Dodaj do ulubionych

wymiana zony

05.12.07, 17:06
zamienie zone lat 40 na dwie po 20
czekam na powazne oferty z atrakcyjnycmi dziewczynami, zdjecie w neglizu mile
widziane, ewentualnie topless
Obserwuj wątek
    • studentka_lub Re: wymiana zony 05.12.07, 17:08
      nudzi Ci sie, prawda:):)??
      • as-terix Re: wymiana zony 05.12.07, 17:23
        no z taka starucha to ciezko sie nie nudzic, jak jestes chetna i masz ladna
        kolezanke to moge sie zmienic
        • studentka_lub Re: wymiana zony 05.12.07, 17:26
          dziękuje bardzo, ale...
          jestem zajęta:)
          medycyna
          medycyna
          i jeszcze raz medycyna:):)
          moja miłość:)
          • as-terix Re: wymiana zony 05.12.07, 17:32
            no to na mnie bedziesz przprowadzac experymenty medyczne, nie slyszalas o
            zabawie " w doktora.."
            LIROJ spiewal

"[...] Posłuchaj dziewczyno, co chcę powiedzieć ci,
            Scoobiedobiedoo z tobą ciągle mi się śni,
            Scoobiedobiedoo i nie zważaj na skutki,
            Czuję kochanie, jak twardnieją ci sutki. [...]
            Na kawę chcę zaprosić ciebie dziś wieczorem.
            Będę doktorem, będę doktorem.
            Będę cię badał z tyłu i z przodu,
            Pokażę ci tylne siedzenie samochodu [...]".
            • Gość: obelix Re: wymiana zony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 17:38
              dobry jesteś as_terix
            • lacido Re: wymiana zony 06.12.07, 13:56
              hmm
              sądząc po wieku to Ty chyba w prosektorium mógłbyś pomagać w charakterze pomocy
              naukowej
          • Gość: przyszły inż z PRz Re: wymiana zony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 19:45
            Wiesz że ja Ci wierzę... że ty naprawdę kochasz tą medycyne.
            • studentka_lub do przyszlego inż PRz 05.12.07, 20:54
              dlaczego????
              • Gość: Przyszły inż PRz Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 15:28
                Bywam na akademikach AM w Lublinie i mogę stwierdzić jedno - 80%
                czasu ludzi studiujących na medycynie to nauka. Nawet na sen nie
                mają czasu. Trzeba to naprawdę kochać żeby tak się poświęcać. U nas
                na Politechnice trochę jest inaczej.
                • studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 19:07
                  ja bym powiedziala ze to nawet 90% czasu:)
                  • Gość: Przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:08
                    Mieszkasz na Chodźkowie czy na stancji
                    • studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:12
                      na kalinie na stancji
                      • Gość: przyszły_inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:17
                        A na którym jesteś roku?
                        • studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:20
                          2
                          • Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:22
                            I pewnie dlatego nie masz chłopaka bo nie miała byś dla niego czasu
                            • studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:24
                              skąd wiesz ze nie mam chłopaka??
                              • Gość: przyszły_inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:28
                                Bo mówiłaś że tylko medycyna jest Twoją miłością a poza tym moja
                                dziewczyna też nie ma dla mnie zbyt dużo czasu
                                • studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:30
                                  no... masz racje:) ale wiesz jakos mi to nie przeszkadza... nie mam czasu na to:)
                                  • Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:34
                                    i właśnie dlatego nie lubię Akademi Medycznej - Zabiera mi kobietę ;)
                                    • studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:37
                                      AM jest bardzo fajna:):):)
                                      • Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:41
                                        Pamiętam jak pierwszy raz tam się zamotałem akurat było po
                                        ćwiczeniach z anatomi i cały korytarz na biało. Zaczołem się śmiać
                                        że prawie jak w wariatkowie ;P
                                        • studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:43
                                          oj... to normalne... zresztą przecież tak samo jest w szpitalu - same białe
                                          fartuchy:)
                                          • Gość: Przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:46
                                            Takiego zbiegowiska białych fartuchów w jednym miejscu to jeszcze
                                            nie widziałem
                                            • studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:47
                                              ja tam widzę praktycznie codziennie i wiesz co? Kocham tą biel, kocham szpital,
                                              kocham chirurgię, kocham medycynę:)
                                              • Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:52
                                                Wierzę, wierzę i wiem że na medycynie są fanatycy ;P
                                                • studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:55
                                                  ja tam bym tego fanatyzmem nie nazwała... pasja - to lepsze słowo:) a może
                                                  pogadamy na gg??
                                                  • Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:59
                                                    możemy pogadać wyślę Ci na twój mail na gazecie swój numer
                                                  • studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 22:02
                                                    nie mam maila na gazecie
                                                  • Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 22:04
                                                    To jest mój tymczasowy numer 7397057
                                                  • Gość: Jan Re: do studentka_lub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.12.07, 14:33
                                                    Studentka jak byś naprawdę miała tyle nauki co mówisz to byś nie siedziała na
                                                    tym forum tylko byś się uczyła , a tak naprawdę czas zweryfikuje jaką naprawdę
                                                    jesteś studentką.Jak już zostaniesz kiedyś lekarzem to proszę cię tylko nie
                                                    przepisuj na każdą dolegliwość
                                                    APAP bo to będzie wstyd dla ciebie i dla tych 6 lat studiów.Chodząc do
                                                    lekarza często zauważam takich idiotów po Akademiach Medycznych.
          • Gość: doświadczony Re: wymiana zony IP: *.inowroclaw.mm.pl 05.12.07, 22:21
            Wszystkie lekarki są lekko, nazwijmy to, pokrykane.Prędzej dogadasz się z
            lekarzami niż z nimi.Lekarki mają wysokie mniemanie o sobie, wysokie aspiracje
            "mężowskie" i często dziwne zachowania typu: nie rusz, nie dotknij.Z ich ust
            często słyszy sie formułkę "nasze środowisko". Rzeczywiście dziwne jest to
            medyczne środowisko.
            • Gość: Przyszły inż Re: wymiana zony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 15:47
              Chłopie co się dziwisz. Na tyle nauki ile tam jest to w głowach może
              się niektórym przewrócić. Wiele osób na medycynie nie ma czasu na
              spanie a po 6 latach takiego życia co może z człowieka zostać, tylko
              wrak. A gdy taka osoba po 6 latach zda jeszcze LEP ma powód by czuć
              się lepiej od studenta po np. marketingu( nikogo nie obrażając), w
              końcu przeszła przez piekło. A to że wiele osób tam studiujących
              trochę się różni od zwykłego studenta (np. mnie) to prawda. Oni tam
              mają trochę inne podejście do wszystkiego. Ze znajomymi mojej
              dziewczyny (studentki AM w Lublinie) wspólnego języka złapać nie
              mogę ale ważne jest to że ona jest przynajmniej normalna.
    • maszkaron_plamisty Re: wymiana zony 06.12.07, 08:36
      A zastanowiłeś się dobrze nad tą wymianą? Możesz się zdrowo
      przejechać! 40-letnia żonka ma jeszcze z pewnością dużo smaku,
      uroku, powabu i innych zalet czego próżno szukać u takich młodych
      kóz.
      • as-terix Re: wymiana zony 06.12.07, 08:57
        to mam napisac zamienie zone 200kg na 4 po 50 kg?
        • Gość: GośćII Re: wymiana zony IP: 80.51.27.* 06.12.07, 21:50
          Weż granata i idż się rozerwać.
          • as-terix Re: wymiana zony 07.12.07, 09:09
            kupilem se na allegro i kiedys rzucalem nim nawet troche, ale to w lecie teraz
            za zimno zebym latal z granatem
        • maszkaron_plamisty Re: wymiana zony 09.12.07, 20:02
          W Tarnobrzegu nie ma 40-latki ważącej 200kg!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka