Gość: Aniawich IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.08, 18:27 Czy ktos coś wie na temat internetu z tele 2???? Mam w tej chwili TSM, ale zaproponowano nam tele 2 1MB z 48zł i pierwsze 4 miesiące gratis, a w TSM mam 512 za 40zł. Co myślicie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proboszcz Re: Internet tele 2 IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.08, 18:41 tak Ci się spieszy do tych oszustów? :) a może lepiej w TSM wziąć wyższy abonament i cieszyć się dobrą jakością i tym, że nikt nie będzie Cie nachodził, namawiał, zmieniał warunków umowy bez powiadamiania Cię o tym? już szczerze mówiąc chyba lepszy Sis niż tele2... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozoak Re: Internet tele 2 IP: *.cust.tele2.pl 22.04.08, 18:31 W życiu nie zamawiaj internetu tele 2!! czekałem 4 miesiące aż migo podłączą i 4 darmowe miesiące mi przepadły!! nie pomogły żadne reklamacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziona Re: Internet tele 2 IP: *.toya.net.pl 20.05.08, 18:58 Moja opinia n/t TELE 2 jest fatalna! Żadnych kontaktów z TELE 2 - nie radzę. Miałam umowę na 2 m-ce ( telefon). Bardzo żałuję! Miało być taniej od Telekomunikacji a było 3 x drożej. Za rozwiązanie umowy opłata 100 zł ! Za co ! Wytrzymałam tylko 2 m-ce. Nie ma droższego operatora w Polsce. Jak najdalej od TELE 2 . Odpowiedz Link Zgłoś