Dodaj do ulubionych

studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER''

IP: 80.48.35.* 04.09.08, 20:49
pojawiło się w naszym mieście nowe studio urody ,,COVER''na placu głowackiego.
mam pytanie czy ktoś już tam był?
jeżeli tak to proszę o opinie na temat jakości usług tam oferowanych
Obserwuj wątek
    • Gość: mimka Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:33
      W którym miejscu na placu ? W przyszłym tygodniu planuję zrobić coś
      z włosami a moja fryzjerka wyjechała więc chętnie sprawdzę .
      Dotychczas nie było naprawdę fajnego salonu więc może ten nie będzie
      odbiegał od salonów w dużych miastach . Z góry dzięki za informację
      w którym to miejscu . Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.gprs.plus.pl 05.09.08, 16:07
        to jest na placu B. Głowackiego na piętrze nad zakładem szewskim:)
        • Gość: ;p Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: 80.48.35.* 06.09.08, 01:08
          tam obok "malej gastronomii" czy cos takiego, niedaleko butiku. :P
          • Gość: mimka Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 17:19
            Byłam ,sprawdziłam :)Naprawdę jestem bardzo zadowolona , dziewczyna
            tam pracująca jest przesympatyczna . Fryzura wyszła jej bosko mimo
            że sceptycznie podchodziłam do jej propozycji , widać że zna sie na
            rzeczy i potrafi doradzić . Cenowo też jest dużo lepiej niż
            dotychczas płaciłam u mojej mogę już powiedzieć byłej fryzjerki .
            Polecam z czystym sumieniem :) Pozdrawiam wszystkich
            • Gość: iweta Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: 195.205.97.* 31.10.08, 09:02
              Szczerze polecam salon solidny i konkretny ... i ceny rozsądne.

Pozdrawiam
              • Gość: monika Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.gprs.plus.pl 02.11.08, 09:58
                ja rowniez zachecam do korzystania z uslug tego studia bylam i jestem zadowolona
                • Gość: ja Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: 83.1.122.* 03.11.08, 20:24
                  ja bylam na manicure,mile sympatyczne Panie do pogadania, spoko
                  zaklad,wiedza co robia
              • Gość: xx Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: 80.48.174.* 23.02.09, 12:45
                Byłam i również polecam, jestem bardzo zadowolona, w końcu mam fajną grzywkę, a
                o fajna grzywkę jest naprawdę ciężko ;) Pozdrawiam
    • Gość: kia Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 12:29
      Polecam! Dotąd każdy fryzjer tylko podcinał i cieniował mi włosy, nawet sławny
      pan Przywara nic nie potrafił wymyślić - dopiero w Cover krótko ścięta blondynka
      zaproponowała mi coś nowego co okazało się strzałem w dziesiątkę. Cięcie super,
      kolorek też - w 100%profesjonalnie. Na pewno tam wrócę.
      • Gość: ****** Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.08, 11:24
        A ta krotko scieta blondynka to pani Ewa.Przesympatyczna osoba
        ktora wyslucha oczekiwan klienta,doradzi i jest naprawde dobra w tym
        co robi.Kazdego klienta traktuje indywidualnie:)
        Naprawde polecam Cover,mysle ze to najlepszy salon w Tarnobrzegu i
        warto skorzystac z ich uslug.
        Bylam,sprawdzilam i polecam!
        • Gość: kiki;) Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.centertel.pl 27.11.08, 20:32
          tak tak ja tez chce odradzic salon Cover....chcialam grzywke po
          skosie ,najlepiej ciut przydlugo w razie czego jakby mi nie pasowala
          do buzi zeby szybko odrosla....no ale widocznie tam nie wiedza co to
          jest po skosie i mam jakas kupe zamiast grzywki....chyba spropuje
          wzdluz czola zrobic dobieranca....bo wstyd mi na ullice wyjsc
      • Gość: ### Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.centertel.pl 27.11.08, 20:37
        A ja dzisiaj wróciłam od fryzjera z COVER prosiłam aby podcieła mi
        lekko włosy, a ona mi je obcięła na krótko. jestem załamana. Mam
        lekko krecone włosy i jak mam krótkie to wyglądam jak
        prawidziwa "mamuśka", dużo powazniej. O rany i niestety musze czekac
        az odrosna bo nic juz nie moge zrobic. Ryczeć mi się chce.To ma być
        studio .......Cover ..........;(
        • zawsze.minia77 Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' 28.11.08, 08:34
          do kiki i### jesteś tą samą osobą ale nie na tyle inteligentną żeby wpaść na to
          , że jak się kogoś oczernia i udaje się dwie różne osoby to wypadało by się
          trochę postarać i choć z dwóch różnych komputerów napisać. Kłamiesz zawistna
          istoto nie było Cię wczoraj w COVER i nikt Ci tam nie podcinał ani grzywki ani
          włosów.A jeżeli chodzi o Twój wygląd to i tak wyglądasz jak ,,MAMUŚKA''i nic Ci
          nie pomoże w zmianie wyglądu:):*
        • Gość: marzena Studio COVER IP: *.anonymouse.org 28.11.08, 10:34
          Witam
          Dziś osobiście miałam okazje się przekonać o jakości / poziomie usług
          świadczonych przez studio COVER i z ręką na sercu jak i czystym sumieniem
          wszystkim mogę wymienione studio polecić, Panie naprawdę przemiłe a przede
          wszystkim doświadczone przy czym usługi na bardzo wysokim poziomie do tego
          kosmetyki ( nie przekłamując ) raczej nie dostępne w innych salonach.

P.S
          Nawiązując do wypowiedzi użytkownika "kiki;)" oraz "###" de-facto sądząc po
          żenującym charakterze tu gdzież "stylu" ( o rażącym braku znajomości podstaw
          gramatyki jak i pisowni języka Polskiego nie wspominając, jak mówi powiedzenie "
          nie chciało się nosić w szkole teczki to się ponosi teraz skrzyneczki " :)) tej
          samej osoby - pozwolę sobie na domniemanie iż wypowiedzi tej "pani" są celowym
          działaniem mającym na celu oczernienie przedmiotowego studia na "korzyść"
          parodii zakładu fryzjerskiego który reprezentuje "pani" "kiki;)" vel "###". Tu
          również chciała bym zauważyć że oba posty zostały napisane z tego samego
          komputera co widać po załączonym IP.

Pozdrawiam
          Marzena
          • Gość: ewa Re: Studio COVER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 11:40
            fachowa obsluga efekt beznadziejny o klijeta trzeba dbac ale o
            fryzure bardziej ...niepolecam....
    • Gość: Marta Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.flash-net.pl 29.11.08, 13:24
      Witam przypadkiem trafiłam na COVER ale niebyło fajnie panie nie
      uznaja krytyki i mojego zdania robią co chcą albo co im z przypadku
      wyjdzie o ile wyjdzie wiec nie polecam
      • Gość: gosc Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: 83.1.119.* 01.12.08, 14:56
        z przypadku to chyba ty marto jestes,a co do salonu to polecam bo dziewczyny
        znaja sie na tym
        • Gość: plastek Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 15:53
          Studio, salon, się porobiło tych nazw. Dawniej to wszystko było
          nazywane zakładem fryzjerskim :)) Byłem w tym studio i ja :)
          wdepnąłem bo u Rawskiego kolejka była. Strzygła mnie fajna laseczka,
          takie małe śmigiełko :) Nie powiem sprawnie jej to szło,
          błyskawicznie mnie opędzlowała i fajnie. Na mycie głowy się nie
          zdecydowałem, szlak wie może by mnie chciała do wanny wsadzic:)żebym
          wiedział że wlezie ze mną to bym się zdecydował. Pytać nie chciałem
          bo jeszcze bym w papułe dostał
          • Gość: xxxxxx Re: studio stylizacji włosów i paznokci ,,COVER'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 17:51
            ludzie za reklamę się placi a wy myślicie, że tak bezkarnie sobie napiszecie i
            wszyscy się zlapią na tak prymitywne chwyty trochę opamiętania pani wlaścicielko
            salonu Cover cgyba ci jest Ewa daj sobie siana z piachu bicza nie ukręcisz nie
            masz klijenteli to zainwestuj w radio lub ulotki a z tego forum to won i to się
            tyczy do wszystkich tych calych Faschion ,kopernika i wszystkich innych
            popierdulek jak ktoś chce to sam zaglądnie a wy śmieszne pindy wypisujecie jakie
            to jesteście wspaniale niedouczeni pseudo fachowcy śmiechu warte proszę dać
            siobie wreszcie na luz bo zaśmiecacie to forum a podobne wątki są na poprzednich
            stronach i nie trzeba zakladać nowych (proszę polecić mi fryzjerk )wymiotować
            się chce!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka