Gość: aska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:26 planuje wymianę drzwi wejściowych do mieszkania.Możecie polecić jakąś firmę z Tbg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: drzwi wejściowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 01:03 Zakładałam niedawno jakiś miesiąc temu. Wymiana okien i nowe drzwi w firmie na Sokolej na przeciwko poczty. Troszkę poczekałam na montaż ale przyjechali wymienili i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: drzwi wejściowe IP: 83.1.112.* 07.08.08, 09:17 Natomiast ja polecam firmę na ul.Sienkiewicza na przeciw Wyższej Szkoły Zawodowej (dawna policja)p. Dziewic. W styczniu br wymieniałam drzwi wejściowe wraz z ramą i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: drzwi wejściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 09:20 nie polecam firmy z ulicy Dominikańskiej. tej gdzie też jest komis złomu samochodowego. na drzwi czeka się w nieskończoność, odwlekają i zwodzą. montażu też gorszego nigdy nie widziałem. z plusów to tyle, że zawisły, a że trzeba było poprawiać bo majster krzywo poprzycinał i osadził... żałuję, że zapłaciłem. człowiek uczy się na błędach. nigdy więcej czegokolwiek u tych drani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: drzwi wejściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 07:38 Ja zrobilam inaczej. Pojechalam do Mielca do Merkury Market i tam kupilam sobie dzrzwi - wybor niesamowity - potem zadzwonilam do pana stolarza i za obsadzenie drzwi zaplacilam tylko 30 zl. Nawet gdybys zaplacila jeszcze za zamontowanie zamkow to i tak taniej cie to wyniesie. I masz drzwi drewniane a nie plastikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: drzwi wejściowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 09:38 Ja osobiście polecam firmę MOK-BUD szybko sprawnie i solidnie .Jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: drzwi wejściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 09:55 dzięki wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: drzwi wejściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 19:30 to jest na Sienkiewicza w rejonie Mokrzyszowa?Czy mają spory wybór i jaka mniej więcej cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: drzwi wejściowe IP: 80.51.27.* 09.08.08, 16:01 A gdzie są najtańsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teges Re: drzwi wejściowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 18:22 u sasiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solvik Re: drzwi wejściowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 22:22 Widać że wakacje się kończą, dzieci wracają. Odpowiedz Link Zgłoś