Gość: gość IP: 80.48.35.* 04.09.08, 20:49 pojawiło się w naszym mieście nowe studio urody ,,COVER''na placu głowackiego. mam pytanie czy ktoś już tam był? jeżeli tak to proszę o opinie na temat jakości usług tam oferowanych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimka Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:33 W którym miejscu na placu ? W przyszłym tygodniu planuję zrobić coś z włosami a moja fryzjerka wyjechała więc chętnie sprawdzę . Dotychczas nie było naprawdę fajnego salonu więc może ten nie będzie odbiegał od salonów w dużych miastach . Z góry dzięki za informację w którym to miejscu . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.gprs.plus.pl 05.09.08, 16:07 to jest na placu B. Głowackiego na piętrze nad zakładem szewskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: 80.48.35.* 06.09.08, 01:08 tam obok "malej gastronomii" czy cos takiego, niedaleko butiku. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimka Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 17:19 Byłam ,sprawdziłam :)Naprawdę jestem bardzo zadowolona , dziewczyna tam pracująca jest przesympatyczna . Fryzura wyszła jej bosko mimo że sceptycznie podchodziłam do jej propozycji , widać że zna sie na rzeczy i potrafi doradzić . Cenowo też jest dużo lepiej niż dotychczas płaciłam u mojej mogę już powiedzieć byłej fryzjerki . Polecam z czystym sumieniem :) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iweta Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: 195.205.97.* 31.10.08, 09:02 Szczerze polecam salon solidny i konkretny ... i ceny rozsądne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.gprs.plus.pl 02.11.08, 09:58 ja rowniez zachecam do korzystania z uslug tego studia bylam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: 83.1.122.* 03.11.08, 20:24 ja bylam na manicure,mile sympatyczne Panie do pogadania, spoko zaklad,wiedza co robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: 80.48.174.* 23.02.09, 12:45 Byłam i również polecam, jestem bardzo zadowolona, w końcu mam fajną grzywkę, a o fajna grzywkę jest naprawdę ciężko ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 12:29 Polecam! Dotąd każdy fryzjer tylko podcinał i cieniował mi włosy, nawet sławny pan Przywara nic nie potrafił wymyślić - dopiero w Cover krótko ścięta blondynka zaproponowała mi coś nowego co okazało się strzałem w dziesiątkę. Cięcie super, kolorek też - w 100%profesjonalnie. Na pewno tam wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****** Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.08, 11:24 A ta krotko scieta blondynka to pani Ewa.Przesympatyczna osoba ktora wyslucha oczekiwan klienta,doradzi i jest naprawde dobra w tym co robi.Kazdego klienta traktuje indywidualnie:) Naprawde polecam Cover,mysle ze to najlepszy salon w Tarnobrzegu i warto skorzystac z ich uslug. Bylam,sprawdzilam i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki;) Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.centertel.pl 27.11.08, 20:32 tak tak ja tez chce odradzic salon Cover....chcialam grzywke po skosie ,najlepiej ciut przydlugo w razie czego jakby mi nie pasowala do buzi zeby szybko odrosla....no ale widocznie tam nie wiedza co to jest po skosie i mam jakas kupe zamiast grzywki....chyba spropuje wzdluz czola zrobic dobieranca....bo wstyd mi na ullice wyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.centertel.pl 27.11.08, 20:37 A ja dzisiaj wróciłam od fryzjera z COVER prosiłam aby podcieła mi lekko włosy, a ona mi je obcięła na krótko. jestem załamana. Mam lekko krecone włosy i jak mam krótkie to wyglądam jak prawidziwa "mamuśka", dużo powazniej. O rany i niestety musze czekac az odrosna bo nic juz nie moge zrobic. Ryczeć mi się chce.To ma być studio .......Cover ..........;( Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.minia77 Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' 28.11.08, 08:34 do kiki i### jesteś tą samą osobą ale nie na tyle inteligentną żeby wpaść na to , że jak się kogoś oczernia i udaje się dwie różne osoby to wypadało by się trochę postarać i choć z dwóch różnych komputerów napisać. Kłamiesz zawistna istoto nie było Cię wczoraj w COVER i nikt Ci tam nie podcinał ani grzywki ani włosów.A jeżeli chodzi o Twój wygląd to i tak wyglądasz jak ,,MAMUŚKA''i nic Ci nie pomoże w zmianie wyglądu:):* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Studio COVER IP: *.anonymouse.org 28.11.08, 10:34 Witam Dziś osobiście miałam okazje się przekonać o jakości / poziomie usług świadczonych przez studio COVER i z ręką na sercu jak i czystym sumieniem wszystkim mogę wymienione studio polecić, Panie naprawdę przemiłe a przede wszystkim doświadczone przy czym usługi na bardzo wysokim poziomie do tego kosmetyki ( nie przekłamując ) raczej nie dostępne w innych salonach. P.S Nawiązując do wypowiedzi użytkownika "kiki;)" oraz "###" de-facto sądząc po żenującym charakterze tu gdzież "stylu" ( o rażącym braku znajomości podstaw gramatyki jak i pisowni języka Polskiego nie wspominając, jak mówi powiedzenie " nie chciało się nosić w szkole teczki to się ponosi teraz skrzyneczki " :)) tej samej osoby - pozwolę sobie na domniemanie iż wypowiedzi tej "pani" są celowym działaniem mającym na celu oczernienie przedmiotowego studia na "korzyść" parodii zakładu fryzjerskiego który reprezentuje "pani" "kiki;)" vel "###". Tu również chciała bym zauważyć że oba posty zostały napisane z tego samego komputera co widać po załączonym IP. Pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Studio COVER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 11:40 fachowa obsluga efekt beznadziejny o klijeta trzeba dbac ale o fryzure bardziej ...niepolecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.flash-net.pl 29.11.08, 13:24 Witam przypadkiem trafiłam na COVER ale niebyło fajnie panie nie uznaja krytyki i mojego zdania robią co chcą albo co im z przypadku wyjdzie o ile wyjdzie wiec nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: 83.1.119.* 01.12.08, 14:56 z przypadku to chyba ty marto jestes,a co do salonu to polecam bo dziewczyny znaja sie na tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastek Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 15:53 Studio, salon, się porobiło tych nazw. Dawniej to wszystko było nazywane zakładem fryzjerskim :)) Byłem w tym studio i ja :) wdepnąłem bo u Rawskiego kolejka była. Strzygła mnie fajna laseczka, takie małe śmigiełko :) Nie powiem sprawnie jej to szło, błyskawicznie mnie opędzlowała i fajnie. Na mycie głowy się nie zdecydowałem, szlak wie może by mnie chciała do wanny wsadzic:)żebym wiedział że wlezie ze mną to bym się zdecydował. Pytać nie chciałem bo jeszcze bym w papułe dostał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 17:51 ludzie za reklamę się placi a wy myślicie, że tak bezkarnie sobie napiszecie i wszyscy się zlapią na tak prymitywne chwyty trochę opamiętania pani wlaścicielko salonu Cover cgyba ci jest Ewa daj sobie siana z piachu bicza nie ukręcisz nie masz klijenteli to zainwestuj w radio lub ulotki a z tego forum to won i to się tyczy do wszystkich tych calych Faschion ,kopernika i wszystkich innych popierdulek jak ktoś chce to sam zaglądnie a wy śmieszne pindy wypisujecie jakie to jesteście wspaniale niedouczeni pseudo fachowcy śmiechu warte proszę dać siobie wreszcie na luz bo zaśmiecacie to forum a podobne wątki są na poprzednich stronach i nie trzeba zakladać nowych (proszę polecić mi fryzjerk )wymiotować się chce!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś