Gość: dora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 21:35 co sądziecie o klubie Maxim w Tbg? wrto sie wybrac na disco tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asterix Re: Club Maxim w Tarnobrzegu IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 25.11.07, 08:43 zalezy co kto lubi, dyskoteka normalna jest w sobote a takie klasyczne disco polo dla dziadkow w niedziele, lokal nawet ujdzie, sa gorsze, bo lepszych to w tbg nie wdzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Club Maxim w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 12:27 jeśli lubisz średnią wieku 17 lat, jeśli nie masz nic przeciwko osobnikom, którzy sobie pawiują przed wejściem, jeśli jesteś froterystką, jeśli lubisz prostą muzykę dla prostych ludzi [mtv, viva] to ten lokal jest stworzony dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucyk Re: Club Maxim w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 21:43 sam lokal jest oki, ale wpuszczają zdecydowanie za dużo ludzi!!!i za młodych!!dlatego odechciało mi sie tam chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIALO Re: Club Maxim w Tarnobrzegu IP: *.hsd1.fl.comcast.net 15.12.07, 09:08 Chlopki robia byznes.......im wiecej tym lepiej....tak trzymac...niedlugo zrobi sie tam swiniarnia....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Club Maxim w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 13:40 za duzo genetycznych zjeb**w, drechow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: Club Maxim w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 14:29 Czy jest gdzieś jakaś impreza z której wychodząc moje ciuchy nie śmierdziały by tytoniem???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Club Maxim w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.07, 17:50 ja jezdze tam juz od paru lat ze znajomymi i zawsze jestesmy zadowoleni. nie jest to idealna dyskoteka ale pokazcie mi lepsza w tbg. ostatnio małolatów nie przychodzi zbyt wiele wiec z wiekiem problemu nie ma, muzyka przecietna raczej dj niczym nie zaskoczy ale tez moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: Club Maxim w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 19:19 BYLAM WCZORAJ I BAWILISMY SIE ZAJ..... ALE TYLKO PRZEZ GODZINE WYPILYSMY PO DRINKU POTANCZYLYSMY I POSZLISMY DO ORBITY BO TAM NIESTETY NIC SIE NIEDZIALO A LUDZI JAK NA LEKARTWO ALE ZATO IMPREZA W ORBICIE BYLA SUPER POZDRO DLA CHLOPAKOW ZE SKOPANIA I BARANOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxim Re: Club Maxim w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.12.07, 18:54 NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Club Maxim w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 18:32 Zdecydowanie wole Orbite od Maxima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzi Re: Club Maxim w Tarnobrzegu IP: 83.1.117.* 21.03.08, 21:01 Maxim jest wpożądku często tam przebywam i przyznam szczerze, że dobrze się tam bawie Odpowiedz Link Zgłoś