Dodaj do ulubionych

Auto z Niemiec

IP: 83.1.116.* 13.05.09, 18:51
Mam zamiar kupić auto na niemieckich tablicach, czy może ktoś orientuje się w
kosztach przerejestrowania go? Z góry dziękuje za odpowiedzi:))
Obserwuj wątek
    • Gość: zazu Re: Auto z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 09:48
      wszystko zalezy od tego jakie to auto,tzn,rocznik,pojemnosc itp itd,moze cie to
      wyniesc 1500 a moze 3000,zalezy czy auto ma silnik do 2.0 czy powyzej ,
      ps.jak kupujesz na obcych blachach to musisz troszke uwazac
      napisz cos wiecej co za auto jakie ma blachy , czerwone czy zolte
      • Gość: also Re: Auto z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:55
        Blachy żółte, pojemność 1500. Marka - Renault Clio z 2003r
        • Gość: zazu Re: Auto z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 14:18
          powinienes sie zmiescic w kwocie 1500,a jezli prowadzisz dzialanosc to mozesz
          sobie jeszcze recykling tanszy zaplacic,bo prywatnie zabulisz 500,a na
          dzialanosc gora 180zl
          • Gość: also Re: Auto z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 15:44
            no cóż działalności nie prowadzę, ale dzieki wielkie za info
            • Gość: zazu Re: Auto z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 15:57
              przy takiej clio powinienes sie zamnac w 1500,wszystko tez zalezy od widzimisie
              celnika,z jakiej poli Ci policzy,ja mialem tak ze raz passata z 2006 roku
              policzyl mi 60tys,a za m-c z 2007 r inny policzyl od 55tys
              • Gość: menel_TBG Re: Auto z Niemiec IP: *.anonymouse.org 17.05.09, 13:36
                alonza, czy hoolefilda se importuj, albo nwet hitlera czy sztajmach, polecam tez
                rudolfa, helmuta, hansa oraz herflika z gesapo z duzo lapo, dobrze loda ciagnie,
                cale wsysa ze smietano z dloni
                • Gość: nie menel Re: Auto z Niemiec - re do menela_TBG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 13:59
                  menel_TBG widać po postach żeś młody i sperma wali ci na mózg - rusz dupsko od
                  blaszaka i walnij se dziewczynkę jak nie jesteś kochający inaczej a nie pisz
                  bzdetów na forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka