Gość: **** IP: *.stalowa.pilicka.pl 20.07.09, 17:59 co sadzicie o kosmetyczce na przeciwko lady.M nie wiem jaka jest tam ulica czy jest dobra i czy warto sie do nie wybrac prosze o opinie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4vardtramp Re: kosmetyczka w tbg 21.07.09, 11:20 Nomen omen: nazwisko właścicielki podobne do zagrożenia jakie również ciebie może tam spotkać. Drożdżak. Brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: kosmetyczka w tbg IP: *.stalowa.pilicka.pl 23.07.09, 11:51 ten salon nibby sie nazywa avangarda sa okropni i nie umia nic robic po zwykłym oczyszczaniu twarzy teraz mam wielkie strupy na twarzy ja nie wiem nigdy czegos takiego nie miałm wiecej tam nie pójde koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: kosmetyczka w tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 12:45 polecam salon urody Impresja na ul. sienkiewicza w tym budynku co klub Fitneska :) miła pani profesjonalna obsługa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BardzoZadowolona Re: kosmetyczka w tbg IP: 83.1.114.* 18.10.09, 18:27 Korzysta łam już kilkakrotnie z usług zakładu Impresja na Sienkiewicza i z całą stanowczością mogę powiedzieć "polecam". Pani kosmetyczka rzeczywiście przeurocza do do tego jest prawdziwym specjalistą w swojej dziedzinie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolna klientka Re: kosmetyczka w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 13:22 suptelnością a raczej rozumem nie grzeszysz jak zadajesz pytanie i sama sobie odpowiadasz to chociaż zmien nazwe autora ze nie wspomnę o adresie IP. Konkurencje zal sciska ? Bardzo dobra i fachowa obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm.. Re: kosmetyczka w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 21:35 Nie chce się wtrącać,ale rozumkiem to ty też nie grzeszysz. Ortografia się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhgj Re: kosmetyczka w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 08:01 warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-)) Re: kosmetyczka w tbg IP: 83.1.114.* 19.11.09, 20:35 209.85.129.132/search?q=cache:IBj-tToH_v0J:www.blog.itway.pl/+impresja+tarnobrzeg+%C5%82akomy&cd=3&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kosmetyczka w tbg IP: 83.1.114.* 19.11.09, 22:01 Polecam Zakład kosmetyczny METAMORFOZA kobieta prowadząca ten zakład super profesjonalistka, bardzo miła i zawsze doradzi:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsdsd Re: kosmetyczka w tbg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 22:14 ludzie takich tematów to bylo na tym forum sporo , wszyscy to wiedzą ,że to wlaścicielki śmiesznych saloników za darmochę uprawiają reklamę ,wstyd drogie panie wynocha gdzie indziej się reklamować proszę nie zaśmiecać forum i nie dublować tematów (co sądzicie o itd....)szlak może czowieka trafić !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: kosmetyczka w tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 19.11.09, 23:19 To po co tu wchodzisz i czytasz? Puknij sie w glowe. Skoro wiesz ze to tak wyglada to po co tu wlazisz? Ja natomiast sie ciesze ze temat jest poruszany nie slyszalam ani o metamorfozie ani o tym drugim salonie kosmetycznym. A jak cos komus nie pasuje to do widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezniczka Re: kosmetyczka w tbg IP: *.smsiarkowiec.pl 19.11.09, 23:22 A dla mnie najlepsza jest Joasia z salonu Afrodyta w Tbgu :) Czyszczenie twarzy, henna , pedicure, manicure, a o makijazu juz nie wspomne... Niesamowita przemiana ktorej sama doswiadczylam! Do tego salon fryzjerski gdzie tez za Joasi namowa wreszcie przeszlam metamorfoze... i Monika oraz Agusia super fryzjerki. Goraco polecam. Nie zamienie Afodyty na zaden inny salon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GWIAZDKA Re: kosmetyczka w tbg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 09:09 TYLKO AFRODYTA NAD SILOWNIA KOLO IRISH PUB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-))) Re: kosmetyczka w tbg IP: 83.1.114.* 24.11.09, 22:09 itway.pl/realizacje/ Odpowiedz Link Zgłoś