Gość: Lechowski 51 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:28 UUUUUUUUUUUUUUooooooooooooooooooooooooooAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a wy? Tęsknię za rozumem bom go gdzieś zgubił. szczęśliwego znalazcę proszę o oddanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Diabeł Re: Chciałbym być mądry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:33 Czuję w tym wredną rękę jakiegoś SBeka.Co zrobi SBek z rozumem Lechowskiego 51 ? proponuję konkurs!!!! Zachłyśnie się ? Znalazł i nie odda? Popełni samobójstwo posiadając taką ilość mądrości?? Zrobi doktorat? Pomóżmy Lechowskiemu 51 bo będzie go brakować tutaj z jego mądrością i przenikliwą głębią!Oddajcie go mu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek imigrant Re: Chciałbym być mądry IP: *.mmpnet251.tnp.pl 07.04.09, 21:36 niestety nie mam dobrych wieści, powiem krótko jesteś beznadziejnym przypadkiem - taka hybryda najgorsza mieszanka cech w stylu obrzechowski i cejarowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cikawy Re: Chciałbym być mądry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:58 Oj ciężko będzie znależć bo rozumek L51 jest wielkości ziarnka pieprzu współczuję temu "pajacowi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Chciałbym być mądry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:22 A ile znależne dla znalazcy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegangen Re: Chciałbym być mądry IP: *.mmpnet251.tnp.pl 08.04.09, 19:20 przeanalizowałem wypowiedzi i ip osób które "stają w obronie" szpicla i pederasty i wychodzi mi jeden powtarzający się nr ip.. wniosek z tego że TW Pajac o skłonnościach homo.. a mówiąc potocznie pederasta w języku podstarzałego bigota Cejrowskiego - Głupek sam do siebie pisze na tym forum, a przypominam że to forum diabelskiej gazety wyborczej ..... o paradoksie Odpowiedz Link Zgłoś