Dodaj do ulubionych

Zgłośmy Sandomierz!

IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 14:57
Nie ma forum Sandomierz. Jako najbliźsi, dobrzy sąsiedzi pomóżmy sąsiadom zza
miedzy. Wiemy przecież jak strasznie jest im u tych scyzoryków. Np. do sądu
muszą do Kielc jeździć a mogli by do Tbg. Zgłaszałem już to forum ale nie wiem
czemu nie robią. Może trzeba więcej zgłoszeń.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Zgłośmy Sandomierz! IP: 192.168.10.* 02.01.02, 22:45
      Popieram!!!
      • wiehu Re: Zgłośmy Sandomierz! 03.01.02, 09:19
        Aga - Ty chyba jestes z Sandomierza ... ?
        Czyż nie tak ?
        • Gość: Aga Re: Zgłośmy Sandomierz! IP: 192.168.10.* 03.01.02, 21:32
          Prawie zgadłeś. Trochę z Sandomierza a trochę z Krakowa.
          • Gość: Vio Re: Zgłośmy Sandomierz! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 23:23
            To co ty Aga robisz na tarnobrzeskim forum??
            • Gość: Aga Re: Zgłośmy Sandomierz! IP: 192.168.10.* 04.01.02, 00:46
              Nie jestem jakąś fanką Tarnobrzega :-))). Ale lubię np. przyjeżdżać tam na
              zakupy (mam nawet ulubione sklepy). Poza tym mam trochę znajomych w
              Tarnobrzegu. A skoro nie ma forum Sandomierza to jakoś tarnobrzeskie wydaje mi
              się najbliższe :-)
              • wiehu Re: Zgłośmy Sandomierz! 04.01.02, 10:09
                Robisz zakupy w Tarnobrzegu ? A które - przpraszam - sklepy w Tarnobrzegu
                oferują towary warte Twojej uwagi ?
                • Gość: Vio Re: Zgłośmy Sandomierz! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 10:36
                  Ago, a zgłaszałaś Sandomierz?? Czemu te dranie nie chcą go dać! !
                  Ja słyszałem, że bardzo popularne wśród Sandomierzan są wycieczki po zakupy do
                  TBG. U nich przecież nie ma ani jednego supermarketu!!
                  W każdym razie zakładamy koncik sympatyków Sandomierza na forum tarnobrzeskim!!
                  • Gość: vio Re: Zgłośmy Sandomierz! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 20:37
                    A Sandomierz dalej jakoś nie może powstać nawet z tarnobrzeską pomocą. Wogóle w
                    tym kielckim to straszna bieda. Kielce terror i tyranię tam zasiały.
                    • wiehu Re: Zgłośmy Sandomierz! 11.02.02, 10:10
                      ... bida i jeszcze na dodatek im mocno wieje. Wiadomo ... biednemu zawsze wiatr
                      w oczy : )
                      • Gość: vio Re: Zgłośmy Sandomierz! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 10:40
                        No cóż. Wiecej im już pomoóc nie możemy. U nas się też przecież nie przelewa.
    • drs Re: Zgłośmy Sandomierz! 14.02.02, 17:55
      Jako kielczanie zgłaszamy forum Sandomierz i goraco popieramy jego dążenia do
      posiadania własnego forum.Jednocześnie apelujemy do Sandomierzan,Staszowian
      oraz Opatowian o posty na forum Kielce.
    • georghe Re: Zgłośmy Sandomierz! 14.02.02, 22:20
      Ja również popieram Sandomierz!
      Miałem kiedyś, kiedyś fajną laskę z Sandomierza......
      :))
      • wiehu Re: Zgłośmy Sandomierz! 15.02.02, 11:43
        Tam wogóle jest kilka fajnych kobitek. :))
        • Gość: vio Re: Zgłośmy Sandomierz! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 15:12
          To zaproście te kobitki na nasze forum. Będzie z nich pożytek.
          • wiehu Re: Zgłośmy Sandomierz! 15.02.02, 21:32
            Nie na forum ... tylko na naszą imprezę z okazji 1000 posta. Będą KACZORKI do
            wyboru : ) ... do koloru !!!!
    • Gość: vio Re: Zgłośmy Sandomierz! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 23:29
      Zauważyliście zapewne że dopisali nowe fora miejskie. Są tam strasze wioski ale
      Sandomierza jak nie było tak nie ma. To już jakąś aferą pachnie. Totalna
      dyskryminacja i ignorancja.
      Wogóle w tym kieleckim to ciężko cokolwiek załatwić.
      • wiehu Re: Zgłośmy Sandomierz! 18.02.02, 09:52
        Ja po chwili zastanowienia stwierdzam, że nie powinniśmy się tak wyrywać z tym
        zgłaszaniem Sandomierza. Dlaczego tak mysle ?
        Jesli w Sandomierzu nie ma na tyle mocnych internautów, żeby "załatwić sobie"
        swoje forum to czy bedzie ono miało sens ?
        Popatrzcie na Stalową Wolę - na dzien dzisiejszy poza nami vio nikt nic nie
        wpisał. Jak tak ma byc z Sandomierzem to daremne nasze wysiłki.
        A co do afery to chyba zbyt przesadzone stwierdzenie.
        • Gość: vio Re: Zgłośmy Sandomierz! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 10:38
          Od czegoś trzeba zacząć. Trzeba im trochę pomóc. Jak już sandomierzanie zobaczą
          napis "forum Sandomierz" to może zaskoczą i coś w nich tyknie.
          Ale swoją drogą biedę tam mają strzaszną. Będą się chcieli odłączyć do
          scyzorów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka