Dodaj do ulubionych

wycinka drzew

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.07, 18:57
dlaczego dzisiaj przy ul. Kopernika wycinano stare drzewa? komu i po
co potrzebne jest drewno na zime? a tak na marginesie: na podmokłym
terenie sadzi sie chyba wierzby a nie drzewa iglaste. Czy mam racje?
Obserwuj wątek
    • Gość: GośćX Re: wycinka drzew IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.07, 22:27
      Zainteresowana Anno skoro jesteś tak ciekawa i mądra to chciałem się zapytać ile
      tak naprawde w swoim życiu posadziłaś drzew? Polak to taka dziwna istota, która
      niedość że nie potrafii nic zrobić dla dobra wspólnego to najczęściej stoi z
      boku, podgląda, donosi i przeszkadz we wszystkich przedsięwzięciach. Co do tych
      wycinanych drzew to moge cię uspokoić iż dokonano tego legalnie w oparciu o
      stosowną decyzję. Szkoda że nie pamietasz jak ten teren wyglądał przez
      rozpoczęciem inwestycji budowy szkoły? Dzisiaj obiekt dydaktyczny wraz z nową
      salą gimnastyczna jest jednym z najładniejszych nie tylko w mieście ale można
      śmiało rzec na podkarpaciu. Poczekaj aż skończą prace budowlano - porządkowe i
      zagospodarują teren pod kątem urządzenia nowej zieleni to wówczas może
      przestaniesz dociekać po co je wycięto i chwalic to czego dokonano.
    • Gość: leśniczy Re: wycinka drzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 16:19
      chętnie kupię
      • Gość: asterix Re: wycinka drzew IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 08.11.07, 16:32
        jo posadzilem kilka tysiecy jablonek u siebie w sadzie, a wirzby to za walem
        kolo kolo wisly czasem obcinom a czasem wycinom zeby bylo czem w piecu napolyc
      • Gość: lesniczyna Re: wycinka drzew IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.11.07, 17:03
        chetnych jest wiecej. bedzie przetarg kto da wiecej ten dostanie....
        • Gość: Grażyna Re: wycinka drzew IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.11.07, 08:54
          Z wycinką tych drzew to jest poważna sprawa gdyż prawdopodobnie zostały wycięte
          bez stosownego pozwolenia a dla picu drwale pozostawili tylko jedną ogołoconą
          wierzbę, która nie wiem co ma sugerować.
          • Gość: lesnczyna Re: wycinka drzew IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.11.07, 15:23
            masz racje i w dodatku brzydko obcięta od dołu
            • Gość: Potencjalny kupiec Re: wycinka drzew IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.07, 12:19
              A nic nie wiecie czy to drzewo to juz zlicytowali bo jestem zainteresowany
              kupnem? Widziałem jak porządkowali teren po wycince i drzewo wywozili gdzieś za
              szkołę. No chyba że już jakiś zainteresowany wywiózł.
              • Gość: gosc Re: wycinka drzew IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.07, 13:51
                ja tez jestem zainteresowany, podobno trzeba dzwonic do menagera
                szkoły i umawiac sie osobiscie. Drewno jest złozone na kupce
        • Gość: Obserwator Re: wycinka drzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 21:48
          Jesteście naiwni - jaka licytacja - tak po prostu zniknie bez śladu
    • Gość: ent Re: wycinka drzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 14:56
      Przy mickiewicza tez maja ciac
      • Gość: Palacz Re: wycinka drzew IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.11.07, 22:05
        Widziałem że drzewo jeszcze leży tak więc nadal liczę, że licytacja się
        odbędzie, tylko co będzie jak mnie podkupi potencjalny kupiec?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka