Gość: młody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 19:53 kupiłem mieszkanie i chce zrobić zabudowę przedpokoju i meble w kuchni,prosze o podpowiedz -gdzie dobrze i wzglednie przyzwoicie cenowo moje zamówienie wykona jakaś firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klientka Re: meble na wymiar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.08, 17:49 Polecam firmę "Oskar" z Sandomierza/tel.8329536/ ,która spełnia Twoje/i nie tylko/oczekiwania czyli wykona meble "dobrze i wzglednie przyzwoicie > cenowo" .Przyjeżdżają na pomiar,dopiero później po wycenie decydujesz się na zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 08:59 To że dopiero po wycenie można zdecydować się na zakup usługi to żadna rewelacja - przecież to wszystko trzeba zobaczyć, zmierzyć i wycenić, przecież nikt w ciemno nie będzie się zgadzał na warunki nie znając ostatecznych kosztów. Każda firma tak robi. Ja swoją drogą do robienia kuchni zaangażowałam "chłopaków z targu" (nie wiem skąd byli, ale chyba z przyjeżdżali z jakiejś miejscowości pod Rzeszowem), było to trochę ryzykowne, ale za przyzwoitą cenę zrobili mi tak jak chciałam, a nie jak to czasami bywa - tak jak im wyjdzie. Nie jestem w stanie wskazać konkretnie którzy to robili, wiem że zazwyczaj stoi ich tam parę grup - mnie trafiła się ta dobra ekipa, jak pracują pozostałe, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: meble na wymiar IP: 212.160.110.* 21.02.08, 01:37 Polecam firme LuxMeb. Panowie uczciwi, niedrodzy i co najwazniejsze terminowi. 697707907 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: meble na wymiar IP: 80.48.126.* 21.02.08, 14:34 firma p. Bogdana Kozioła - korzystałam i gorąco polecam. O kontakt proszę zapytać żonę, właścicielkę salonu fryzjerskiego na ul. Wyspiańskiego, na tarasach u góry, ponieważ chyba zmienił siedzibę firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja_08 Re: meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 19:33 A gdzie ten LuxMeb się mieści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolety Re: meble na wymiar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.08, 21:41 jeżeli potrzebne będą ci rolety wewnętrzne w zabudowie ( z prowadnicami) to zapraszam pawilon "bartosz" 015-8225414, 0156872023 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: meble na wymiar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.08, 23:03 Ja tylko pragne ostrzec przed firmami z targowicy(są to firmy rzeszowskie).Jedna taka firma robiła nam meble kuchenne na wymiar (jeżdzą dużym samochodem dostawczym z niebiesko-białą budą). Cenę którą ustaliliśmy na rynkuza wykonanie bebeli(szczegółowo przedstawiąjac plan) podniesli o 800 zł po wymierzeniu w domu tłumacząc sie, że te muszą stanąc na specjalnych nózkach poniewaz nie zmieszczą sie w zbyt wąskie drzwi wejsciowe(w bloku!!!!!).Po wykonaniu usługi i dostarczeniu mebli po 2tyg, okazało sie ,ŻE: NIE MA TYCH CENNYCH NÓŻEK( meble bez problemu zmiescily sie w drzwiach), blat kuchenny jest za krótki o jakies 30 cm(!!), i szybki w drzwiczkach jednej z szafek sa inne niz zamawialismy.Ale cena oczywiscie miala pozostac ta sama!!!Kiedy zlozylismy reklamacje na zbyt krótki blat, ktory nijak nam nie pasowal do rozmiaru mebli, przywiezli nam go po 2 tyg próśb PROSZĄC O DOPŁATĘ 50 ZŁ!!!(...bo musieli specjalnie przyjezdzac- a byli tego dna i tak na targu w naszym miescie!!)..tak wiec firmy NIE POLECAMY!!! Druga firma na której również sie bardzo zawiedliśmy jest z tego samego miasta co powyzsza,równiez zamowilismy ją z targu.Panowie Ci wzięli ode mnie zamówienie na komodę w polowie pazdziernika i do tej pory zero odezwu...po komodzie ani sladu..nie wspomnę ze nie przyjezdzali na targ przez caly listopad i grudzien,telefonow nie odbierali.Na szczescie nie zostawilam zaliczki..( panowie nie chcieli, stwierdzili ze klient wiarygodny wiec pewny hehe). Życze udanego wyboru!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_123 Re: meble na wymiar 22.02.08, 14:11 A ja polecam firmę, która ma stoisko w pawilonie "wszystko dla domu" obok biedronki. Dwukronie korzystałam z usług i jestem zadowolona, tanio i solidnie. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: meble na wymiar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.02.08, 20:59 Ta firma mi robiła kuchnię.Najpierw "fachowcy",co montowali,porysowali mi blaty,bo przecież ciężkie skrzynki z narzędziami trzeba trzymać na meblach/a skrzynki są plastikowe więc nie rysują jak twierdzili,nieważne że mają ostre spody/,a po pół roku okleina zaczęła odchodzić od płyt. Nigdy więcej tej firmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: meble na wymiar IP: 80.54.16.* 22.02.08, 23:15 Firma BETA W MOKRZYSZOWIE BARDZO DOBRE MEBLE ROBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: meble na wymiar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.02.08, 15:37 zgodzę się. dobre ale i drogie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:45 ..ten temat był juz poruszany, prosze zajrzec do historii pod tym samym tytułem, kilka osób tam doradzało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysio Re: meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 13:57 a kto by się tam grzebał w archiwum ,co ja dedektyw jestem. Odpowiedz Link Zgłoś