Gość: jacek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 14:41 Sprzedam 3-pokojowe mieszkanie na Serbinowie. Zainteresowanych prosze o kontakt: jacmar4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
as-terix Re: sprzedam mieszkanie 05.12.07, 14:57 napisz cene, ktore pietro, ile pokoji, czlowieku pierwszy raz cos sprzedajesz>???? ja napisze mam ze mam do sprzedania dzialke, ale kupujacy nie wi gdzie, jako i po ile ta dziołka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: sprzedam mieszkanie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.12.07, 21:01 czy ty buraku musisz nasr.. w każdym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: sprzedam mieszkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 15:20 parter,a szczegóły mogą być e-malem ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakoś tak Re: sprzedam mieszkanie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.12.07, 21:27 mam coś do sprzedania. szczegóły na maila . :) Odpowiedz Link Zgłoś
as-terix Re: sprzedam mieszkanie 06.12.07, 09:27 ja mam cos do kupienia, szczegoly na maila, napisz przynajmniej ile metrow i jaka cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulti Re: sprzedam mieszkanie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.12.07, 09:31 ty chyba jednak wcale nie chcesz sprzedawac tego mieszkania... no chyba,ze faktycznie(???) nie wiesz jak to sie robi....... Odpowiedz Link Zgłoś
aster_i_x Re: sprzedam mieszkanie 06.12.07, 22:54 Proponuję żebyś sprzedał samego siebie i wysłał na Kubę Odpowiedz Link Zgłoś
as-terix Re: sprzedam mieszkanie 07.12.07, 08:59 brak ci wlasnej tozsamosci skoro sie pode mnie podszywasz? prawdziwy troll i orginalny na tym forum to tylko as-terix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: sprzedam mieszkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 15:06 mieszkanie na parterze o pow. 57.9 m kw. duży balkon. Pokoje ustawne, widne, oddzielna łazienka, oddzielne wc. Cena 2850 zł za 1 m kw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: sprzedam mieszkanie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.12.07, 22:20 jak juz sie wypowiedzialam na innym poscie , ceny ktore proponujecie są niestety ale śmieszne. Sama jestem swieza posiadaczka mieszkania, na serbinowie (od 2,5 miasiaca), a za metr placilam 1650 zł!!!! No chyba ze mieszkanie masz faktycznie wyremontowane , umeblowane w wyzszym standardzie. Ceny mieszkan spadają.Ludzie chyba sie ocknęli i przypomnieli sobieze to nadal tylko tarnobrzeg..a nie warszawa centralna. tak czy inaczej powodzenia zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
as-terix Re: sprzedam mieszkanie 07.12.07, 09:02 ilona ma racje, ludzie chca sprzedawac mieszkania po 3 tys za metr, a jesli dochodzi do transakcji to cena jest 1600-1800zl, podobnie jak z dzialkami chca po 13 tys, a jak sprzedaja to po 5-7, kazdy by chcial duzo zarobic i sie nie narobic,roznica miedzy tym co ktos chce a co dostanie to czasem nawet 50% Odpowiedz Link Zgłoś
philanselm Re: sprzedam mieszkanie 07.12.07, 17:59 @jacek,po co dajesz informacje takim debilom jak asterix(w kazdej formie),jak ktos bedzie zainteresowany to ci napisze na mail, po sie maja z ciebie wysmiewac , niech sobie sam skoczy do biedronki i swoj czerep zwazy,ciekawe czy bedzie lekki od pustki,czy ciezki od glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
as-terix Re: sprzedam mieszkanie 07.12.07, 18:13 swoj juz pewnie tam wazyles, chciales w kuflandzie ale cie z tamtad wygonili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GośćII Re: sprzedam mieszkanie IP: 80.51.27.* 07.12.07, 20:13 Ja też się zgadzam z Iloną Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: sprzedam mieszkanie 07.12.07, 20:28 as-terix czy ty przestaniesz wreszcie Ot-ować na forum ?? przecież Ty nie chcesz kupować tylko ....... Odpowiedz Link Zgłoś
as-terix Re: sprzedam mieszkanie 08.12.07, 08:23 moze moja siostra chcial se kupic???? nie przyszlo ci to cwaniaku do glowy???? to pomysl innym razem Odpowiedz Link Zgłoś