Gość: Kubica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 18:49 KTÓRY AUTOKOMIS JEST W TBG NAJLEPSZY???CHCĘ SOBIE KUPIĆ SAMOCHOD I MAM DYLEMAT BO PODOBAJĄ MI SIE TRZY SAMOCHODY Z RÓŻNYCH KOMISÓW I CHCE SIE KIEROWAĆ MARKĄ KOMISÓW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolek Re: AUTO kOMiS IP: 80.51.159.* 04.11.07, 19:30 polecam chlopakow z tbg maja komis w stalowej woli pod wiaduktem nazwisko kieliszek artur i chyba mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:35 tak jest , komis europa pod wiaduktem,autka maja pewne, liczniki nie sa kombinowane,autka nie bite ogolnie wsio gra,mozesz sprawdzic takze na ich stronie www.komiseuropa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valdi Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:37 PS.w tbg komisy maja nie najlepsza reputacje i jest tez wielka czarna owca , z uprzejmosci nie powiem ktory to komis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milagros Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:42 a jakie auto cie dokladnie interesuje , do jakiej kwoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 17:35 Tylko nie u Pitrala kombinuje okrutnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: AUTO kOMiS IP: 80.51.159.* 05.11.07, 18:10 Komis Europa to chyba jednak najlepsze rozwiazanie jesli zakup auta nowego czy uzywanego to tylko Stalowa w Tbg bieda z nedza.Znajoma kupila auto w tym komisie i wszystko oki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 22:41 Najgorszy komis w TBG to ten na dzikowie Fokus się nazywa wlaściciel nosi glowę wysoko chyba dla tego, że jest takiego wzrostu czyli z metra cięty ale ten to dopiero daje numery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdfdfdfdf Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 16:03 OOOOOO tak wszędzie ale nie Fokus na Warszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: AUTO kOMiS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.07, 20:09 Nie wiem jak jest teraz w komisie Focus ale do tej pory uważałem ten za w miarę najpewniejszy. Jeżeli chodzi Focus to ten, jak większość innych wiele aut kupuje w Sandomierzu na giełdzie od handlarzy. Moim zdaniem nie ma co rzucać błotem na ten komis. Jeśli chcesz być pewny to wybierz auto i udaj się do autoryzowanego serwisu. Tam Ci powiedzą co to za auto. Koszt nie jest wielki a lepiej wydać 150- 200zł niz wtopić kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy. Nie ma się co czarować za dobre auto trzeba dobrze zapłacic, natomiast auta w komisach są przywożone zza zachodniej granicy z ogromnymi przebiegami lub do naprawy. Bo jaki byłby sens jechać po sprawne, które kosztują więcej niz u nas. Tak więc przemyśl to dobrze zanim kupisz. A co chcesz kupić? Jaka marka i model? Może ktoś się odezwie z osób prywatnych? Ja wiosna kupiłem auto z włoch i nie narzekam. Co prawda na wstępie ZAWSZE wymieniam kompletny rozrząd, oleje, płyny, filtry, paski. Blacharkę można zbadać miernikiem i to też nie kosztuje wiele. Ciśnienie też w większości zakładów można sprawdzić. To już coś co może decydować o zakupie. To podstawa jeżeli nie znasz historii auta. Nie wierzę w książki i przebiegi aut zza granicy, które mają po kilka lub kilkanaście lat i podajrzanie niskie przebiegi. No i oczywiście teraz wszystkie są albo od dziadka, kobiety albo stały nie jeżdżone. To moim zdaniem ściema sprzedających. Życzę dobrego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vuea Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 14:46 wbrew opini innych najlepiej kupić samochód w Focusie.Kupiłem tam vactre 2 lata temu i super mi sie nia jeździ.Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgghgh Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:42 ja mam od nich vectrę ale totalna lipa co innego mówili a co innego się okazalo nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komis Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 15:47 Dla mnie kieliszek tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: AUTO kOMiS IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 08.11.07, 15:59 auto jak auto, sprawdzasz bedzie wszystko cacy, pojezdzisz troche i sie sypnie i to wszystko, nigdy sie nie jest pewnym na 100% ze akurat ten model nie jest z ukrytymi wadami, ale od sprzedajacego to tez troche zalezy, ale z komisu nie polecam brac auta, lepeij od prywatnej ososby z domu, jedzcie do serwisu sprawdza lakier, papierki to tez nie tak trudno sprzwdzic, a poza tym jak bierzesz od kogos z podworka to mi sie pewniejsze wydaje, mozna popytac jak ktos ze znajomyz zna tego chlopa co sprzedaje jak mu autko smigalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komis Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 17:18 Pietruszka jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pip Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:56 Mariusz Kieliszek Stalowa WOla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: automaniak Re: AUTO kOMiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 19:19 95% samochodów sprowadzonych z zagranicy ma cofnięty licznik, większość książek to też lipa made in China Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor gadżet Re: AUTO kOMiS IP: *.tktelekom.pl 12.05.13, 09:54 deser.pl/deser/51,111858,13887598.html?i=0 komentarze też ciekawe www.youtube.com/watch?v=BTPj1_Sw9c8 www.youtube.com/watch?v=BTPj1_Sw9c8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor gadżet Re: AUTO kOMiS IP: *.tktelekom.pl 12.05.13, 10:07 www.youtube.com/watch?v=2eZXc_7Ja-M jeden z ciekawszych odcinków z cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor gadżet Re: AUTO kOMiS IP: *.tktelekom.pl 12.05.13, 10:13 www.youtube.com/watch?v=u1Xjc7iHVBk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: AUTO kOMiS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.05.13, 22:03 Nie kieruj sie opinia komisów, tych bedzie tyle ilu kupujacych. Jak komis ma dobre auto to i cena nie bedzie podejrzanie zanizona. Najlepiej weź ze sobą lakiernika, który na codzień "siedzi" w tym i ci powie co bylo lakierowane. To nieduzy koszt 50-100pln. Jak to bedziesz wiedzial to wez to "cacko" na stacje z kanałem, obejrzyj co pod spodem, co do roboty typu klocki, tarcze, wydech, rozrząd /jesli nie jest na lancuchu/. Odsłon tapicerki i wtedy cos mozesz rozmawiac. Najlepiej jak marka, ktora ciebie interesuje ma w okolicy dealera, wtedy jedziesz autem placisz max 200-250 za cała diagnostyke auta i po sprawie. Poszukaj u dealerow na stronach aut uzywanych, daja ci gwarancje, bo po niepwenym zakupie mozesz potem "włożyć" to co zaoszczedziles. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: AUTO kOMiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 22:17 Komisy sa dla biedaków.ja zawsze kupuje noiwy w salonie jezdze do konca gwarancji i biore nowy a stary oddaje w rozliczeniu....5 aut tak juz nabylem i jest super.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor gadżet Re: AUTO kOMiS IP: *.tktelekom.pl 21.06.13, 11:10 pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,124630,14142169,_95_proc__z_nas_to_oszusci___Przerazajaca_spowiedz.html#MT www.pl.mobile.eu// ceny jak w PL, nikt aut na zachodzie nie oddaje za darmo, jedynie złom można za grosze kupić podpicować i opylić Polakowi. 90 % komisów w Niemczech to turków a tam o czystości aut wiele można powiedzieć, stoi szrot, a obok niego merc klasy s na klepisku gdzie po deszczu jedno bagno się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: AUTO kOMiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.13, 18:47 ludzie są strasznie naiwni i handladrze wykorzystują to bez skrupułów- ręce opadają jaki szrot potrafią wcisnąć ludziom, którzy szukają super okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
gerso Re: AUTO kOMiS 04.08.18, 18:27 No to trzeba odgrzać kotleta, komis na Św Barbary przy stacji BP, miałem nadzieję, że to wg różnych portali rzetelna firma ale okazuje sie , że te certyfikaty zwyczajnie się kupuje... Firma klasycznie wpisała się w stereotyp "Mirka". Do rzeczy: polecam sprawdzać auta u diagnosty (swojego a nie poleconego przez kolesia w gatkach) bo to co jest w opisie (taki sam dla wszystkich aut z placu) i to co mówi chłop a stan faktyczny auta to różne światy. Jest kilka aut, które wg zdjęć i historii w sieci (internet pamięta wszystko) stoją na placu od 2017 roku a według sprzedawcy od miesiąca :). No cóż, może miałem "pecha" i trafiłem na minę na kołach ale obserwuję oferty tej firmy od roku (kilka screenów zrobiłem) i wiem jak zmieniała się oferta handlarza, mam wrażenie, że to rodzaj "pola minowego"... powodzenia i chłodnej głowy przy zakupach u tych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: AUTO kOMiS 04.08.18, 19:20 Myślę, że chłodną głowę należy zawsze zachować przy zakupie, a szczególnie samochodu. Dzisiaj nie ma problemu ze sprawdzeniem stanu techn. pojazdu, a po VIN w internecie przeglądnąć jego historię. Zawsze kupujący jest na pozycji przegranej, trafić na solidnego i uczciwego sprzedawcę to sztuka, ale tacy w Tarnobrzegu są...:-) Odpowiedz Link Zgłoś