Dodaj do ulubionych

Fryzjer meski w Tbg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 11:59
Drodzy Forumowicze gdzie chodzicie do fryzjera? Chodzi mi o "frycka" meskiego.
Ale naprawde dobrego. Tylko prosze nie polecac mi zakladu obok Herbapolu i za
bankiem spoldzielczym na dekutowskiego.
Mialem "swoja" fryzjerke ale wyprowadzila sie do Nowej Deby. Poleccie kogos.
dzieki i pzdr
Maciek
Obserwuj wątek
    • Gość: shef Re: Fryzjer meski w Tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 13:52
      Poleciłbym moją fryzjerkę, ale tego nie zrobię bo i tak ma pełno. ;)

Nie polecam natomiast tych które wymieniłeś oraz na rogu placu czerwonego blisko
      pomnika oraz w tapimie. Tak średnio zadowolony jestem z Gabriela i fryzjerek z
      zakładu przy ulicy Sienkiewicza na przeciwko Natury.

Życzę powodzenia w poszukiwaniach i jak chcesz to pochwal lub zgań następny
      zakład który odwiedzisz :)
      • Gość: Maciek Re: Fryzjer meski w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 15:08
        To po co odpisujesz skoro nie chcesz swojej polecic? Swoja droga to dziwne.
        Skoro babka by sobie jeszcze zarobila. A wydawalo mi sie ze im wiecej klientow
        tym lepiej.
        Moze jednak ktos z Forumowiczow podpowie gdzie sie udac.
        Pozdrawiam
        Maciek
        • Gość: :) Re: Fryzjer meski w Tbg IP: *.gprs.plus.pl 16.04.09, 20:38
          w Gabrielu dobra była Pani Kasia ale odeszła teraz jest na Placu Głowackiego w
          COVER to jest nad zakładem szewskim spróbuj u niej jest naprawdę dobra:) POLECAM!!!
        • Gość: shef Re: Fryzjer meski w Tbg IP: 83.1.120.* 16.04.09, 22:27
          Przepraszam jeśli uraziłem. Wydałem swoją opinię celem doradzenia gdzie nie
          warto moim zdaniem - to chyba też istotny element do podjęcia decyzji. A może
          się mylę?

Nie polecę z prostego powodu - by umówić sie na strzyżenie trzeba zadzwonić
          przynajmniej tydzień wczesniej. Więc na brak klienteli raczej nie narzeka. :)
    • Gość: paw Re: Fryzjer meski w Tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:43
      znalazł się piękniś ,
    • Gość: zawodowiec Re: Fryzjer meski w Tbg IP: *.centertel.pl 16.04.09, 22:10
      frycek to mów sobie do kolegów jak na cocacole z nimi pójdziesz natomiast troche
      szacunku bo mam wrażenie ze mylisz pojecia fleciku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka