mysha_b 04.10.05, 18:30 img382.imageshack.us/img382/1839/facetijajka6hx.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysha_b Re: Cos smiesznego :) 05.10.05, 15:01 I to w sensie doslownym :)))))). Ale na forum cisza. Jak nie ma Owcarka, to nikomu sie nie chce gadac. Nawet Tubylec gdzies sie zapodzial. Wczoraj powiedzial, ze mam paszcze jak krokodyl i zdegustowany umilkl. Bryza nocna pora rzucila jedno zdanko i... tez zniknela - jak to bryza. Wyglada Linko na to, ze sobie dzis nie pogadamy :( Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Cos smiesznego :) 06.10.05, 04:09 Sorry mysecko gadatliwa, nie bylo mnie wczoraj ale nadrabiam zaleglosci. Ten jajowy link wysylam w swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Cos milego rowniez 06.10.05, 04:39 Tylko w Internet Explorer dziala ale mile to naprawde www.patswebgraphics.com/buildabouquet.html Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos milego rowniez 06.10.05, 14:13 ;(((((, u mnie nie dziala!!! Ale nie trace nadziei, wlozylam do "ulubionych" i jak przyjdzie moja cora, to moze cos pomoze. Oczyma wyobrazni i duszy, jak wola inni, widze, jaki moze byc efekt tej kwiatowej ukladanki. A ja tak kocham kwiaty. Dzieki Annah :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos milego rowniez 06.10.05, 16:50 Annah, ale jestem niemadra - to dziala!!! Siedze sobie i sie bawie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bryza102 Re: Cos smiesznego :) 06.10.05, 22:50 Wiecie co moje Miłe,aleście mnie urządziły z tymi stroniczkami..... zamiast wejść tu na forum,popisać coś wiersze,to ja nic ino cięgiem siedzę i oglądam!No piękne są te cudeńka,aż oczka Bryżie świecą!Oj żeby można sobie taką animacje np.do listu e-maila dołączyć...to by dopiero były wesołe listy!Albo do postów...milutko by było,prawda?Może i można,ale ja nie umię....a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Cos smiesznego :) 07.10.05, 00:30 Wsadz se adres dozakladek. Te kwiatki jak ulozysz to zasejwowac mozesz i na strone wsadzic, ale chyba mie w zakladkach, tylko jako obrazek w notatce. Anka P.S. Zaraz Wam, cos jeszcze podesle. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Cos smiesznego :)-obiecane to macie! 07.10.05, 00:36 www.kissdesign.net/horloge/menu_calendriers.htm To jest strona z malutkimi kalendarzami tak jak ten z ptaszkiem smiesznym w moim blogu. Do gotowego kodu w miejsce xxx wpisac nr ktory jest pod obrazkiem, a potem sobie wkleic do bloga, czy na strone swoja w miejscu do tego przeznaczonym i juz. Owcarka iestety tam nie widzialam, ale inne pieski sa. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Cos smiesznego :)-Lubicie malowac ? 07.10.05, 00:39 Tu jest zabawa na dwadziescia cztery fajerki, poprobujcie i zabawcie sie. Moze mozemy stworzyc galerie naszych prac ? Zalozyc wspolny blog dla naszych dziel ? Co Wy na to ? Narazie adres tego malowania artpad.art.com/artpad/painter/ Po otworzeniu sie strony glownej, kliknac na nia i dalej sie wszystko powinno szybko otworzyc i do dziela... Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Cos smiesznego :)-Lubicie malowac ? 07.10.05, 13:14 E tam nie lubicie malowac ? Szkoda, bo strona zabawna i naprawde mozna miec kupe zabawy, malujac, ogladajac inne prace i umieszczac malowidlo w galerii, dobierac rame do obrazu. Naprawde przednia zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos smiesznego :)-Lubicie malowac ? 07.10.05, 13:58 Annah, ja juz sobie to malowanie sciagnelam z Twojej blogowej stronki. Ale niestety Bozia talentu nie dala, wychodza mi same koszmarki - nie do publicznego pokazywania. U nas w TV byl kiedys, a teraz powtarzaja, program, w ktorym artysta uczy malowania od podstaw i twierdzi, ze to bardzo latwe. Usiadlam sobie i razem z nim malowalam, ale efekt koncowy byl pozalowania godny. Jedynie co skorzystalam, to to, ze roznych trickow sie nauczylam, np jak malowac postacie: mezczyzne, kobiete, dziecko. Ale i tak juz troche pozapominalam. Moglabyn sie zajac malarstwem abstrakcyjnym, bo kolorystka ze mnie jest niezla. Przeciez taka Jarema, czy Strzeminski, czy Stazewski, czy Vasarely, czy Mondrian, czy Klee glowy sobie malarstwem figuratywnym nie zawracali. Chociaz Picasso od tego zaczal. Jego okres rozowy, czy blekitny(cudne) ma sie tak do pozniejszego kubizmu jak piesc do nosa :))) Ale sie rozgadalam, a przeciez chcialam tylko powiedziec, ze niestety, talentu nie mam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Cos smiesznego :)-Lubicie malowac ? 07.10.05, 15:13 Jo juz se cosik w tym programie namalowałek, ino sam nie wiem co. Ale mom nadzieje, ze w Centrum Pompidou mi to wyjaśniom. Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos smiesznego :)-Lubicie malowac ? 07.10.05, 15:28 Czyli nie tylko w literaturze zastanawiamy sie, a uczniowie wrecz sa "katowani", "Co autor chcial przez to powiedziec?" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
owcarek_podhalanski Re: Cos smiesznego :)-Lubicie malowac ? 07.10.05, 15:47 No to, Mysecko, mos haw taki śpas na temat śtuki nowocesnej. Picasso skarży się przyjacielowi: - Facet zamówił u mnie portret. Namalowałem, a teraz on chce, żebym zmniejszył jego nos. - No to zmniejsz. - Ale ja już zapomniałem, gdzie mu ten nos umieściłem! MIłego weekendu! Hau! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos smiesznego :)-Lubicie malowac ? 10.10.05, 14:12 Moze powiedziec, ze wlasnie poprawil, a model i tak sie nie zorientuje - chyba? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos smiesznego :) 07.10.05, 14:30 Bryzo, ja tez nie umiem :((( Tylko linki wstawiam, a i tak, jak sie okazuje, nie za kazdym razem dobrze mi to wychodzi. Annah potrafi rozne takie cudenka umieszczac w tekstach - na jej blogu ogladam rozne obrazeczki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Cos smiesznego :) 07.10.05, 23:49 Wywialo mi polowe notatek, a o umieszczeniu w blogu obrazeczkow - chetnie pomoge, czemu nie. Prywatnie prosze napisac do mnie tutaj annah11@gazeta.pl Raz dziennie do tej skrytki zerkam. Sama troche obrazkow robie, ale mam Photoshop, sciagam tez obrazki z roznych stron. Ot bawie sie poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Cos smiesznego :)do poczytania 10.10.05, 11:20 Znalazlam taki wspanialy blog i warto poczytac dziadkalwaryjski.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos smiesznego :)do poczytania 10.10.05, 14:10 Och, zeby to czasu starczylo :( Ale widze, ze tez "poeta" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Cos smiesznego :)do poczytania 10.10.05, 23:47 Myshecko, czytaj na biezaco, chyba warto tam zagladac. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Cos smiesznego :)do poczytania 11.10.05, 14:22 Moze masz Aniu, racje, w koncu skads to natchnenie trzeba brac. Tylko zeby jakiegos plagiatu nie popelnic, bo na wloczenie sie po sadach ani czasu, ani ochoty nie mam :))) Odpowiedz Link Zgłoś