Gość: planujący remont IP: 83.1.113.* 21.01.09, 16:23 Czy orientuje się ktoś, kto ostatnio remontował mieszkanie ile w Tarnobrzegu kosztuje malowanie, układanie płytek i paneli - chodzi o cenę za 1m2 ?. Będę wdzięczny za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: candy Re: cena malowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 16:33 Jeśli chodzi o cenę to nie mam pojęcia ,aczkolwiek na pewno wybór co do fachowców jest ogromny. W Tygodniku Nadwiślańskim z zeszłego czwartku zwróciłam uwagę na mnóstwo ogłoszeń związanym z remontem mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: cena malowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 16:48 Malowanie 5-6zł,panele 13-15zł i płtki 35zł.Jak chcesz podam ci namiary na firmę,ale terminy są wolne może za dwa trzy tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: planujący remont Re: cena malowania IP: 83.1.113.* 21.01.09, 17:00 Serdecznie Ci dziękuję za orientacyjne ceny. Remont planuję dopiero na przełomie lutego i marca ale zaczynam powolutku zbierać wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: cena malowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 17:16 Ok nie ma sprawy ...Jak będziesz zainteresowany to wcześniej napisałam post odnośnie remontu i podałam numer telefonu śmiało możesz dzwonic i się umawiac na termin i co do cen...Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś