Dodaj do ulubionych

SKANDAL !!!

05.01.06, 10:46
no nie wszystko przeciwko matce karmiącej!!!!

zasiadłam sobie właśnie z ciepła herbatką i paczuszka raffaello do forum
czytam zalegle watki popijam herbatkę zapach kokosowego smakołyku drażni mój
zmyśl powonienia cale ciało czeka az ta mała kuleczka rozpłynie sie w ustach
i pod jej (a właściwie ich bo razem jest ich 4 szt) wydziela sie endorfiny
tak potrzebne po kolejnej !!! nie przespanej nocy ...jeszcze łyk herbaty ...i
juz powolnie zmierza do ust migdał w mlecznym kremie zamknięty w chrupiącym
wafelku obtoczony wiórkami kokosowymi ..ręce sie trzęsą jak u
alkocholoika ... trzymam ten smakołyk w ustach .......juz czuje jak ślina
rozpuściła wafelek i na języku rozpływa sie słodki kremik .... czekam na
zwieńczenie tego cudownego aktu ...i co ......i SKANDAL ....GDZIE JEST
MIGDAŁ !!!!????
no nic mam jeszcze trzy .....biorę druga ... myśląc ze czasem sie to zdarza i
na pewno z następnymi jest juz wszystko jak trzeba.... ręce sie
trzęsą ....... i co ... i NIE MA
nerwowo rozgryzam następne dwie i.... nie to nie możliwe .... nie ma
migdałów nie bedzie endorfin ........wzięłam magnez .....................to
jak piwo bez gazu.......czekolada z szybka bez
orzeszków..............sylwester bez szampana............sex bez
miłości ................
Obserwuj wątek
    • izka_74 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 11:06
      Faktycznie skandal. Trzeba by to gdzieś do gazety podać smile A już na pewno
      objechać mailowo producenta smile Tylko... czy spóbowałaś wszystkie, czy
      zostawiłaś chociaż parę pustych dla celów dowodowych? wink
      • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 11:09
        El_Sylwana zbulwersowałam się przeokrutnie...wink

Pięknie napisane, adrenalinka rośnie wink)
        • wenus.z.willendorfu Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 11:28
          A co na to Organizacja Narodów Zjednoczonych, Amnesty International i
          Greenpeace? wink
          • wenus.z.willendorfu Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 11:48
            i Stowarzyszenie Kominiarzy Amatorów z Bibic Małych? wink
            • mmala6 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 11:53
              az mi sie slabo zrobilo....a potem sie dziwia,ze mlode matki maja depresje!

dobrze, ze mam paluszki z sezamem przynajmniej oko od razu widzi, co usta biora....
    • mama_olka Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 12:14
      El Sylwana, skopiuj to i wyslij do dzialu reklamacjiwink
    • joa8 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 12:51
      dobrze, że nie lubię rafaallo. Ale jakby nie było nadzienia w moich ukochanych
      pralinkach Lindor Lindta, to bym zabiła!!!
      • pampeliszka Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 13:32
        Rozumiem Cie doskonale, bo uwielbiam rafaello.Wlasnie skonczylam dzis pozerac
        duze pudełko, zakupione z okazji Sylwestra. Migdal byl w kazdym...
        Ale kiedys tak miałam z sałatką sledziową Lisnera. Nie było ani jednego,
        malutkiego kawalka sledzika.Tak sie zbulwersowalismy, ze napisalismy do Lisnera.
        I co? Olali nas, ani przepraszam, ani pocałuj sie w d. I od tej pory nie
        kupujemy Lisnerow.
        • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:01
          pampeliszka napisała:
          Ale kiedys tak miałam z sałatką sledziową Lisnera. Nie było ani jednego,
          > malutkiego kawalka sledzika.Tak sie zbulwersowalismy, ze napisalismy do
          Lisnera
          > .
          > I co? Olali nas, ani przepraszam, ani pocałuj sie w d. I od tej pory nie
          > kupujemy Lisnerow.

he he he sałatka śledziowa bez śledziów dobre wink)) a tak się chwalą że robią
          dobre ryby wink
          • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:09
            takie rafaello bez migdałów to jak dziecko co przesypia całe noce i nie płacze -
            PRAWIE niemożliwe
            • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:10
              Wiolka ależ ostatnio masz trafne porównania, nie wspomnę o definicji snu wink))
              • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:14
                normalnie mam natchnienie jakieś
                • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:15
                  Wiolka pisz wiersze, trzeba odkurzyć wątek poetycki wink
                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:17
                    do wierszy to sie niestety nie nadaję, zauwaz że strasznie monotematyczna
                    jestem w porównaniach
                    • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:18
                      eee nie bądź taka skromna wink
                      • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:19
                        a już taka jestem delikatna, miła, zgrabna, inteligenta i przede wszystkim
                        skromnawink)
                        a jak tam prezent choinkowy? dostałaś kalendarz?
                        • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:20
                          he he kalendarz nie był w ramach prezentu świątecznego... uffff... dostałam za
                          to robot... lubię takie intymne podarunki wink)
                          a jak kalendarze teściunia zrobiły oszałamiające wrażenie??
                          • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:23
                            nie powiem, podobał się, a robocik fajny chociaz?
                            przestraszyłaś sie reklamy samochodu? bo ja mało nie wrzasnęłam wczoraj
                            • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:25
                              na szczęście może być, przynajmniej nie muszę paznokci ścierać z marchewką wink)

