Dodaj do ulubionych

samba tarnobrzeska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 17:21
czy warto zapisać tam male dziecko
Obserwuj wątek
    • Gość: asterix Re: samba tarnobrzeska IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 08.11.07, 17:27
      a wiesz ile tam alkoholu pija i ile trawki pala?????? a poza tym to kto tam uczy
      tanczyc????? dowiedz sie to a pozniej zapisuj
      • Gość: ktoś Re: samba tarnobrzeska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 19:23
        astrix tłumanie czy ty możesz wkońcu zamknąc tą swoja niewypazoną
        gebe i nie komentowac każdego wpisu na forum i to w sposób totalnie
        debilny.
    • Gość: zainteresowana Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 18:18
      czy nikt nic nie wie
      • Gość: j. Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 20:50
        oczywiście,że zapisz.Mam kilkoro znajomych którzy od lat chodzą na
        zajęcia Samby i odnoszą sukcesy.Więc poziom chyba jest dobry.
        • Gość: polecająca Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 22:39
          bardzo polecam milo i fachowo
    • Gość: zainteresowana Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 00:35
      może jeszcze ktoś
      • Gość: tarnobrzeżanka Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 14:58
        Ja też polecam. Musisz wziąć pod uwagę kilka czynników. Ile lat ma Twój maluch?
        Teoretycznie mogą zacząć już pięciolatki, ale to raczej dla tych maluchów, które
        już czują bluesa w nogach i uwielbiają tańczyć. Chłopców jest generalnie mniej.
        Wykruszają się po jakimś czasie, jak nie mają kolegów "po fachu". Koledzy
        "piłkarze" skutecznie zniechęcą. Sama z przykrością to przeszłam: po 3 latach
        uczęszczania mój syn nie chciał już chodzić i (z moim bólem serca) zrezygnował.
        Ale niestety nic na siłę.
        Polecam, polecam, dzieciaki są niesamowite, patrzenie na nich na gali to wielki
        powód do dumy. Dorota ma podejście.
        • Gość: asterix Re: samba tarnobrzeska IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 09.11.07, 15:51
          ja tez tam chodzilem i bylo zajeb... scie zawze pijany wracalem a w domu mysleli
          ze to ze zmeczenia
        • Gość: asterix Re: samba tarnobrzeska IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 09.11.07, 15:53
          pilismy oczywiscie wracajaz z zajec, tam niestety nie czestowali alkoholem ale
          nie bylo zle
          • Gość: gość Re: samba tarnobrzeska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 19:06
            Oczywiście, że warto. Poza sukcesami tanecznymi (kilka par osiągnęło
            klasę taneczną "A" i "B", a więc najwyższe w tańcu amatorskim -
            wyżej jest tylko klasa "S"), uczy systematycznej pracy.

PS Było kilku kretynów chodzących na zajęcia w Sambie, ale po
            pierwszym piwku wyrzucono ich z hukiem i tyle.
            • Gość: zainteresowany Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 19:26
              maluchy w jakie dni i godziny mogą tam uczęszczać.
              • Gość: tarnobrzeżanka Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 22:15
                Trzeba przejść się do dziesiątki i zapytać. Tak od 17 są na pewno codziennie
                zajęcia, jeśli nie wcześniej. Dorota wszystko powie. Ale teraz jest listopad i
                dzieciaki już co nieco poznały. Może być przykro maluszkowi, że na początku
                sobie nie radzi. Najlepiej zapytać o to prowadzącą. Ona wszystko wyjaśni.
                Średnio są zajęcia dwa razy w tygodniu po godzince.
                Ostatnio widziałam tłumy młodzieży w sobotnie popołudnie. Nawet nie
                przypuszczałam, że tylu chłopców w wieku gimnazjalnym ma chęć tańczenia.
                Wszystkich oczywiście pozdrawiam :)
    • Gość: mama Re: samba tarnobrzeska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 19:32
      bardzo polecam moje dziecko uczęszcza tam juz 3 lata i ma sukcesy,
      bardzo lubi pania Dorote, dzieci sie wspieraja i lubia uwazam ze
      warto p[rzynajmniej spróbować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka