Gość: ja IP: 80.48.35.* 17.07.08, 13:26 co sie teraz kupuje dziecku na chrzest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: berbeć Re: prezent na chrzciny IP: *.csm.pl 17.07.08, 13:38 no co za młot, mp4 i skuter przecież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: prezent na chrzciny IP: 83.1.120.* 17.07.08, 18:40 najrozsądniej było by po prostu zapytać rodziców o to co jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: prezent na chrzciny IP: 83.1.120.* 17.07.08, 23:26 Nasz synek dostal: -świetny motorek na akumulator z którego jestesmy bardzo zadwoleni, czas leci bardzo szybko i juz niedługo bedzie na nim jezdził allegro.pl/item396451257_motorek_motor_na_akumulator_3_kol_promocja_gwaranc.html -kojec którego bardzo potrzebowaliśmy, allegro.pl/item394970641_lozeczko_kojec_baby_design_simple_wys_kurierem.html oraz śliczne krzesełko do karmienia :allegro.pl/item398199256_krzeselko_sun_stella_max_w yposazenie_super_cena.html ktore zawsze jest potrzebne(mamy dokladnie takie samo w kolorze granatowo seledynowym i barrdzo polecam). bardzo dobrym pomysłem byłby tez jakiś wypasiony chodzik allegro.pl/item400069897_chodzik_bujak_eurobaby_pchacz_pozytyw ka_nowe_fv.html (mamy ten sam, jest super wykonany, dziecko uwielbia w nim siedziec). -fajna interaktywna zabawka allegro.pl/item397473521_zabawka_interaktywna_stonoga_supernoga_polecam_.html -hustawka domowa allegro.pl/item397142827_hustawka_stojaca_nowe_sklep_maluszek_katowice.html allegro.pl/item399596858_fisher_price_deluxe_take_along_swing_hustawka.html -leżaczek-bujaczek allegro.pl/item400364326_fisher_price_lezaczek_bujaczek_hustawka_s_k.html -mata edukacyjna allegro.pl/search.php?string=mata+edukacyjna allegro.pl/item397954686_interaktywna_mata_edukacyjna_kwiatek_od_e_kids.html Wymieniłam rzeczy które dostalismy i z których byalabym bardzo zadowolona gdyba synek dostał.Spróbuj sie zorientowac co mają a czego , uwierz, jako swieza mamusia bardziej ciesze oko ślicznym prezencikiem niz kasą, ktora tez oczywiscie potrzebna..maluszek potrzebuje tak wielu rzeczy, ze nie sposob rodzicom wszytsko kupic. My wszytsko zamawiamy na allego, jest duzo taniej i naprawde rzeczy są solidne. ps. przypomnialo mi sie, faje są tez dziecięce stoliczki z krzesełkami do pokoiku,piękne lampki na ściane z postaciami z bajek,pościel disneya, duuze maskotki na biegunach (na allegro), pojazdy- typu samochod, mini skuter,rowerek.Ceny nie sa wcale wysokie, jest tak duza rozbieznosc ze napewno znajdziesz cos na swoją kieszeń!Wiem, ze wiele osob kupuje pamiątki w stylu srebrnych smoczkow, łyzeczek, dla mnie te prezenty są oczywiscie piękne ale mało praktyczne, dziecka tak bardzo nie ucieszą niż wyzej wymienione rzeczy:)Powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś