Dodaj do ulubionych

stopka eti 501

27.01.10, 19:09
Witam forumowiczów! Mam pytanko czy ktos z was używał tej stopki www.eti.com.pl/?q=item&id=237? Chciałabym taka kupic ale jestem ciekawa czy spełnia swoje zadanie? A moze ktos zna taką stopke do plis z innej firmy? Mam Janome 4100
Obserwuj wątek
    • roneczka Re: stopka eti 501 27.01.10, 19:28
      Mi się link nie otwiera :-(
      • roneczka Re: stopka eti 501 27.01.10, 19:31
        www.eti.com.pl/?q=item&id=237
        NIe wypowiem się, nie mam takiej,
        Zadzwoń do eti, tam wszystko ci objaśnią :-)
    • maria-ann Re: stopka eti 501 28.01.10, 11:52
      Dziekuję za wkazanie błędu. Poprawny link www.eti.com.pl/?q=cat&szukaj=501 .W Eti oczywiście odpowiedzą ale każdy chwali swój towar . Zalezałoby mi żeby wypowiedział sie ktoś kto ją ma i używa.
    • maria-ann Re: stopka eti 501 28.01.10, 12:47
      Wiem że w eti odpowiedza ale każdy chwali swój produkt. Mi zależy na opini osób które tę stopkę www.eti.com.pl/?q=item&id=237 używają??
      • roneczka Re: stopka eti 501 28.01.10, 21:55
        Wiesz, dzięki temu, że dzwoniłam przy zakupach do eti, nie kupiłam
        masy niepotrzebnych mi rzeczy, man na myśli stopek.
        Nie wiem na kogo trafisz w rozmowie, ale to nie jest firma, która
        chce upchać towar za wszelką cenę.
        Zadzwonić warto, myślę że szczerze odpowiedzą czy to jest naprawdę
        praktyczne czy tylko bajer.
    • maria-ann Re: stopka eti 501 09.04.10, 12:11
      Czy ktoś z forumowiczów uzywa tej stopki www.eti.com.pl/?q=item&id=237 i mógłby powiedziec czy sprawdza sie w pracy???
    • maria-ann Re: stopka eti 501 09.03.11, 09:51
      Po roku ponawiam pytanie czy ktoś może tę stopke zakupił i używa www.eti.com.pl/?q=item&id=647 jeżeli tak to jak się sprawuje???
      • magdalenabojan polecam 09.03.11, 13:11
        mam tą stopkę , hałasuje jak stare żelastwo ale jest świetna - wykonuje plisy w formie zakładek co 1 cm lub rzadziej (wg ustawienia) oraz mozna ustalić głębokość zakładek .

Swietnie sie sprawdza gdy masz wykonac dużo plisowania - np.spódnice z falbanami .

Trzeba tylko ją dokładnie założyć - raz to zrobiłam tak sobie i złamałam ttaka blaszkę - na szczęście dało się ją zastąpić domowycm sposobem.

Stopkę polecam . I Eti też polecam . MB

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka