Dodaj do ulubionych

jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu?

IP: 83.1.114.* 16.07.09, 15:45
jakiego ortopedę polecacie w Tarnobrzegu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 08:07
      Zadnego. Jesli nie chcesz miec klopotow to szukaj od razu w Rzeszowie albo
      jeszcze w innym wiekszym osrodku. Polecam szpital w Rudnej Malej i dra Pasierba.
      Od tarnobrzeskich ortopedow nalezy uciekac jak najdalej.
      Jacek
      • Gość: rrr Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 83.1.114.* 17.07.09, 09:25
        czemu tak sadzisz masz jakies zle doswiadczenia? ja słyszałem ze sa gorsi w
        sandoierzu...
        • Gość: Jacek Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 12:25
          Mam bardzo zle doswiadczenia. Uwierz mi ze pisze z autopsji. Zwlaszcza z
          ordynatorem Cieslickim. Uciekac daleko jesli chcesz chodzic. Jesli juz to
          Rzeszow albo Lublin. Pomijam kilometrowe kolejki w tarnobrzeskim szpitalu. pozdro
          Jacek
          • Gość: mimi Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.smsiarkowiec.pl 17.07.09, 19:34
            zgadzam się z tobą w 100% uciekać jak najdalej
            • Gość: radek Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 80.48.35.* 17.07.09, 20:01
              w przeciwieństwie do poprzednich głosów uważam, że oddział ortopedyczny w
              tarnobrzeskim szpitalu jest ok. W lutym miałem robioną artroskopię kolana, a w
              maju plastykę (rekonstrukcję) wiązadeł kolanowych. Wszystko przebiegło bardzo
              dobrze, po 2 tygodniach od operacji zacząłem jeździć samochodem, a po 4 -ech
              samodzielnie chodzić, wróciłem do pracy i zupełnie normalnie funkcjonuję. Moim
              lekarzem prowadzącym (i operatorem) był dr Cezary Sekunda, młody, ale naprawdę
              świetny chirurg - ortopeda.
              • Gość: gość Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.flash-net.pl 17.07.09, 22:33
                ...Na temat pana Sekundy nic nie wiem,ale jeśli chodzi o pana
                Cieslickiego to potwierdzam,również z autopsji,...diagnoze po polsku
                można usłyszeć po dokonaniu odpowiednich kroków,jesli nie stać Cie
                nawet sie nie wybieraj :( itp.
                • Gość: lolek do radzia IP: 80.51.159.* 18.07.09, 10:31
                  mówisz ze oddział doskonały - to ty jeszcze nie widziales doskonałych oddziałów
                  ortopedycznych, miałem "przyjemność"z grubym ordynatorem i innymi na oddziale -
                  potwierdzam to co napisali przed tobą - jak cos powaznego to dr pasierb i
                  rzeszów , w poblizu nawet mielec jest lepszy ,jak połamania i powazne urazy to
                  dr truś - przeworsk i w czwartki tarnobrzeg - gdzies na domkach przyjmuje , w
                  przeciwieństwie do cieslickiego potrafi "coś" a nie tylko artroskopowe płukanie
                  kolan - radziu ja juz miałem 3 razy artroskop "wpychany" przez "mundzia" do
                  kolana i miałem problemy dalej - 2 razy trafiłem do niego "przez aptekę" (
                  "nowoczesny system przyspieszania kolejnosci przyjęć na oddział" ), 3 raz z
                  karetki pogotowia - efekty takie same , zdecydowałem sie na rudną i po 3
                  miesiacach i rowerek i bieganie - wnioski pozostawiam bez komentarza
                  • Gość: pa Re: do radzia IP: *.pppoe.sistbg.net 19.07.09, 07:53
                    ja polecam klinike w Małej Rudnej
              • Gość: amica.2 Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 80.48.174.* 10.09.09, 15:14
                Czy to prawda, że dr Sekunda już nie pracuje w tarnobrzeskim szpitalu?
                • Gość: robsi Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.cdma.centertel.pl 21.01.10, 10:25
                  tak Sekunda odszedł jakoś pod koniec roku teraz jest w rzeszowie myśle że to
                  bdb lekarz konkretny mi pomógł a co do szpitala w tarnobrzegu nie narzekajcie
                  może i nie jest naj ale jak traficie do szpitala w staszowie to na kolanach
                  uciekniecie do tarno.. jak coś to robsi_zly@o2.pl
              • Gość: pacjentka Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.pppoe.sistbg.net 28.02.10, 13:23
                Dr Cieślicki? hahahahahaaaaaaaaaa Milutki, słodziutki, rozmowny ale tylko
                prywatnie u siebie w gabinecie. No, wprost anioł "rubensowski" :)
                Byłam pod wrażeniem. Wspaniały człowiek -myślałam.
                Po zabiegu nie chciał udzielić mi najmniejszej informacji. Niechęć do
                rozmowy w szpitalu okazał bardzo wymownie- trzaśnięciem drzwiami przed
                nosem...
                Pewnie gdybym poszła prywatnie, pogadalibyśmy jak starzy znajomi!?
                Lekarz powinien być człowiekiem i chyba tego większość z nas- pacjentów
                oczekuje. Mówi się też, że wykształcenie zobowiązuje... Ale żeby to pojąć,
                trzeba być właśnie człowiekiem :)
    • Gość: ewka Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 80.50.76.* 10.09.09, 17:12
      W Tarnobrzegu nie ma dobrego ortopedy , jeden zadowolony a to
      dziwne, zdecydowana większośc ocenia żle pracę poradni
      ortopedycznej w Tarnobrzegu i oddziału płukania kolan. Biedni
      pacjentci z powikłaniami po artroskopii i wszczepach protez
      bioder ( ropne kolana i biodra ) szukają pomocy w Rudnej , ale
      tam juz mają dośc cudzych powikłań.Problem od dawna jest na forum
      wałkowany i nic w tej kwestii się nie zmienia . Pan Cieślicki jak
      pracował to i będzie pracować taki układ i tego sie nie zmieni .
      Faktycznie Ortopedia w Mielcu stoi na dobrym poziomie, a lekarze są
      normalni załatwiają wszystko a nie tylko ograniczają się do dwóch
      operacji płukania kolan i wymiany stawu biodrowego.
    • Gość: ja Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 83.1.114.* 11.09.09, 20:29
      Bogdan Bakalarek
      ul. Targowa5
      • Gość: leon Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 83.1.125.* 28.02.10, 16:59
        Jeśli macie problem z kolanami to polecam doktora Pasierba ze szpitala sw.
        Rodziny w Rudnej koło Rzeszowa, bądź też Rafała Wojasa z mieleckiego szpitala.
        Jeśli zaś dokucza Wam kręgosłup to polecam doktora Bakalarka z mieleckiego
        szpitala.To są ortopedzi godni polecenia.
        • Gość: gosc Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 09:30
          Polecam dr Jana Kopra z tarnobrzeskiego szpitala, przyjmuje także
          prywatnie w Nowej Dębie
          • Gość: lolek Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 213.172.181.* 01.03.10, 10:34
            z tym koprem to chyba sobie jaja robisz - on literalnie nic nie potrafi -dlatego
            został z cieslickim na oddziale , bo innych co potrafili wiecej od "mundzia"
            pogoniono
            • kozaczekpl Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? 01.03.10, 19:00
              prof.Snela z Rzeszowa. pracuje też w Rudnej Małej
    • Gość: kolanko Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 23:13
      Potwierdzam .Brak takiego .
      Nawet za pieniądze ,w Tarnobrzegu bym się bał.....
      • Gość: po ACL Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 80.48.35.* 09.03.10, 22:40
        Polecam doktora Sekunde ale on chyba już nie pracuje w TBG oraz
        doktora Pasierba z Rudnej !!!!
        • Gość: jarek Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.hn 08.06.10, 23:34
          A ja mogę z czystym sumieniem i po własnych doświadczeniach polecić Ortopedę z
          Mielca. Pan doktor Paweł Tyniec operował mnie a potem mojego kumpla, którego sam
          do niego wysłałem. Obaj mieliśmy zerwane więzadła krzyżowe w kolanach, ja przez
          grę w piłę a kumpel na nartach:-) Po naprawie więzadła nie mam żadnego uciekania
          kolana jak biegam, a przedtem to był sakramencki problem. I nie trzeba jak u
          Wojasa dawać 2koła w łapę, a potem 2 razy poprawiać (leżałem z takim faciem na
          sali :-/
          Pozdro z BR dla Tbg
          • Gość: marcel Ortopeda w Mielcu - tylko dr Tyniec!! IP: *.dedicated.hosteurope.de 09.06.10, 17:35
            A ojej babci już będzie 4 lata jak doktor Tyniec założył protezę biodra - i od
            operacji ani razu nie brała lęków przeciwbólowych, ostatnio jak bylem na
            Wielkanoc to mówiła, ze głupia była ze tak długo się nie chciała operować :-)

--
            Co jest z tą blokadą antyspamową na forum?
    • Gość: iza Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 195.116.183.* 09.06.10, 15:26
      Lublin, dr Marek Fatyga, dr Kłapeć, skoliozy, kręgozmyk itp
      • Gość: monika truś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 22:02
        tylko truś!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka