Gość: aga IP: 80.51.159.* 25.02.08, 22:15 Chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje wynajem kawalerki w Tarnobrzegu, ewentualnie Sandomierz lub Gorzyce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: wynajem kawalerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 00:27 zapłacisz z czynszem i odstępnym od 400 do 900 zł , nie chce mi się rozpisywać, ale różnica tych cen wynika z wielkości mieszkania, nie pisze o kawalerce , ale ogólnej średnie wynajmu. Problem polega na tym (pewnie i cena), że trudno znaleść lokal, proponuje ogłoszenia w spółdzielniach + T.N. + kaufland i internet , Ty daj ogłoszenie opisując (jeżeli tak jest), spokojnego odpowiedzialnego najemcę, dużo właścicieli mieszkań szuka wsród znajomych "pewnych" ludzi. Ponieważ ceny mieszkań nie tanieją w Tarnobrzegu i ma się na jeszcze drożej, koszty wynajmu również poszły w górę. Masz dobry moment bo najdroższy jest wrzesień (studenci). Jeżeli szukasz wynajmu na krótko, dzwoń do sprzedajacych mieszkania, często są one puste i chętnie wynajmą je na kilka tygodni oczekując na sprzedaż, musisz się dobrze zareklamować, aby się nie obawiali, a zawsze to dla nich dodatkowe pieniążki. Przerabiałem to kilka tygodni temu z tąd mam pojęcie. Ogólnie ciężko z mieszkaniami tutaj a ceny ciągle rosną, ale musisz się starać, nie pytaj na forum tylko dzwoń i szukaj. Pozdrawiam, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś