Dodaj do ulubionych

Tramwaje, zimo, długi

28.11.08, 18:28
Właśnie przyszłam do domu. Jestem zmarznięta bo jak namawiały władze miasta jechałam z pracy w Rynku na Oporów komunikacją miejską. Mam jeszcze bilet miesięczny na tramwaj nr 4 . Więc wsiadłam w Rynku i dojechałam do pl.Legionów , ale nie mogłam się przesiąść na autobus 704 bo musiałabym kasować nowy bilet. Z pl.Legionów na petlę na Oporowie jechałam nieogrzewanym tramwajem nr 4 ponad 1 godzinę. Potem zmarznięta czekałam na autobus nr 107 lub 125. Nie jechały. Wiec pomimo biletu miesięcznego na te linie(zresztą jak prawie codzinnie) udałam się na pieszo do domu. Gdy dochodziłam do przystanku docelowego przyjechał autobus A. Ale nim nie mogłabym jechać bo to przecież pośpieszny. Moje nogi dzisiaj były lepsze niż autobus pośpieszny. Ale to dotarciu po prawie 2 godzinach od wyjścia z pracy do domu musiałam łyknąć tabletkę , żeby w poniedziałek z nowymi siłami rozpocząć znowu 2 godzinną drogę do pracy i z pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: Tramwaje, zimo, długi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 18:46
      Trasa 704 pokrywa się ze stałą trasą 4, więc mogłaś jechać. Nie wiem
      co masz za problem.
      • g625 Re: Tramwaje, zimo, długi 28.11.08, 18:49
        po 18 można też na zwykłym bilecie jechać A. dla mnie to trolling.
        • Gość: wiwan Re: Tramwaje, zimo, długi IP: *.magma-net.pl 28.11.08, 19:13
          po 20.00
        • Gość: czechofil Re: Tramwaje, zimo, długi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 22:32
          Właśnie trollu po 18.
      • Gość: Gość Re: Tramwaje, zimo, długo IP: *.54.17.194.static.telsat.wroc.pl 28.11.08, 20:26
        Mylisz się trasa 4 nie pokrywa się z 704. Od tygodnia 4 jeżdzi
        objazdem-Powstanców Śląskich, Hallera i wraca na trasę 4 do Oporowa.
        A bilet na 704(który jedzie ul.Grabiszyńską) nie obowiązuje w innych
        środka lokomocji miejskiej . Dopiero jutro podobno ma się to zmienić.
        • Gość: wiwan Re: Tramwaje, zimo, długo IP: *.magma-net.pl 28.11.08, 21:51
          Pokrywa się ze STAŁĄ trasą 4. Zasady użytkowania biletów okresowych też są od
          dawna w miarę stałe. Jutrzejsza zmiana dotyczy biletów jednorazowych.
          • Gość: Gość Re: Tramwaje, zimo, długo IP: *.54.17.194.static.telsat.wroc.pl 29.11.08, 08:07
            Nie jestem przekonana czy można jeżdzić na bilet miesięczny na
            trasie 4 po jej zmianie, autobusem 704, skoro przeczytałam w
            informacji MPK, że mają bilet miesięczny na 11 trzeba było kupować
            bilet na 704. W tej kwestii czekam na odpowiedz kogoś z MPKA. A co
            do możliwości jeżdzenia autobusem A na bilet normalny - to ma racje
            ta osobo, która mówi ,że po 20.00.
    • Gość: w centrum Re: Tramwaje, zimo, długi IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.08, 19:04
      A ja 20 minut piechotą z pracy do domu. I to w godzinach szczytu ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka