Gość: roman IP: 83.1.114.* 16.07.09, 15:45 jakiego ortopedę polecacie w Tarnobrzegu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 08:07 Zadnego. Jesli nie chcesz miec klopotow to szukaj od razu w Rzeszowie albo jeszcze w innym wiekszym osrodku. Polecam szpital w Rudnej Malej i dra Pasierba. Od tarnobrzeskich ortopedow nalezy uciekac jak najdalej. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 83.1.114.* 17.07.09, 09:25 czemu tak sadzisz masz jakies zle doswiadczenia? ja słyszałem ze sa gorsi w sandoierzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 12:25 Mam bardzo zle doswiadczenia. Uwierz mi ze pisze z autopsji. Zwlaszcza z ordynatorem Cieslickim. Uciekac daleko jesli chcesz chodzic. Jesli juz to Rzeszow albo Lublin. Pomijam kilometrowe kolejki w tarnobrzeskim szpitalu. pozdro Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.smsiarkowiec.pl 17.07.09, 19:34 zgadzam się z tobą w 100% uciekać jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 80.48.35.* 17.07.09, 20:01 w przeciwieństwie do poprzednich głosów uważam, że oddział ortopedyczny w tarnobrzeskim szpitalu jest ok. W lutym miałem robioną artroskopię kolana, a w maju plastykę (rekonstrukcję) wiązadeł kolanowych. Wszystko przebiegło bardzo dobrze, po 2 tygodniach od operacji zacząłem jeździć samochodem, a po 4 -ech samodzielnie chodzić, wróciłem do pracy i zupełnie normalnie funkcjonuję. Moim lekarzem prowadzącym (i operatorem) był dr Cezary Sekunda, młody, ale naprawdę świetny chirurg - ortopeda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.flash-net.pl 17.07.09, 22:33 ...Na temat pana Sekundy nic nie wiem,ale jeśli chodzi o pana Cieslickiego to potwierdzam,również z autopsji,...diagnoze po polsku można usłyszeć po dokonaniu odpowiednich kroków,jesli nie stać Cie nawet sie nie wybieraj :( itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek do radzia IP: 80.51.159.* 18.07.09, 10:31 mówisz ze oddział doskonały - to ty jeszcze nie widziales doskonałych oddziałów ortopedycznych, miałem "przyjemność"z grubym ordynatorem i innymi na oddziale - potwierdzam to co napisali przed tobą - jak cos powaznego to dr pasierb i rzeszów , w poblizu nawet mielec jest lepszy ,jak połamania i powazne urazy to dr truś - przeworsk i w czwartki tarnobrzeg - gdzies na domkach przyjmuje , w przeciwieństwie do cieslickiego potrafi "coś" a nie tylko artroskopowe płukanie kolan - radziu ja juz miałem 3 razy artroskop "wpychany" przez "mundzia" do kolana i miałem problemy dalej - 2 razy trafiłem do niego "przez aptekę" ( "nowoczesny system przyspieszania kolejnosci przyjęć na oddział" ), 3 raz z karetki pogotowia - efekty takie same , zdecydowałem sie na rudną i po 3 miesiacach i rowerek i bieganie - wnioski pozostawiam bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: do radzia IP: *.pppoe.sistbg.net 19.07.09, 07:53 ja polecam klinike w Małej Rudnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amica.2 Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 80.48.174.* 10.09.09, 15:14 Czy to prawda, że dr Sekunda już nie pracuje w tarnobrzeskim szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsi Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.cdma.centertel.pl 21.01.10, 10:25 tak Sekunda odszedł jakoś pod koniec roku teraz jest w rzeszowie myśle że to bdb lekarz konkretny mi pomógł a co do szpitala w tarnobrzegu nie narzekajcie może i nie jest naj ale jak traficie do szpitala w staszowie to na kolanach uciekniecie do tarno.. jak coś to robsi_zly@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.pppoe.sistbg.net 28.02.10, 13:23 Dr Cieślicki? hahahahahaaaaaaaaaa Milutki, słodziutki, rozmowny ale tylko prywatnie u siebie w gabinecie. No, wprost anioł "rubensowski" :) Byłam pod wrażeniem. Wspaniały człowiek -myślałam. Po zabiegu nie chciał udzielić mi najmniejszej informacji. Niechęć do rozmowy w szpitalu okazał bardzo wymownie- trzaśnięciem drzwiami przed nosem...Pewnie gdybym poszła prywatnie, pogadalibyśmy jak starzy znajomi!? Lekarz powinien być człowiekiem i chyba tego większość z nas- pacjentów oczekuje. Mówi się też, że wykształcenie zobowiązuje... Ale żeby to pojąć, trzeba być właśnie człowiekiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 80.50.76.* 10.09.09, 17:12 W Tarnobrzegu nie ma dobrego ortopedy , jeden zadowolony a to dziwne, zdecydowana większośc ocenia żle pracę poradni ortopedycznej w Tarnobrzegu i oddziału płukania kolan. Biedni pacjentci z powikłaniami po artroskopii i wszczepach protez bioder ( ropne kolana i biodra ) szukają pomocy w Rudnej , ale tam juz mają dośc cudzych powikłań.Problem od dawna jest na forum wałkowany i nic w tej kwestii się nie zmienia . Pan Cieślicki jak pracował to i będzie pracować taki układ i tego sie nie zmieni . Faktycznie Ortopedia w Mielcu stoi na dobrym poziomie, a lekarze są normalni załatwiają wszystko a nie tylko ograniczają się do dwóch operacji płukania kolan i wymiany stawu biodrowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 83.1.114.* 11.09.09, 20:29 Bogdan Bakalarek ul. Targowa5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 83.1.125.* 28.02.10, 16:59 Jeśli macie problem z kolanami to polecam doktora Pasierba ze szpitala sw. Rodziny w Rudnej koło Rzeszowa, bądź też Rafała Wojasa z mieleckiego szpitala. Jeśli zaś dokucza Wam kręgosłup to polecam doktora Bakalarka z mieleckiego szpitala.To są ortopedzi godni polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 09:30 Polecam dr Jana Kopra z tarnobrzeskiego szpitala, przyjmuje także prywatnie w Nowej Dębie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 213.172.181.* 01.03.10, 10:34 z tym koprem to chyba sobie jaja robisz - on literalnie nic nie potrafi -dlatego został z cieslickim na oddziale , bo innych co potrafili wiecej od "mundzia" pogoniono Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczekpl Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? 01.03.10, 19:00 prof.Snela z Rzeszowa. pracuje też w Rudnej Małej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolanko Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 23:13 Potwierdzam .Brak takiego . Nawet za pieniądze ,w Tarnobrzegu bym się bał..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po ACL Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 80.48.35.* 09.03.10, 22:40 Polecam doktora Sekunde ale on chyba już nie pracuje w TBG oraz doktora Pasierba z Rudnej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: *.hn 08.06.10, 23:34 A ja mogę z czystym sumieniem i po własnych doświadczeniach polecić Ortopedę z Mielca. Pan doktor Paweł Tyniec operował mnie a potem mojego kumpla, którego sam do niego wysłałem. Obaj mieliśmy zerwane więzadła krzyżowe w kolanach, ja przez grę w piłę a kumpel na nartach:-) Po naprawie więzadła nie mam żadnego uciekania kolana jak biegam, a przedtem to był sakramencki problem. I nie trzeba jak u Wojasa dawać 2koła w łapę, a potem 2 razy poprawiać (leżałem z takim faciem na sali :-/ Pozdro z BR dla Tbg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Ortopeda w Mielcu - tylko dr Tyniec!! IP: *.dedicated.hosteurope.de 09.06.10, 17:35 A ojej babci już będzie 4 lata jak doktor Tyniec założył protezę biodra - i od operacji ani razu nie brała lęków przeciwbólowych, ostatnio jak bylem na Wielkanoc to mówiła, ze głupia była ze tak długo się nie chciała operować :-) -- Co jest z tą blokadą antyspamową na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: jakiego ortopede polecacie w tarnobrzegu? IP: 195.116.183.* 09.06.10, 15:26 Lublin, dr Marek Fatyga, dr Kłapeć, skoliozy, kręgozmyk itp Odpowiedz Link Zgłoś