a propos reklamki przestraszyłam się okrutnie, a do takich strachliwych to ja
                              nie należę, ale dobre co???
                              • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:26
                                małżonek mnie ostrzegł żebym nie oglądała z kaśka na rękach i ze ściszonymi
                                głośnikami, to trochę się nastawiłam i nie wrzeszczałamale podskoczyłam na
                                krzesełku, nie powiem
                                • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:28
                                  he he moja kuzynka właśnie o mało nie wypuściła swojej córy z łapek...
                                  ależ ten Twój mąż kochany, ale nie w sumie o Kaśkę mu chodziło...
                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:30
                                    w sumie tylko, bo truł do upadłego że mam Kaśkę odłożyć i żebym się nie ważyła
                                    z nią na rekach tego oglądać!
                                    • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:31
                                      a jak moja synowa zasmakowała w innych smakach czy nadal only bar
                                      • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:33
                                        bar głównie, ale zaczyna sie interesować normalnym jedzonkiem, tyle że ona
                                        upodobania kulinarne ma raczej po tatuniu - warzywka są be, tylko mięsko,
                                        chlebek i naleśniki
                                        • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:38
                                          konkretna babka, ho ho naleśniki przeżuwa?
                                          • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:39
                                            wczoraj mi wyżarła
                                            • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:42
                                              a to mięso to słoiczkowe, czy wyprodukowane przez Cię
                                              • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:45
                                                słoiczków ona nie tyka nawet, upiekłam ostatnio szynkę ze śliwkami i żre az jej
                                                się uszy trzęsą
                                                • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:46
                                                  a jajo wcina?
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:47
                                                    nie bardzo
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:52
                                                    moje dziecko ostatnio zbojkotowało wszelkie gotowane zupki, jajo przemycam w
                                                    ziemniakach... wogóle poprzestawiało mu się w diecie najchętniej je ziemniaki,
                                                    chleb i zapija mlekiem...
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 14:58
                                                    kaśka na szczęście polubiła eksperymenty żywieniowe i chce wszystkiego spróbować
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:00
                                                    no niestety a Malunio już znudzony tymi ekspertmentami, odnalazł swoje smaki ;-
                                                    ))
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:02
                                                    ona późno zaczęła, oby jej nie minęło, dzisiaj wyjadała mi wszystko - rano
                                                    szynkę z bułki, potem jogurt z musli, jabłko
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:04
                                                    he he niezła jest... apetycik jej dopisuje, Malunio z torbami pójdzie jak jej
                                                    tak zostanie wink
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:06
                                                    nie będzie źle, ona je często ale mało
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:08
                                                    hmmm.... myslisz że to lepsze od rzadko a dużo wink)
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:09
                                                    dietetycy tak zalecają, widocznie sobie wzięła do serca
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:12
                                                    no proszę jaka spryciula...
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:13
                                                    nie będzie miała problemów z nadwagąwink
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:14
                                                    tylko żeby nie była aż za bardzo atrakcyjna...
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:15
                                                    kupi sie jej smycz i pas cnoty w prezencie ślubnym
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:18
                                                    he he zaufanie zaufaniem, a pewnym trzeba być wink
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:20
                                                    zaufanie jest dobre, ale lepsza kontrola no i oczywiście wiecej zdziałasz
                                                    pistoletem i dobrym słowem niz samym dobrym słowem
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:22
                                                    Wiolka no i kolejna złota myśl, normalnie sypiesz nimi na lewo, prawo...
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:23
                                                    czyżbym sie wyspała?!
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:32
                                                    Wiolka Ty tak publicznie nie zadawaj sobie takich pytań a propos wyspania,
                                                    wiesz jakie są konsekwencje.... zawiść niewyspanych mam jest okrutna wink)
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:34
                                                    ja tak z tego niewyspania bredzę troszkę
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:35
                                                    widzę, że w tym wątku też czujna jesteś... no i tak lepiej nie kłuje w
                                                    oczy....wink
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:37
                                                    ja już żółtą kartkę dostałam dzisiaj to sie bojam
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:39
                                                    fakt lepiej nie przeginać, czerwona kartka i wyjazd na Niemowlaka...
                                                  • enja11 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:24
                                                    cześć, nie wiem gdzie pisać bo na dwa fronty drogie koleżanki lecąwink) Xemm, na
                                                    którą basen w sobotę? miał oddzwonić instruktor, ale coś zwleka. ale się
                                                    cieszę, że idziemy. zobaczymy tylko jak jachu będzie sobie radził, najwyżej
                                                    (jak zapomniał) będziemy chodzić z Mmaląwink)
                                                  • wiolkak Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:26
                                                    Teoretycznie go podszkol przez weekend
                                                  • enja11 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:27
                                                    ale Xemm miała mi mówić co i jaj, cobym mu suchą zaprawę zrobiła, ale nie
                                                    powiedziała
                                                  • enja11 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:27
                                                    co i jakwink)
                                                  • xemm1 Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 15:29
                                                    Enja o 13:30 (przez ostatnie trzy tygodnie wprawdzie nie chodziliśmy ale chyba
                                                    nic się nie zmieniło), no to super wiadomośc że wracacie!!!
                                                    Ja nie wiem, czy się pojawię w tą sobotę bo mam najazd teściów, ale zobaczymy!
                                                    Matek będzie pływał z chłopakami, świetnie!!!
                                                  • pampeliszka Re: SKANDAL !!! 05.01.06, 17:39
                                                    to ja juz czekam na zdjecia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka