Dodaj do ulubionych

PIASECZNO-JAK SIE DOSTAĆ?

22.07.03, 23:32
Potrzebuje sie dostać w oklice byłej kopalni siarki w Piasecznie.
Jestem zdaleka(Krakow).Czy ktoś może mi pomóc?
czy jest to daleko od Tarnobrzegu?Czy można spać w Tarnobrzegu i komunikacją
miejską dostawać sie co rano w okolice byłego wyrobiska?Czy może jest jakaś
szansa na spanie bliżej.Musze sie dostać również do Machowa- jak tu wygląda
połączenie komunikacyjne?
wdzieczna bede za odp
Obserwuj wątek
    • Gość: wjunior Re: PIASECZNO-JAK SIE DOSTAĆ? IP: *.dyn.optonline.net 23.07.03, 04:43
      do machowa nei bedziesz mial problemu , tak mi sie wydaje. ja co prawda nie
      mieszkam juz w tbg'u, ale kopalnia machow jest tuz pod nosem, z centrum
      miasta , nie przesadzajac, mozesz dojsc do granicy 'dolka' w 45 min. co do
      piaseczna to wierze, ze ktos udzieli ci rzetelnych informacji.
      czy mozesz zdradzic cel tych wizyt. piszesz o tym?
      pozdrowienia
    • Gość: ciahoo Re: PIASECZNO-JAK SIE DOSTAĆ? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 08:22
      Dołek "Machowski" jest faktycznie przy samym mieście Tarnobrzeg i spokojnie
      można przejść się w jego okolice pieszo. Z Piasecznem będzie większy problem....
      Jeżeli masz jakieś miejsce do zakwaterowania w pobliżu, to zdecydowanie polecam
      wycieczkę rowerową. Innym rozwiązaniem będzie wysiadka z autobusu jadącego
      drogą krajową nr 9, pomiędzy miejscowością Łążek a Nagnajów - zostanie piesza
      wycieczka ok. 1-2 km. Jadąc z Krakowa do Tarnobrzega przez Połaniec będziesz
      przejeżdżać tą trasą - wystarczy się uśmiechnąć do kierowcy, który napewno ci
      pomoże. Jeżeli natomiast będziesz jechac przez Mielec, to musisz wysiąść w
      Nagnajowie, skierować się w stronę mostu na Wiśle i liczyć na ok. 4 km
      podwózki, skąd dalej pieszo. Będąc w nagnajowie, będziesz miała blisko do dołka
      Machowskiego, ponieważ on ciągnie się od Nagnajowa do samego miasta Tarnobrzeg.
      Powodzenia !
    • Gość: pon Re: PIASECZNO-JAK SIE DOSTAĆ? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 14:23
      Nocować możesz w "Hotelu Nadwiślańskim"/tanio,ładne otoczenie/. Z hotelu pieszo
      do przeprawy promowej - 300 m, stąd do wyrobiska w Piasecznie 2-3 km.Do "dołka
      machowskiego" w linii prostej 1,5 km.Pozdrowienia.
      • goshja Re: PIASECZNO-JAK SIE DOSTAĆ? 23.07.03, 16:30
        Bardzo dziekuje za szczegółowe informacje.
        Pisze prace magisterską o zagospodarowaniu kopalni Piaseczno,stad moje
        zainteresownie tymi okolicami:)
        Z moich poszukiwań połaczeń i noclegów w internecie wyglądało to o wiele gorzej
        Ale wygląda na to że jest wrecz przeciwnie
        Dzieki jeszcze raz
        pozdr
    • Gość: ON TBG Re: PIASECZNO-JAK SIE DOSTAĆ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 14:16
      JA WIEM JAK SIĘ DOSTAĆ !!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka