Dodaj do ulubionych

kosmetyczka w tbg

IP: *.stalowa.pilicka.pl 20.07.09, 17:59
co sadzicie o kosmetyczce na przeciwko lady.M nie wiem jaka jest tam ulica czy jest dobra i czy warto sie do nie wybrac prosze o opinie :-)
Obserwuj wątek
    • 4vardtramp Re: kosmetyczka w tbg 21.07.09, 11:20
      Nomen omen: nazwisko właścicielki podobne do zagrożenia jakie
      również ciebie może tam spotkać. Drożdżak. Brrrr
    • Gość: **** Re: kosmetyczka w tbg IP: *.stalowa.pilicka.pl 23.07.09, 11:51
      ten salon nibby sie nazywa avangarda sa okropni i nie umia nic robic po zwykłym oczyszczaniu twarzy teraz mam wielkie strupy na twarzy ja nie wiem nigdy czegos takiego nie miałm wiecej tam nie pójde koszmar
      • Gość: meg Re: kosmetyczka w tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 12:45
        polecam salon urody Impresja na ul. sienkiewicza w tym budynku co
        klub Fitneska :) miła pani profesjonalna obsługa :)
        • Gość: BardzoZadowolona Re: kosmetyczka w tbg IP: 83.1.114.* 18.10.09, 18:27
          Korzysta łam już kilkakrotnie z usług zakładu Impresja na Sienkiewicza i z całą
          stanowczością mogę powiedzieć "polecam".
          Pani kosmetyczka rzeczywiście przeurocza do do tego jest prawdziwym specjalistą
          w swojej dziedzinie.
          Pozdrawiam serdecznie wszystkich :-)
      • Gość: zadowolna klientka Re: kosmetyczka w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 13:22
        suptelnością a raczej rozumem nie grzeszysz jak zadajesz pytanie i sama sobie
        odpowiadasz to chociaż zmien nazwe autora ze nie wspomnę o adresie IP.
        Konkurencje zal sciska ? Bardzo dobra i fachowa obsługa
        • Gość: hm.. Re: kosmetyczka w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 21:35
          Nie chce się wtrącać,ale rozumkiem to ty też nie grzeszysz.
          Ortografia się kłania.
    • Gość: jhgj Re: kosmetyczka w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 08:01
      warto:)
      • Gość: ;-)) Re: kosmetyczka w tbg IP: 83.1.114.* 19.11.09, 20:35
        209.85.129.132/search?q=cache:IBj-tToH_v0J:www.blog.itway.pl/+impresja+tarnobrzeg+%C5%82akomy&cd=3&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a
    • Gość: gość Re: kosmetyczka w tbg IP: 83.1.114.* 19.11.09, 22:01
      Polecam Zakład kosmetyczny METAMORFOZA kobieta prowadząca ten zakład super
      profesjonalistka, bardzo miła i zawsze doradzi:):)
      • Gość: dsdsd Re: kosmetyczka w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 22:14
        ludzie takich tematów to bylo na tym forum sporo , wszyscy to wiedzą ,że to wlaścicielki śmiesznych saloników za darmochę uprawiają reklamę ,wstyd drogie panie wynocha gdzie indziej się reklamować proszę nie zaśmiecać forum i nie dublować tematów (co sądzicie o itd....)szlak może czowieka trafić !!!!!!!!!!
        • Gość: normalna Re: kosmetyczka w tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 19.11.09, 23:19
          To po co tu wchodzisz i czytasz? Puknij sie w glowe. Skoro wiesz ze to tak
          wyglada to po co tu wlazisz? Ja natomiast sie ciesze ze temat jest poruszany nie
          slyszalam ani o metamorfozie ani o tym drugim salonie kosmetycznym. A jak cos
          komus nie pasuje to do widzenia!
          • Gość: ksiezniczka Re: kosmetyczka w tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 19.11.09, 23:22
            A dla mnie najlepsza jest Joasia z salonu Afrodyta w Tbgu :) Czyszczenie twarzy,
            henna , pedicure, manicure, a o makijazu juz nie wspomne... Niesamowita
            przemiana ktorej sama doswiadczylam! Do tego salon fryzjerski gdzie tez za Joasi
            namowa wreszcie przeszlam metamorfoze... i Monika oraz Agusia super fryzjerki.
            Goraco polecam. Nie zamienie Afodyty na zaden inny salon!
            • Gość: GWIAZDKA Re: kosmetyczka w tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 09:09
              TYLKO AFRODYTA NAD SILOWNIA KOLO IRISH PUB
              • Gość: :-))) Re: kosmetyczka w tbg IP: 83.1.114.* 24.11.09, 22:09
                itway.pl/realizacje/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka