as-terix 05.12.07, 17:06 zamienie zone lat 40 na dwie po 20 czekam na powazne oferty z atrakcyjnycmi dziewczynami, zdjecie w neglizu mile widziane, ewentualnie topless Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
as-terix Re: wymiana zony 05.12.07, 17:23 no z taka starucha to ciezko sie nie nudzic, jak jestes chetna i masz ladna kolezanke to moge sie zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: wymiana zony 05.12.07, 17:26 dziękuje bardzo, ale... jestem zajęta:) medycyna medycyna i jeszcze raz medycyna:):) moja miłość:) Odpowiedz Link Zgłoś
as-terix Re: wymiana zony 05.12.07, 17:32 no to na mnie bedziesz przprowadzac experymenty medyczne, nie slyszalas o zabawie " w doktora.." LIROJ spiewal "[...] Posłuchaj dziewczyno, co chcę powiedzieć ci, Scoobiedobiedoo z tobą ciągle mi się śni, Scoobiedobiedoo i nie zważaj na skutki, Czuję kochanie, jak twardnieją ci sutki. [...] Na kawę chcę zaprosić ciebie dziś wieczorem. Będę doktorem, będę doktorem. Będę cię badał z tyłu i z przodu, Pokażę ci tylne siedzenie samochodu [...]". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obelix Re: wymiana zony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 17:38 dobry jesteś as_terix Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: wymiana zony 06.12.07, 13:56 hmm sądząc po wieku to Ty chyba w prosektorium mógłbyś pomagać w charakterze pomocy naukowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły inż z PRz Re: wymiana zony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 19:45 Wiesz że ja Ci wierzę... że ty naprawdę kochasz tą medycyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszły inż PRz Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 15:28 Bywam na akademikach AM w Lublinie i mogę stwierdzić jedno - 80% czasu ludzi studiujących na medycynie to nauka. Nawet na sen nie mają czasu. Trzeba to naprawdę kochać żeby tak się poświęcać. U nas na Politechnice trochę jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 19:07 ja bym powiedziala ze to nawet 90% czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:08 Mieszkasz na Chodźkowie czy na stancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły_inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:17 A na którym jesteś roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:22 I pewnie dlatego nie masz chłopaka bo nie miała byś dla niego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:24 skąd wiesz ze nie mam chłopaka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły_inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:28 Bo mówiłaś że tylko medycyna jest Twoją miłością a poza tym moja dziewczyna też nie ma dla mnie zbyt dużo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:30 no... masz racje:) ale wiesz jakos mi to nie przeszkadza... nie mam czasu na to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:34 i właśnie dlatego nie lubię Akademi Medycznej - Zabiera mi kobietę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:41 Pamiętam jak pierwszy raz tam się zamotałem akurat było po ćwiczeniach z anatomi i cały korytarz na biało. Zaczołem się śmiać że prawie jak w wariatkowie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:43 oj... to normalne... zresztą przecież tak samo jest w szpitalu - same białe fartuchy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:46 Takiego zbiegowiska białych fartuchów w jednym miejscu to jeszcze nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:47 ja tam widzę praktycznie codziennie i wiesz co? Kocham tą biel, kocham szpital, kocham chirurgię, kocham medycynę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:52 Wierzę, wierzę i wiem że na medycynie są fanatycy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: do studentka_lub 06.12.07, 21:55 ja tam bym tego fanatyzmem nie nazwała... pasja - to lepsze słowo:) a może pogadamy na gg?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:59 możemy pogadać wyślę Ci na twój mail na gazecie swój numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły inż Re: do studentka_lub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 22:04 To jest mój tymczasowy numer 7397057 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: do studentka_lub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.12.07, 14:33 Studentka jak byś naprawdę miała tyle nauki co mówisz to byś nie siedziała na tym forum tylko byś się uczyła , a tak naprawdę czas zweryfikuje jaką naprawdę jesteś studentką.Jak już zostaniesz kiedyś lekarzem to proszę cię tylko nie przepisuj na każdą dolegliwość APAP bo to będzie wstyd dla ciebie i dla tych 6 lat studiów.Chodząc do lekarza często zauważam takich idiotów po Akademiach Medycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: wymiana zony IP: *.inowroclaw.mm.pl 05.12.07, 22:21 Wszystkie lekarki są lekko, nazwijmy to, pokrykane.Prędzej dogadasz się z lekarzami niż z nimi.Lekarki mają wysokie mniemanie o sobie, wysokie aspiracje "mężowskie" i często dziwne zachowania typu: nie rusz, nie dotknij.Z ich ust często słyszy sie formułkę "nasze środowisko". Rzeczywiście dziwne jest to medyczne środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszły inż Re: wymiana zony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 15:47 Chłopie co się dziwisz. Na tyle nauki ile tam jest to w głowach może się niektórym przewrócić. Wiele osób na medycynie nie ma czasu na spanie a po 6 latach takiego życia co może z człowieka zostać, tylko wrak. A gdy taka osoba po 6 latach zda jeszcze LEP ma powód by czuć się lepiej od studenta po np. marketingu( nikogo nie obrażając), w końcu przeszła przez piekło. A to że wiele osób tam studiujących trochę się różni od zwykłego studenta (np. mnie) to prawda. Oni tam mają trochę inne podejście do wszystkiego. Ze znajomymi mojej dziewczyny (studentki AM w Lublinie) wspólnego języka złapać nie mogę ale ważne jest to że ona jest przynajmniej normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaron_plamisty Re: wymiana zony 06.12.07, 08:36 A zastanowiłeś się dobrze nad tą wymianą? Możesz się zdrowo przejechać! 40-letnia żonka ma jeszcze z pewnością dużo smaku, uroku, powabu i innych zalet czego próżno szukać u takich młodych kóz. Odpowiedz Link Zgłoś
as-terix Re: wymiana zony 06.12.07, 08:57 to mam napisac zamienie zone 200kg na 4 po 50 kg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GośćII Re: wymiana zony IP: 80.51.27.* 06.12.07, 21:50 Weż granata i idż się rozerwać. Odpowiedz Link Zgłoś
as-terix Re: wymiana zony 07.12.07, 09:09 kupilem se na allegro i kiedys rzucalem nim nawet troche, ale to w lecie teraz za zimno zebym latal z granatem Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaron_plamisty Re: wymiana zony 09.12.07, 20:02 W Tarnobrzegu nie ma 40-latki ważącej 200kg! Odpowiedz Link Zgłoś