 Co niby miałby tu robić , płukać kolana. to można wszędzie a poza tym to nudne jak flaki z olejem. Płukać kolana to każdy może, ale poskładać złamańca i to tak żeby mógł chodzić to jest coś . W pewnym wieku chłowiek nie jest wstanie się już nic nauczyć i pozostaje tylko płukanie , powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś