Dodaj do ulubionych

Obóz na jeziorem ;D

22.02.11, 23:06
Drogie kotkowiczki ! Myślałam,aby na te wakacje pojechać na jakiś obóz lub kolonię organizowaną nad jeziorem i najprawdopodobniej pojadę tam z kilkoma ludźmi z poprzedniej kolonii.Mój problem jest w tym,że to ja zaproponowałam ten pomysł,ale nie wiem czy warto,ponieważ nigdy nie byłam (zawsze góry,ale już są przereklamowane),więc chciałam was spytać moje kochane czy może byłyście na takim obozie i jak na nim jest,czy wam się podobało ? ;D
Obserwuj wątek
    • titka Re: Obóz na jeziorem ;D 22.02.11, 23:31
      No halo
    • olciaaa03 Olciaaa03 23.02.11, 00:33
      Jeżeli jedziesz z zajebistymi ludźmi na nawet na najwiekszym zadupiu moze byc fajnie ;D
    • pauliska1212 Re: Obóz na jeziorem ;D 23.02.11, 22:27
      nie ważne gdzie, wazne z jakimi ludźmi
      jak będziesz miała dobrą ekipę to nigdy się nie będziecie nudzić
      • urszulka2691 ja w tym roku jade;) 26.02.11, 16:54
        powinnam nad morze bo mam tarczyce ale udało sie przekonac mame żeby pojechac z ludżmi z podstawówki nad jezioro na obózwinkJedziemy w 2 ostatnie tygodnie wakacji i strasznie sie cieszewink
    • julia22218 Re: Obóz na jeziorem ;D 26.02.11, 16:47
      jedzcie na obozz do Zywca ! bylam tam w tamtym roku i jest swietnie ja bylam na 10 przygod i byla suuuper nie wiem jakie macie zainteresowania ale tam sa tez inne obozy m,in, we can dance, we can fight, konny , modeling i fitness, survival oraz inne wink link ;www.almatur.lodz.pl/tresna-nad-jez-zywieckim-10-przygod__KTOR~ODYSPRZYG__lato.html
      mam nadzieje z ci sie spodoba kiss i moze nawet do zobaczenia
    • madzia2710 Re: Obóz na jeziorem ;D 26.02.11, 16:53
      Nie jeżdżę na kolonie, ani obozy tylko na wakacje z rodzicami za granicę, więc kompletnie nie mogę ci pomóc, bo po prostu nie wiem.
      • roxy11 Re: Obóz na jeziorem ;D 26.02.11, 18:18
        nie liczy się miejsce, liczą się ludzie i atmosfera.

ja miałam możliwość pojechania do Francji z siostrą lub do Wrocławia z klasą.
        wybrałam klasę, bo do Francji mogę się wybrać jeszcze nie raz,
        a z tymi kochanymi ludźmi rozstaję się za dwa lata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka