Gość: m. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 17:02 którego tarnobrzeskiego notariusza polecacie mi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 20:58 dzięki.Gdzie ma kancelarię?Na Szerokiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: notariusz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.02.08, 22:34 tylko Chojnacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtr Re: notariusz IP: *.ujf-grenoble.fr 13.02.08, 13:25 nikogo! jedz do wiekszego miasta; wieksza konkurencja=nizsze ceny=wyzsza jakosc. a nie.. 3 notariuszy na krzyz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilma Re: notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 13:30 najlepiej ok.500km co byś na paliwo dużo wydał, notariusz jak notariusz robi swoje i bierze kasę jakbyś chociaż raz w życiu załatwiał u niego sprawę to byś takich głupot nie pisał.Ja polecam panią Chojnacką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 13:39 pani Chojnacka jest bardzo miła - polecam. cierpliwości jednak nie mam do pozostałej obsługi. nieprzyjemne, opryskliwe i zachowują się jakby łaskę robiły, że otwierają jadaczki. zresztą kolejki u pani Chojnackiej świadczą chyba najlepiej o tym, że jest dobra. u pani Wisz pustki i oszczędza na oświetleniu korytarza-poczekalni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 20:50 i jedna i druga fatalne, pojedzcie nawet do Sandomierza inne podejście. Tutaj traktują Cię te baby jak intruza chyba, że przyjdziesz z grubym tematem to może łaskawsze by były. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga 28 Re: notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 15:19 Szczerze to Panią Haline Chojnacką, bardzo miła obsługa zna się na rzeczy i zawsze można o rabat poprosić z pozytywnym skutkiem, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: notariusz IP: 83.1.119.* 23.03.08, 19:58 a ja nie polecam P. Chojnackiej...P. Wisz wypada nieco lepiej...polecam za to Sandomierz... Odpowiedz Link Zgłoś
dante1002 Re: notariusz 26.03.08, 23:35 Witam. Przyznam szczerze, że niektóre, zamieszczone tutaj wypowiedzi są wręcz zabawne. Rozwaliła mnie tekst, że w Kancelarii notarialnej pani Wisz oszczędzane jest światło. Biedaku czyżbyś miał lęki i przez przypadek nie trafiłeś do tych drzwi, gdzie się powinno wejść. A ja wręcz przeciwnie, polecam tą właśnie Kancelarię, przy ulicy Szerokiej 4. Sam tam często bywam i muszę przyznać, że jest tam bardzo fachowa i kompetentna kadra, która zawsze chętnie służy pomocą, z którą zresztą już nie raz się spotkałem. Durnowaty wpis, z oszczędzaniem światła pozostawię bez komentarza. Ciekaw jestem czy jaki Ty jesteś oszczędny jeśli chodzi o światło :/ A i jeszcze jedno zapytanie, gdzie znajduje się ta niby 3 kancelaria. Może mi ją ktoś wskazać. Bo mieszkam w tym miescie dobre kilkadziesiąt lat i jakoś jej nie widzę. Kiedyś owszem może i była, ale obecnie to chyba jej na próżno szukać... Jeśli chodzi o ilość klientów, to chyba lepiej jest gdy nie czeka się w długiej kolejce. Myślę, że jakiejś wielkiej różnicy pomiędzy tymi kancelariami nie ma, ale przyznam szczerze, że bardzo miło zostałem obsłużony w Kancelarii Notarialnej u pani Krystyny Wisz i tą właśnie kancelarię serdecznie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: notariusz IP: *.rzeszow158.tnp.pl 22.04.08, 12:56 Polecam K. Wisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:22 W tej chwili są dwie kancelarie. Pani Chojnackiej - obok Sądu i pani Wisz naprzeciw Sonaty. Całkiem niedawno (3-4 lata wstecz) pracowała jeszcze pani notariusz Anna Sokół ale niestety zmarła.( i tą kancelarie bym polecił....) a w tej chwili obydwie działają na podobnym poziomie. Co do obsługi to pamiętajmy że jak okażemy trochę kultury to i nam ją okażą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 09:59 Nie polecam Pani Wisz. 2 lata temu bedac jeszcze na studiach poszłam do niej z własna sprawa a porady prawnej udzielilam na korytarzu starszej Pani ktora Pani notariusz wrecz "wywalila" za drzwi...bylam zszokowana bo kobiecina byla zdesperowana no i przede wszystkim widac bylo ze nie stać jej na usugi tej PANI...uwazam ze Pani Wisz jest po prostu bezwglednie nastawiona na zysk i niestety gdzieś minęła sie z powołaniem-jest nieprzyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś
dante1002 Re: notariusz 27.04.08, 01:10 A powiedz mi, kogo obchodzi co było dwa lata temu? Liczy się dziś! Liczy się teraźniejszość! Nie rozumiem kompletnie ludzi, który mają nawyk życia i rozpamiętywania tego co było. Kompletnie nie rozumiem także, jak się ma wywalanie kogoś za drzwi, do nastawienia na zysk? Może mnie oświecisz, bo jakoś tego nie pojmuję. Jeśli w Twoim przekonaniu pani Wisz jest nastawiona tylko i wyłącznie na zysk, to według mnie Ty poznajesz ludzi po wyglądzie. Biedna starsza pani – przecież takiej nie stać na usługi notariusza. A tak na marginesie z tego co się oriętuję, to pani notariusz porad udziela bezpłatnie. Żenada do kwadratu, krótko rzecz ujmując odnośnie Twojego komentarza, a właściwie tych wypocin i bredzi. Na przyszłość życzę Ci, żebyś przypadkiem Ty nie minęła się gdzieś po drodze z powołaniem. Ja jako osoba również w podeszłym wieku nie jednokrotnie korzystałem z usług właśnie tej pani notariusz i do tej pory nie powiedział bym na nią złego słowa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 20:15 przestań się sama bronić ubliżająca innym reyentko, komentująca wyżej osoba wyraziła co uważa Czy Ci się babo to podoba czy nie !! ma do tego prawo !! ja tez byłem u Ciebie i fakt jest taki, że z łachą mi odpowiedziałaś ba - minęłaś się z prawdą !! a to wszystko z te powodu takiego, że jest tylko dwóch notariuszy w Tarnobrzegu nie wiedzieć dlaczego ?? ach te korporacje niech żyją nam !! a my przeciętni mieszkańcy tego miasta bądzmy skazani na właśnie taki poziom usług... polecam innych notariuszy z innych miast !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxzsewq Re: notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 21:22 Janusz, uważasz, że @dante1002 to wspomniana pani W.? Chyba się mylisz, a jeśli nie, to ja dziękuję takiej pani notariusz, która pisze 'oriętuję', 'tych wypocin i bredzi', 'nie jednokrotnie', 'powiedział bym'. Odpowiedz Link Zgłoś
dante1002 Re: notariusz 28.04.08, 01:46 Niezłe skojarzenia panowie, niestety jesteście w błędzie. Tak się składa, że akurat w ostatnim czasie korzystałem z usług tej pani stąd moje komentarze. Fachowa i konkretna obsługa. W Tarnobrzegu notariuszy jest zaledwie dwóch, tak wiec w czym wybierać specjalnie nie ma. Każdy wybierze tego do którego z jakichś tak względów będzie miał bliżej... :) Mimo wszystko pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 08:16 ale czy nie jest to skandalem, że w Tarnobrzegu jest tylko 2 notariuszy ?? czy te dwie Panie mają monopol na Tarnobrzeg ?? nie ma młodych ludzi którzy by mogli również świadczyć usługi ?? ma być blokada młodych prawników po to by Pani Hojnacka mogła kolejną restauracje stawiać i nieruchomości nabywać ?? to jest Polska sprawiedliwa ?? jak młody człowiek nie godzę sie na to !! możecie mnie rugać, ale nie może być tak, że jeden kończy studia prawnicze i jest bezrobotny bez szans na rozwój bo klany prawnicze rządzą a inny ma monopol na to by dożywotnio piastować urząd !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: notariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 20:42 owszem masz rację,ale czyja to jest wina?Chyba nikt nie zabrania młodym prawnikom zostać notariuszem.Sądzę,że to bardzo popłatna praca zwłaszcza w takim mieście jak Tbg,gdzie mamy taki mały wybór.Wydaje mi się,że Pani ś.p.Ania Sokół była świetnym notariuszem,ale los chciał inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś