Gość: zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 17:21 czy warto zapisać tam male dziecko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asterix Re: samba tarnobrzeska IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 08.11.07, 17:27 a wiesz ile tam alkoholu pija i ile trawki pala?????? a poza tym to kto tam uczy tanczyc????? dowiedz sie to a pozniej zapisuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: samba tarnobrzeska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 19:23 astrix tłumanie czy ty możesz wkońcu zamknąc tą swoja niewypazoną gebe i nie komentowac każdego wpisu na forum i to w sposób totalnie debilny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 18:18 czy nikt nic nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 20:50 oczywiście,że zapisz.Mam kilkoro znajomych którzy od lat chodzą na zajęcia Samby i odnoszą sukcesy.Więc poziom chyba jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecająca Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 22:39 bardzo polecam milo i fachowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 00:35 może jeszcze ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeżanka Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:58 Ja też polecam. Musisz wziąć pod uwagę kilka czynników. Ile lat ma Twój maluch? Teoretycznie mogą zacząć już pięciolatki, ale to raczej dla tych maluchów, które już czują bluesa w nogach i uwielbiają tańczyć. Chłopców jest generalnie mniej. Wykruszają się po jakimś czasie, jak nie mają kolegów "po fachu". Koledzy "piłkarze" skutecznie zniechęcą. Sama z przykrością to przeszłam: po 3 latach uczęszczania mój syn nie chciał już chodzić i (z moim bólem serca) zrezygnował. Ale niestety nic na siłę. Polecam, polecam, dzieciaki są niesamowite, patrzenie na nich na gali to wielki powód do dumy. Dorota ma podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: samba tarnobrzeska IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 09.11.07, 15:51 ja tez tam chodzilem i bylo zajeb... scie zawze pijany wracalem a w domu mysleli ze to ze zmeczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: samba tarnobrzeska IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 09.11.07, 15:53 pilismy oczywiscie wracajaz z zajec, tam niestety nie czestowali alkoholem ale nie bylo zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: samba tarnobrzeska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 19:06 Oczywiście, że warto. Poza sukcesami tanecznymi (kilka par osiągnęło klasę taneczną "A" i "B", a więc najwyższe w tańcu amatorskim - wyżej jest tylko klasa "S"), uczy systematycznej pracy. PS Było kilku kretynów chodzących na zajęcia w Sambie, ale po pierwszym piwku wyrzucono ich z hukiem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 19:26 maluchy w jakie dni i godziny mogą tam uczęszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnobrzeżanka Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 22:15 Trzeba przejść się do dziesiątki i zapytać. Tak od 17 są na pewno codziennie zajęcia, jeśli nie wcześniej. Dorota wszystko powie. Ale teraz jest listopad i dzieciaki już co nieco poznały. Może być przykro maluszkowi, że na początku sobie nie radzi. Najlepiej zapytać o to prowadzącą. Ona wszystko wyjaśni. Średnio są zajęcia dwa razy w tygodniu po godzince. Ostatnio widziałam tłumy młodzieży w sobotnie popołudnie. Nawet nie przypuszczałam, że tylu chłopców w wieku gimnazjalnym ma chęć tańczenia. Wszystkich oczywiście pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 19:32 bardzo polecam moje dziecko uczęszcza tam juz 3 lata i ma sukcesy, bardzo lubi pania Dorote, dzieci sie wspieraja i lubia uwazam ze warto p[rzynajmniej spróbować Odpowiedz Link Zgłoś